Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.153.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
gamer5494 kaže...
vidikovac kaže...
gamer5494 kaže...
vidikovac kaže...
gamer5494 kaže...

Dobro večer.

Ja čekam Seinfielda pa na spavanjeNeodlučan

kad pocinje?

Za 20min.

Da nisi ti iz Pule? Vidim piše Vidikovac...a to je kod nas kvart..

haha jesam. koji si ti kvart?

Iz Centra.Di izlaziš ovako? Kaštel?

Ne. Zavisi. U zadnje vrijeme uljanik najvise. koja si sk?

Proud to be adicted to WoW
18 godina
Za nespavalice

BUDI PONOSAN!!!

Been there done that
17 godina
neaktivan

a ti si 94. god. ja sam 4 htt.

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
VirtUoso kaže...

Ne,nemam problema. Sve ok za sada. Samo me zanima kakve konkretno nuspojave kave uzrokuje.

Citao sam nest o tome,al' zaboravio sam.

Definitivno ni dobro popit tolko kave. Ja popijem 1-2 na dan (šalice). Nekad i 3, ako imamo koji slobodan sat...

Ja ne mogu bez kave. Ujutro,kad se probudim,jednostavno moram popiti salicu. Kad idem van,obavezno kava. Kad netko svrati do mene, ja kuham kavu.

Neam sanse da sjedim s nekim a da ne pijemo.

My guns are bigger than the baby's arm / http://www.youtube.com/watch?v=qD7xqBPhVn0&feature=related
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
General Zed kaže...
VirtUoso kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
VirtUoso kaže...

Ne,nemam problema. Sve ok za sada. Samo me zanima kakve konkretno nuspojave kave uzrokuje.

Eto vidiš da imaš problema.Zaboravljivost prvi simptom.To ti je kao kod mene,užasne glavobolje,zaboravljivost,nemogućnost dužeg čitanja itd.Negdje je pisalo da od pretjerivanja u kavi nemogu nastati posljedice samo će poboljšati ... ebiga zaboravio sam šta...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

a ti si 94. god. ja sam 4 htt.

Da. U tehničku idem.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Je8ote! Tu si u pravu! :S

Zaboravljivost! :S

My guns are bigger than the baby's arm / http://www.youtube.com/watch?v=qD7xqBPhVn0&feature=related
17 godina
odjavljen
VirtUoso kaže...

Ja ne mogu bez kave. Ujutro,kad se probudim,jednostavno moram popiti salicu. Kad idem van,obavezno kava. Kad netko svrati do mene, ja kuham kavu.

Ja popijem ujutro prije škole (od 7.00 do 7.55) jednu kavu (usput popušim 3-4 cigare) i iza škole obavezno kava (od 13.15 ili 14.05 do 14.45) uz 3-4 cigare. Isto, kad idem u grad, obavezno kava i cigare. Doma rijetko kad popijem kavu (ne stignem).

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
18 godina
VirtUoso kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
VirtUoso kaže...

Definitivno ni dobro popit tolko kave. Ja popijem 1-2 na dan (šalice). Nekad i 3, ako imamo koji slobodan sat...

Bok svima kaj se dela, fuckaj ga pa ti si totalni pijanac samo kaj se kod tebe radi o kavi!Belji se

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

...I dnevno popusim oko kutiju i po' cigareta.

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Da,ponekad ispadam ko Mujo iz onoga vica kad ga tuku da prizna,pa se umore nakon par sati.Izlaze van da se odmore malo,a Mujo tuče glavom o zid i viče:Sjeti se budalo ubiće te ovi...

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja sam prestao pušiti nakon 20 godina pušenja.I mogu reći da nakon ovih 5 godina kaj ne pušim uopće mi ne fali:Ponekad zapalim Havanku na nekim velikim proslavama i to je to...

17 godina
VirtUoso kaže...

...I dnevno popusim oko kutiju i po' cigareta.

Aj tog poroka se ja nedrzim na svu srecu zato jer je preskupo, da je kutija 3-4 kn mislim

da bih ja pušio ko turčin lolSmijeh

Šalim se nisu mi cigare nesto sto me vuce, aj onak iz zayebancije 2-3 popušit ali stalno

ne hvala, mislim da to nebi mogao nikad.

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Ja sam prestao pušiti nakon 20 godina pušenja.I mogu reći da nakon ovih 5 godina kaj ne pušim uopće mi ne fali:Ponekad zapalim Havanku na nekim velikim proslavama i to je to...

Probao sam ja prestat' pusit. Ne vuce me cigara samo kad spavam. Tad nemam problema.

Teska ovisnost. 5 sklekova nemrem napravit...

17 godina
odjavljen

Ja pušim godinu dana (malo više možda)... Počeo sa Ronhill Light, prešao na plavi Walter...

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ja pušim godinu dana (malo više možda)... Počeo sa Ronhill Light, prešao na plavi Walter...

Uff plavi je jak dosta, probao sam par puta plavi.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Sve je krenulo sa Ronhillom. Mislim na onaj prosvercani,iz Bosne. Onda razne degustacije; Plavi Walter,Phillip Morris, Plavi Ronhill... Sad pusim bijeli Marlboro. Ni jedna druga cigareta mi ne odgovara vise. Pusim oko 4 godine vec.

17 godina
odjavljen
BORG kaže...

Meni je postalo svejedno... Plavi, bijeli, Marlboro... Jedino onaj Lucky Strike ne mogu smislit. Fuj. I one svakakve sa mentolom, vanilijom i sl....

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
BORG kaže...

Meni je postalo svejedno... Plavi, bijeli, Marlboro... Jedino onaj Lucky Strike ne mogu smislit. Fuj. I one svakakve sa mentolom, vanilijom i sl....

To su cigarete za pickice.-I one slims!Cool

(joke)

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja ne pušim i ne pijem uopće kavu, ali svejedno imam naznaku ciroze jetre. Piva čim se probudim, piva čim ožednim, piva prije spavanjaCool

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Sutra mi je naporan dan.PlačNažalost moram vas napustiti.Ugodno spamanje.Nema mi CoolSeneke da mi zaželi laku noć,al sam siguran da se negdje tu skrivaBelji se

17 godina
odjavljen
VirtUoso kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
.....I one svakakve sa mentolom, vanilijom i sl....

(joke)

Ma onaj miris je užas. I to redovito cure konzumiraju. Mogao bi se kladit da je to 6 puta gore za pluća od crvenog marlbora il kolumba...

17 godina
Paolo2612 kaže...

Ja ne pušim i ne pijem uopće kavu, ali svejedno imam naznaku ciroze jetre. Piva čim se probudim, piva čim ožednim, piva prije spavanjaCool

Haha, ispicutura :D

General Zed kaže...

Sutra mi je naporan dan.PlačNažalost moram vas napustiti.Ugodno spamanje.Nema mi CoolSeneke da mi zaželi laku noć,al sam siguran da se negdje tu skrivaBelji se

Laku noc, ZedCool

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
VirtUoso kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
.....I one svakakve sa mentolom, vanilijom i sl....

(joke)

Ma onaj miris je užas. I to redovito cure konzumiraju. Mogao bi se kladit da je to 6 puta gore za pluća od crvenog marlbora il kolumba...

Ma sta one znaju.Smijeh

17 godina
odjavljen
VirtUoso kaže...

Ma sta one znaju.Smijeh

Al jedno je sigurno - uvijek imaju upaljač sa sobom. Barem ove moje. Nemoreš fulat. Ujutro, u podne, u ponoć, barem jedna ima. Ja gubim svoje upaljače svakodnevno jer znam di ima rezerva...

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
VirtUoso kaže...

Ma sta one znaju.Smijeh

Al jedno je sigurno - uvijek imaju upaljač sa sobom. Barem ove moje. Nemoreš fulat. Ujutro, u podne, u ponoć, barem jedna ima. Ja gubim svoje upaljače svakodnevno jer znam di ima rezerva...

A joooj. Do nedavno sam imao 30ak upaljaca u ladici. Strah me bilo da ne bukne pa sam ih bacio. U zadnje vrijeme ih ne gubim.

18 godina
Za nespavalice

Ostavite se smrdljivih cigareta jel kad vam dođe stricek Rak na vrata u posjetu naoruzan do zuba onda je gotovo fuckaj ga!Nevinašce

17 godina
odjavljen
VirtUoso kaže...

A joooj. Do nedavno sam imao 30ak upaljaca u ladici. Strah me bilo da ne bukne pa sam ih bacio. U zadnje vrijeme ih ne gubim.

Kad izgubim onaj od 3kn baš me briga... Zato nemam Zippo Smijeh. Mogu se kladit da imam po hlačama i jaknama trenutno bar 5 upaljača (i u torbi 2, provjereno). Al kad mi zatreba nema nijednog....

Niš narode, idem ja spat. Za 6h zvoni alarm. Ln svima...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ae',laku noc!

17 godina
Za nespavalice

Laku noc, Sum ici cu i ja uskoro, ne zato jer mi se spava, neg zato sto moram ucit ujutro.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice