Vidim da se tu počelo o nekim pederskim jezicima 
Nije forum što je nekad bio...
LOOOOOL 
Cjepidlako
Evo me sa frendom
.
A ko je ovaj lijevi??

nekad smo imali, psihički bolesnu vanu..., i da ljubitelja preder..a oprostite transvestita,
ali to nije ni transvestit jer je od rođenja žensko...
Eh, ovdje si nadrobio svačega, još uvjek pokušavam shvatiti tko, koga, kako i gdje 
Srrrrrrrrk!
Eh, ovdje si nadrobio svačega, još uvjek pokušavam shvatiti tko, koga, kako i gdje 
ako neznaš o kome se radi onda nisi pravi spamer, a još manji nespavalica...
jel tako ljudi.???
.
oo vecer ljudi sta se radi?spama li se veceras?
.
hvala, hvala...
ako neznaš o kome se radi onda nisi pravi spamer, a još manji nespavalica...
jel tako ljudi.???
Ma sve ja to znam 
.
hvala, hvala...
?????
nekad smo imali, psihički bolesnu vanu..., i da ljubitelja preder..a oprostite transvestita,
Šteta kaj to nije ostalo u HoS-u...
Kad smo već kod tih i takvih, pogledajte ovo:
BTW, oće se HoS ikad otključat? Materijala ima na bacanje, pogledajte zadnje 2 stranice od teme "40 godina od slijetanja na Mjesec". Katastrofa
e...ljudi....dosadno mi malo, pa sam odlucio izvuci volan i pedale iz ormara....e, dal neko zna neku dobru igricu koja lijepo radi na volan da je malo odigram!!
Je, da... Kada već stavljamo svoje slike, evo i moje Evo mene 
Ma jok nisi to ti vec neki Muđahedin a ovo na ramenu je Maljutka ili RBS-70 za tenkove tamanit ak se dobro sjecam, fuckaj ga ti bi podvalil protutenkovsko oruzje pod foto opremu svasta!
Ovog bi muškarca i ja bario, bolji od svih cura do sada 
Je, da... Kada već stavljamo svoje slike, evo i moje Evo mene 
Ma jok nisi to ti vec neki Muđahedin a ovo na ramenu je Maljutka ili RBS-70 za tenkove tamanit ak se dobro sjecam, fuckaj ga ti bi podvalil protutenkovsko oruzje pod foto opremu svasta!
To je tajna operacija na kojoj sam u WW2 sudjelovao.... Slikano prije nego sam krenuo u operaciju 
e...ljudi....dosadno mi malo, pa sam odlucio izvuci volan i pedale iz ormara....e, dal neko zna neku dobru igricu koja lijepo radi na volan da je malo odigram!!
imas gtr,rfactor i kazu da shift nije los na volanu...
Crysis 

I što je najgore vjerovatno zna 100000 puta više dobrih picki nego što ću ja i ti ikada znati zajedno.
Ona izjava "Ako želiš imati sve najbolje trebe oko sebe reci da si peder" je užasno točna.
Bok evo i mene.
Danas sam skoro pao "Zastitu na radu"
Uff sva sreca da nisam jel bi bilo svega 
I što je najgore vjerovatno zna 100000 puta više dobrih picki nego što ću ja i ti ikada znati zajedno.
Ona izjava "Ako želiš imati sve najbolje trebe oko sebe reci da si peder" je užasno točna.
Tocno.Ili maneken,pican,trendseter.Pun ih je SB. Picani...
A,tko je vane?
Trebaš samo reći da imaš HD5870 i da vidiš kojom brzinom će pice doći oko tebe i moliti te da ih odvedeš u stan da im pokažeš močnika 
Tocno.Ili maneken,pican,trendseter.Pun ih je SB. Picani...
A,tko je vane?
You dont want to know.
Trebaš samo reći da imaš HD5870 i da vidiš kojom brzinom će pice doći oko tebe i moliti te da ih odvedeš u stan da im pokažeš močnika 
Nemoj opet da ja i M_dipl. počnemo spamat u onoj temi i vući metefore između seksa i grafičkih
Ili im reci da przis Krajzis na fulhaj detaljima!
Laku noč lol
. A tek kada kreneš govoriti o overclocku... To je pravi afrodizijak 
No ljudi moji... Odoh ja polako offline... NEšto mi se zjeeeeeeeeeeeeeeeva i hrčččččččččččččččččččččččeeeeeeeeeeeeee, hrk, hrk
Laku noć: Administratori, moderatori, useri, overclockeri, hackeri, noobovi, spameri, trollovi....