Dobro jutro ruljo, evo i mene s noćnog izlaska
Kako došao tako i odem - mrtav umoran sam.
ajd laku noć
odoh i ja da malo odmorim
open
do 6 vjutro XD
UNLOCK!
Sta ima ljudi,evo vratio se ja iz maribora i pokupio jednu zlatnu medalju i pehar za klub
ajoj sutra skola a i sutra po napajanje ic pa neznam kak cu onda uhvatit vremena s curom izac...bit ce tijesno.Pozdrav
EDIT:Ranis jednu minutu!
To ne biti dobro
Salim se ja
Ah mislio sam vas preteći a ono već 3 poruke 
večer ne spominjite školu
j**emti i vuri v 21:59 sam otvoril , oprostite ljudi 
Sad ću vas sve izludit! Ako pokušate riješiti moj zadatak ući ćete u beskonačnu petlju iz koje nema izlaza! Muhahahaha!
HAHAHAHA
btw-dobro veče
hahahah to za plavuse
Pozdrav ljudi, dali ima gitarista među nespavalicama, pošto mi treba savjet.
Netko je gore spomenuo da ne spominjemo školu, pa evo škola,škola,škola :D
Meni ne pocinje sutra pa sam happy 
taj sam 
Dobra večer. Što se radi?
Vecer! Evo placem od muke. Mulkinje od bratica mi bacile sa stola externi hard od 500gb (nazalost pun podataka) i krepao
.
Brojim kolko jos do 8 sati kad mi pocinje skola
dobra večer! isto ko i obično... 
Vecer! Evo placem od muke. Mulkinje od bratica mi bacile sa stola externi hard od 500gb (nazalost pun podataka) i krepao
.
a budala jel bilo batina onak malo
.
moja sućut... 
Nece mi batine uskrsnut hard nit vratit podatke. Bratic ce iskesirat za nov i gotovo a njegova mularija imaju dozivotnu zabranu ulaska u moju sobu.
Dobra večer svima! Evo i mene nakon određenog vremena spammanja po msnu :P
Kako ste?
Bok svima kaj se dela, ja sam nekad ceprkal po elektricnoj gitari ak se to uzima u obzir a danas samo slusam divljake tj solo gitariste vecinom!
Nece mi batine uskrsnut hard nit vratit podatke. Bratic ce iskesirat za nov i gotovo a njegova mularija imaju dozivotnu zabranu ulaska u moju sobu.
Hehe,stavi natpis na vrata:Ime bratiča,DO NOT ENTER
Dobra vecer.
Yebemu miša, sutra je škola :((
ja sviram (sam sviro) akustičnu. išo u glaz. školu
Dobra vecer.
Yebemu miša, sutra je škola :((
Nema više spammanja do ranog jutra :O
Auf - gadno. Nadam se da ti je na tom disku bila piraterija (filmovi, igre, serije, programi) koji se mogu lako opet skinuti s interneta, a ne neke osobne stvari (slike s ljetovanja itd.).
sutra škola ljudi idite na spavanac 
Auf - gadno. Nadam se da ti je na tom disku bila piraterija (filmovi, igre, serije, programi) koji se mogu lako opet skinuti s interneta, a ne neke osobne stvari (slike s ljetovanja itd.).
Svega pomalo. Lako za ono skinuto. Filmova ima posvuda ali nekih osobnih stvari ne. Taman sam planirao poprzit vaznije stvari na dvd-e kad eto sranja.
Svega pomalo. Lako za ono skinuto. Filmova ima posvuda ali nekih osobnih stvari ne. Taman sam planirao poprzit vaznije stvari na dvd-e kad eto sranja.
Joj to je jako nezgodno kad izgubis podatke u bilo kojoj situaciji, jos na ovakav nacin nemas srece ja bi pobjesnil ko krokodil da se to meni dogodi kaj se moze tak je ispalo!