hehe. a sad vidim da sam ja napisao točno 26.000. post u ovoj temi
To ti je onda poklon za rođendan
,a koji ti je to ak se smije znat?
hehe. a sad vidim da sam ja napisao točno 26.000. post u ovoj temi
To ti je onda poklon za rođendan
,a koji ti je to ak se smije znat?
Za par dana "narucujem" 2 accounta za TL.Posto cu ih jeftino dobiti,mozda poklonim nekome jedan uz neku neusporedivu zamjenu.
nema na cemu jurluk e big guy sta ti si se mislio povuc s foruma ko i razer mamba al si odusto ak jesi drago mi je
Odustao sam
Jbg-a,mislio sam da,al ne ide
Ma zezo vas je samo da vidi vasu reakciju
Virtuoso, koliko si platio TL ?
(Ak nije tajna)
Za par dana "narucujem" 2 accounta za TL.Posto cu ih jeftino dobiti,mozda poklonim nekome jedan uz neku neusporedivu zamjenu.
aha onda nemoj meni davat posto jer ti si to platio tvoje je a i sad za 2 dana idem na more pa mi se ne isplati
Sretan rođendan Jurluk
Evo ti moj dar!!!
a već kad daješ daj i meni jednog...ne tražim puno
Virtuoso nedaj nikom TL, prije nego li ti da ratio prof :))
50 kn za jedan PREMIUM account.Koliko ja znam,uopce nije potrebno uploadati nista u 3 mjeseca.(toliko vrijedi premium account mislim)
Posto kontam uzet 2 komada,jedan cu poklonit nekome.
Sretan rođendan jurluk
BTW. Virtuoso kako si ga dobio tako jeftino?
Sretan rođendan Jurluk
Evo ti moj dar!!!
Neusporedivo s mojim darom
a kad ćeš mi više poslat onu sa walla ti??
Ja vas ostavljam da sve popijete i pojedete,laku noć svima!
dečki jel pivo hladno? jel se treba još hladit?
a ako ste ogladnili, možete malo prigrist suhog
E hebi se ..gladan sam ko konj a kuhinja dole :@
Kad se već dijeli jel ima netko PCI Xpress grafu koja mu ne treba da pokloni? heheh :D
dečki jel pivo hladno? jel se treba još hladit?
a ako ste ogladnili, možete malo prigrist suhog
ma to je moj čovik...daj vamo
Evo kada se dijele pozivnice dijelim i ja da mi ne trunu - za yuwabits. Nije TL, ali ako ko hoće neka da ratio proof i poklanjam mu pozivnicu (imam ih trenutno 3 komada).
@Paolo:
Preko koleginog kolege,koji ima Premium na TL-u.
Samo se nadam da me nece sjebat'.
50 kn za jedan PREMIUM account.Koliko ja znam,uopce nije potrebno uploadati nista u 3 mjeseca.(toliko vrijedi premium account mislim)
Covjece to je besplatno skoro, dobro ja imam
IP tor, neznam sad koliko je bolji TL od toga
da si i ja onda kupim to, ak je tak jeftino?
ja ću sutra možda imat 3k postova
a dajte šta meni sirotinji... posla mi frend cod za torrenthr.org al mi nešto neće
Sretan rođendan Jurluk
Evo ti moj dar!!!
Neusporedivo s mojim darom
a kad ćeš mi više poslat onu sa walla ti??
Tko?
ja ću sutra možda imat 3k postova
ovo je moj 3815.
pokvario sam se...
@Jurluk :pošto već imam žuti ,neću riskirat - poklon je na PP
TL je odličan 0-day tracker. Ali ne propuštaš gotovo ništa - istina je da imaš prebolesne brzine (što ionako nema veze kada su naše malene). Gotovo sve možeš naći na drugim privatnim trackerima i javnima. Jedino ti se isplati ako tražiš neke stvari koje su užasno rijetke i nigdje ih nisi mogao naći ili ako se patiš da imaš sve prvi (a na drugim trackerima se možda pojavi dan-dva kasnije).
VIP acc. je i na njihovim stranicama vidim da kosta 25 eura, to je kao donacija i mislim da je potrebno seedat jer kad ti to istekne sta ces radit
ma po brzinama nemozes usporedit TL i IPT, po contentu je TL isto bolji, IPT mi je dobar zbog freeleecha... najbolji dokaz brzine TL je ovaj USER sa slike, toliko uploada nema na THR-u cijelom
Evo zavrtija san ih i ja par za tebe.
Još malo pa gotovo.
e može, može...
* * *
još jednom hvala svima!
da smo u nekom drugom podforumu svi bi dobili thanks gumbe, pa bi vam se malkice podigo rejting
Ako nas lik ne misli zeznut(Sto vjerujem da nece..),moze.Ako zelis platim ja 50kn za tebe pa cemo se dogovorit za kompenzaciju.