Sta se radi?
Evo ja upravo trazim neki dobar avatar ovaj sada je tek privremeni...
Sta se radi?
Evo ja upravo trazim neki dobar avatar ovaj sada je tek privremeni...
školarci imaju i tipku hvala..
Kak mi novi avatar pristaje?
Bemti F1-IVO mi se ne javlja !! Uh...
Vjetrovit dan. 
vjetrovit kazes ? pa nemoj jest tolko hrane koja za posljedicu stvara propuh 
pa di ste?
s ponosom vam javljam: Hyperion is back!!!
dobra večer, jel neko isprabao ovaj 1.3 patch za Grid?
Napuštam vas ranije.Laku noć svima!
pa di ste?
s ponosom vam javljam: Hyperion is back!!!
badava se trudis, nisam ga jos vidio da je zvao rundu... ajoj - ovo su proklete nespavalice, ja bi birc !!
Dobro večer!Otvrena škola poslije škole.Ako radite *ranja u školi nemojte u"školi".Uf,kako sam to opisao samo.Moram popit kavu da dođem sebi.Ja sa tlake,birc zatvoren.Pa kaj ima!?!
dobra večer, jel neko isprabao ovaj 1.3 patch za Grid?
Vecer, pitaj Armora, siguran sam da je on vec probao :)
ja sam probao al tak i tak nisam previse igro prijasnje verzije pa ti nemogu rec raziku jedino da nije bilo skoro nista ljudi na mp i da skroz napocetku trazi dlc
sad svi školarci kad se vratite iz škole.. na taj podforum,nema više visenja u birtiji..
Ja kad dođem iz škole želim što manje ramišljati o njoj, jedino kad baš moram učit onda ok.
Jedva se natjeram učiti dan prije ispita (ako i tada), a sada bi još trebao drugima pomagati i njima rješavati zadatke. Kako da ne, pun sam volje
Tak i ja.
Večer društvo! Evo i mene. Kod nas hladnoća stegla, Bože sačuvaj. Sad je -8°C.
Neće ova zima na dobro izaći! 
Večer, uff kod tebe je vec prava zima, dobro a ipak si na velikoj nadmorskoj visini.
I kod mene je hladno, sad je oko 5°C
Večer, uff kod tebe je vec prava zima, dobro a ipak si na velikoj nadmorskoj visini.
Haha... Ma kakva je to hladnoća?! 
Zezam se... U nas se zimi temperatura zna spustiti ispod -20°C, a rekord kojeg ja pamtim bio je 2004. -27°C.
Pitanje. Nema Star Trek danas :S Jel zna kak se zove ta serija gdje se ovi fajtaju sa Kenimima, bum si pogledal na youtube kad vec nema na HRT? :S
Haha... Ma kakva je to hladnoća?! 
Zezam se... U nas se zimi temperatura zna spustiti ispod -20°C, a rekord kojeg ja pamtim bio je 2004. -27°C.
Ma znam da to nije ništa još hladno ali nisam navikao na hladnoću :)
Otkuda si ti ?
Pitanje. Nema Star Trek danas :S Jel zna kak se zove ta serija gdje se ovi fajtaju sa Kenimima, bum si pogledal na youtube kad vec nema na HRT? :S
Misliš s Karadinima? Ako je to ta onda je to Nemesis
Vecer svima!
Da nisi kliknuo i iskljucio ovo:
Laku noć svima, ode ja spavat :)
btw 31 000-ti post
Dobro večer!Otvrena škola poslije škole.Ako radite *ranja u školi nemojte u"školi".Uf,kako sam to opisao samo.Moram popit kavu da dođem sebi.Ja sa tlake,birc zatvoren.Pa kaj ima!?!
pa kaj si zaspao?
evo sad sam radio mali baby boom za erepublik, pa ću baš vidjet sljedećih dana hoće li upaliti
ja vas sve podravljam. laku noć!
pa kaj si zaspao?
Ne,nisam.Gledao sam malo Škoru i Thompsona,pa kaj su pisali ,pa još neke pjesme domoljubne,pa sam završio na razaranju Vukovara,pa izjave čejena kako su ga oslobodile i sad sam lud.Ne znam kaj mi je to trebalo,ko da mi inače toga nije bilo dosta.Sad idem popit pivu da dođem sebi...
ajde odi spat,idem i ja..