Pozdrav svima, kako je?
Čime se bavite spavači? 
kakvi spavači pa mi smo nespavači.hajd jos malo da mi se nesto skine pa polako u krevet pa u skolu pa 4 dana slobodna pa...
Pozdrav svima, kako je?
Čime se bavite spavači? 
kakvi spavači pa mi smo nespavači.hajd jos malo da mi se nesto skine pa polako u krevet pa u skolu pa 4 dana slobodna pa...
Pozdrav svima, kako je?
Čime se bavite spavači? 
E da super malo odmora, još ja nemam sutra prva dva sata pa ću se i naspavat 
Večer pospanci!Samo da se kratko ušlagiram,nešto sam malo bolestan neka gripa ili slično.Vidim da se slabo spamalo ovih dana,a vikend je bio,a uskoro nam je i praznik u pola tjedna...
Pozdrav svima, kako je?
Čime se bavite spavači? 
Stargate SG-1 :) - svaki dan najmanje 2 sata fiksanja s mojom drogom - SF.
Pozdrav svima, kako je?
Čime se bavite spavači? 
Bok svima kaj se dela, a jesi teski drogeras stvarno se pucaš sa SF u prevelikim dozama fuckaj ga!
Pozdrav nespavalicama. Evo baš sam prije oko sat vremena završio s prevođenjem nove epizode Heroja. Ubiše Hiro i Ando, ista scena se čak tri puta ponavlja zahvaljujući Hirovoj sposobnosti putovanja kroz vrijeme...
A sad je vrijeme da malo odvozim koju stazu u Shiftu :)
laku noć odoh moram se naspavat
Bit će još veća.
Laku noć svima.
Pozdrav svima, kako je?
Čime se bavite spavači? 
Bok svima kaj se dela, a jesi teski drogeras stvarno se pucaš sa SF u prevelikim dozama fuckaj ga!
Nijedna doza SF-a nije prevelika.
Tako je. Spavat se moze kad hoces, a pisat u nespavalicama samo od 22 do 6 
doajeni spama,laku noć..
Ode ja hrkat pa onda laku noc svima koji se jos drze!
pozz ljudi..
ima još koga?
možda netko sa znanjem iz matematike?
PLEEEEEAS, HULP MEEEE! xD
da otvorim, večer
Dobro veče,odoh igrat Betmena da vidim kakav je
ajmo nespavalice di ste ''''''''''
Eto smo se prebacili.Jedno pitanjce koje nije nagradno:ako bih svoju staru matičnu (VIA P4M266)htio zamjeniti(otišao je zvuk pa sam morao ubaciti zvučnu karticu)koja bi stara matična bila dobra(s tim da imam soket 478,DDR i AGP grafu i Intel Celeron 2,4)?Može neka preporukadok ne kupim drugi komp!
Vratio se s tekme iz Arene, doduše ne znam niti ime kluba s kojim je igrao Zagreb CO, ali smo ih nabušili pošteno.
Večer
Vratio se s tekme iz Arene, doduše ne znam niti ime kluba s kojim je igrao Zagreb CO, ali smo ih nabušili pošteno.
nisam pratio tekmu...
kolko je završilo na kraju
Dobra večer
Dobra večer
Vecer ja gledam BSG, poslije dođem!
večer
čitam overkloking i umirem
lool
kaj kod vas ima
e da
jel ima mi ko za dat odkud skinut Archline.xp barem 2007 verzija
(nemam 16 000 kn za novi)