Dobra večer ljudovi. Što ima kod vas
P.S. Je li zna netko da li se na THR-u nakon nekog vremena brišu HnR upozorenja ili ona ostaju zauvijek?
neam blage jer nisam dobio ni jedno još upozorenje
P.S. Je li zna netko da li se na THR-u nakon nekog vremena brišu HnR upozorenja ili ona ostaju zauvijek?
Dobra večer ljudovi.
Večer pospanci.Ja o'šo iz birca i eto gužve,ja do'šo u nespavaloce nigdje nikog šala-mala.Baš sam odgledao Sukiyaki western Django od Tarantina i mogu reći "unjegovom stilu kao i obično"...
Niti ja :D
Sva sreca TL je proradio.
Laku noć svima.
Večer pospanci.Ja o'šo iz birca i eto gužve,ja do'šo u nespavaloce nigdje nikog šala-mala.Baš sam odgledao Sukiyaki western Django od Tarantina i mogu reći "unjegovom stilu kao i obično"...

To bi bilo slaganje sa mnom ili je to na ono što sam propustio temu o Tarantinu neku noć
To bi bilo slaganje sa mnom ili je to na ono što sam propustio temu o Tarantinu neku noć
..slaganje
aj pozzzzzzzzzzzzz odo ja spat
nešto je dobra večer nema još zapovjednika, možda budem do kasno u noć
I ja ću vas napustiti sutra mi je naporan dan.Laku noć...
LOL, prvi post nakon TRI SATA u nespavalicama i općenito prvi u novom danu. LOL
Škola nas totalno prorijedila. Ja ni sam neznam kako ću se danas dignut u 6:30 za ići na faks.
Čini se da smo mi posljednji mohikanci :)
malo nas je al nas ima
Dobro veče drugovi
Open!
Uglavnom...šta ima, nespavalice?
Uglavnom...šta ima, nespavalice?
evo...pripremam se za reinstal OS-a...
Gleda se True Blood. Sezona završila pa odučio pogledati - nisam imao živaca svaki tjedan čekati jednu epizodu.
Makic prijatelju,,vidis ti kakva je nasa hrvatska posta,pa postar se garant na putu do tebe srusil negdje il te nemre nac,a ko zna mozda si je i uzo cooler pa si ga u komp ugradil i prisarafil neki stari vent.
evo mene nakon nekog vremena. šta se radi?
*.*
Evo samo sam dosao da vas pozdravim pa idem 
Makic prijatelju,,vidis ti kakva je nasa hrvatska posta,pa postar se garant na putu do tebe srusil negdje il te nemre nac,a ko zna mozda si je i uzo cooler pa si ga u komp ugradil i prisarafil neki stari vent.
a očekujem sutra, ako ne onda u pon...
šta je ovo,niko ne posta!?
a očekujem sutra, ako ne onda u pon...
šta je ovo,niko ne posta!?
Nema zabušavanja!
Konačno petak sutra,pa malo opuštanja za vikend.Laku noć svima!
Pozdrav drugovi!
Cijeli tjedan me nema u škole...hehe...ali sam propustio gradiva!!!
A jbg....
Vi kako ste šta radite?
Pozdrav drugovi!
Cijeli tjedan me nema u škole...hehe...ali sam propustio gradiva!!!
A jbg....
Vi kako ste šta radite?
Bok, koja si skola i koji razred ?