Vecer svima!
Evo prebolio sam gubitak externog hdd-a jer za vikend stize jos veci
.
kolki
Vecer svima!
.
kolki
evo i mene ovdje nakon dugo vremena 
koja je to pila na avataru?
Vecer svima!
.
super... 
kolki
Zasad samo 750gb. Frend ce mi ga prodat jer mu ne treba. Jednom ga je upalio. Neki Trekstor.
SAMO 750!
Ma pusti,dobro je i to ak vec frend prodaje na jeftinis 
keeley hazell 
nije loša mala... 
kolki
Zasad samo 750gb. Frend ce mi ga prodat jer mu ne treba. Jednom ga je upalio. Neki Trekstor.
Bok svima kaj se dela, hm ova marka diska bas ne ulijeva povjerenje uopce ko RIZ televizori nekad nisam jos cul za tu firmu valjda je unutra neka poznata marka diskova!
keeley hazell 
Tebi ocito fali mljeka jel kaj je nestasica kod tebe u ducanu ili u cemu je problem zapravo?
Bok svima kaj se dela, hm ova marka diska bas ne ulijeva povjerenje uopce ko RIZ televizori nekad nisam jos cul za tu firmu valjda je unutra neka poznata marka diskova!
Unutra je mislim ili WD ili Seagate. On je kupio samo kutiju a ja sam mu stavljao disk.
hahahaahah ne bi ja imo školu ujutro
sva sreča da je imam popodne da se mogu pomalo privikavat od kasnog buđenja oko 12 h
ja vas sve pozdravljam. laku noć!
ja vas sve pozdravljam. laku noć!
Skolarac laku noc
.
Unutra je mislim ili WD ili Seagate. On je kupio samo kutiju a ja sam mu stavljao disk.
Sad sam primjetil da zapravo oni samo kuciste prodaju s napajanjem unutra bez diska pa si sam metnes disk koji hoces a tak i je najbolje
Sad sam primjetil da zapravo oni samo kuciste prodaju s napajanjem unutra bez diska pa si sam metnes disk koji hoces a tak i je najbolje
Ma sta god bude bolje je od krepanog
. U petak cu najvjerojatnije po CM-690. Katanu 3 kupio pa cu se malo igrat oc-a.
Ma sta god bude bolje je od krepanog
. U petak cu najvjerojatnije po CM-690. Katanu 3 kupio pa cu se malo igrat oc-a.
To kuciste CM 690 ima odlicno rjesenu ventilaciju da no meni se ne sviđa uopce bas kak izgleda tj onaj polozaj utora od naprijed za USB!
Vecer, nevjerojatno kaj mi se desava, proslu noc sam spavao mozda 1-2h i cijeli dan sam bio onako
malo pospan ali dalo se izdurat i sad legnem ono opet mi se nespava, tako da sam odlucio biti jos
jos malo na forumu, a onda idem spat pa kud puklo da puklo
Vecer, nevjerojatno kaj mi se desava, proslu noc sam spavao mozda 1-2h i cijeli dan sam bio onako
malo pospan ali dalo se izdurat i sad legnem ono opet mi se nespava, tako da sam odlucio biti jos
Večer!
To se i meni dogodi. Cijelu noć ne spavam i onda sutra ne mogu zaspat.
Večer!
To se i meni dogodi. Cijelu noć ne spavam i onda sutra ne mogu zaspat.
Da, cudne stvari steta kaj imam ujutro skolu jbg sad se dizem oko 6h, a prosli tjedan nije
bilo dana kad sam isao spat prije 5h :))
Kako bi mi pasao jos jedan tjedan uzivancije, no kaj ces svemu mora doci kraj kad tad.
Noc, i ja necu dugo!
Kako bi mi pasao jos jedan tjedan uzivancije, no kaj ces svemu mora doci kraj kad tad.
Doći će i kraj kraju kad završimo školu!
BTW koji si razred?
Evo opet ista stvar, dok sam ja napisao poruku već dvije stigle prije mene! Tko bi rekao da sam je pisao 4 minute...
Noć, Tomislav!
Doći će i kraj kraju kad završimo školu!
BTW koji si razred?
Sad sam 3.raz, a nista idem spat umor me poceo hvatat, laku noc
a i vi ste neke nespavalice... ja se vratio
Pa ne spavamo
dobraveče šta se redi
ajde hardcore gejmeri lijepo nam recite zašto trebamo odj**** školu
dobra večer svima
dobraveče šta se redi
Evo i mene i dobra večer
. Moj xp otišao u vječna lovišta i sada stavio win7. I sada moram ručno ubaciti 100 torrenta
Proklet bio utorrent što nema neki pošteni export ili mijenjanje putanje torrenta, poludit ću.