Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.791.378
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
odjavljen
RE: Za nespavalice
anshika05 kaže...

je,da...blago meni -.-'

žderem ko krava a svi me zaj*bavaju da sam mršava i da moram jest...majku im svima...nisam ja kriva kaj imam brz metabolizam!! 

inače,kak ste vi ljudi dns..? Smijeh

danas je izuzetak al inače jedem po 5-6 puta na dan (između toga keksi i čokolade) i imam 183cm i 75kg. Isto imam brz metabolizam (suosjećam se sa tobom, i mene tako gnjave)

Danas smo ok, nije tolko vruće, nije bilo nikakvih poziva tipa neradi mi facebook, winamp surađuje a killovi u CoDu 2 se broje... Smijeh

I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

https://www.youtube.com/watch?v=6xbD6sL3kKQ&feature=related

:/

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Moram pod hitno se bacit na downloadanje muzike, jer bas gledam

nemam nikakvih novih hitova.

Ista situacija i kod mene...

16 godina
anshika05 kaže...

ja bi opet na more Plač

ma lol.ja na moru nemogu prezivit tjedan dana.nemam nikoga tamo:niti frendova,niti nemam telke,ni klime nicegaPlačza krepat!

Batman je zakon!
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
anshika05 kaže...

je,da...blago meni -.-'

žderem ko krava a svi me zaj*bavaju da sam mršava i da moram jest...majku im svima...nisam ja kriva kaj imam brz metabolizam!! 

danas je izuzetak al inače jedem po 5-6 puta na dan (između toga keksi i čokolade) i imam 183cm i 75kg. Isto imam brz metabolizam (suosjećam se sa tobom, i mene tako gnjave)

Danas smo ok, nije tolko vruće, nije bilo nikakvih poziva tipa neradi mi facebook, winamp surađuje a killovi u CoDu 2 se broje... Smijeh

ja sam od tebe niža 10 cm a imam 25 kila manje od tebe -.-'

pa računaj!!

al bar nisam ravna ko daska,to mi je oke Smijeh

dark side of the moon
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

...

...Šutim

Moljac - larva*
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
anshika05 kaže...

ja bi opet na more Plač

ma lol.ja na moru nemogu prezivit tjedan dana.nemam nikoga tamo:niti frendova,niti nemam telke,ni klime nicegaPlačza krepat!

kak nemaš telke...ajmeeeee!! jel imaš PSP il tak nekaj? Smijeh

dark side of the moon
17 godina
Za nespavalice

Dobra večer ljudi... Nešto ste aktivni danas... Ja sad došo izvana... Šta ima tu zanimljivog?

I see offline people!
17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...

...Šutim

dobra stvar

btw.dobro veče Osmijeh

dark side of the moon
16 godina
neaktivan
Dobra večer nespavalice! Evo vratio sam se s vožnje biciklom,dobru rutu sam napravio.Sad sam umoran ko konj!
http://spaceforum.forumsmotion.com/
16 godina
anshika05 kaže...
luckyluke kaže...
anshika05 kaže...

ja bi opet na more Plač

kak nemaš telke...ajmeeeee!! jel imaš PSP il tak nekaj? Smijeh

jebiga takav je apartman.NeodlučanPSP sam dobio za krizmu ove godine ali nemam kaj igrat ni radit na njemu sve sam prosao x puta.

jedino kaj mi je dobro na moru se kupat i obilazit restorane hehehehe

Batman je zakon!
17 godina
luckyluke kaže...
anshika05 kaže...

ja bi opet na more Plač

meni je 10 dana previse sad bilo, poludio sam skoro

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
odjavljen
anshika05 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
anshika05 kaže...

je,da...blago meni -.-'

ja sam od tebe niža 10 cm a imam 25 kila manje od tebe -.-'

pa računaj!!

al bar nisam ravna ko daska,to mi je oke Smijeh

onda si skroz jednakih proporcija ko moja naj frendica. ženo, jedi više ćevapa i bureka Smijeh! šalim se. ok ste obadvije, volim takve cure. nije ni moja draga niš bolja. par cm niža i ima 50ak kg... To je ok. I like it Namigiva

I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
Aki kaže...
luckyluke kaže...
anshika05 kaže...

ja bi opet na more Plač

meni je 10 dana previse sad bilo, poludio sam skoro

pa da.nema se kaj radit.ja sam sretan prvih dva dana na moru(kupanje itd)onda kad se naviknem dani mi prolaze ko godineNeodlučan

Batman je zakon!
16 godina
Za nespavalice

da bar na more mogu ponijest sa sobom komp.al jebiga nema u tom apartmanu uticnica loooooolSmijeh

Batman je zakon!
17 godina
luckyluke kaže...

da bar na more mogu ponijest sa sobom komp.al jebiga nema u tom apartmanu uticnica loooooolSmijeh

A dobro, pa di ti ideš na more???

I see offline people!
17 godina
Sused kaže...
luckyluke kaže...

bosnu valjda ;D

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Moji svake godine unajme apartman tako da mi se dan sastoji od kupanja i spavanja. Jedina handheld konzola koju imam je crno-bijeli GameBoy koji je zabavan prva dva dana, ali zato uvijek furam knjige i mp3. Na kraju i ne ispadne toliko loše, ali bi bolje bilo da sam doma (i još sam), ali me starci ne puštaju pošto je već bilo razbijeno špiglo u kupaoni kad njih nije bilo doma jednu večer Nevinašce.

Hvala bogu, sljedeće godine navršavam 18 taman prije mora i nadam se da me neće više tjerat da idem s njima. Nadam se da će to biti i prvo ljeto s društvom. Ali ima vremena do sljedeće godine, sad ova treba proć.

Anyways, barem je more odmor od kompa. Zadnjih par večeri/jutara (oko 2:00) su mi oči kao sarma prije spavanca...

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
17 godina
neaktivan
Sused kaže...
luckyluke kaže...

Vjeovatno kod amišaSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Jurra kaže...

...

...Šutim

dobra stvar

btw.dobro veče Osmijeh

...dobra stvar je bila i u bircu, nisam stig'o pratit kaj se dešava...Iznenađen

Moljac - larva*
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja sam bila 8 dana s dečkom na moru i nije mi palo na pamet bit na kompu..možda sam 2-3 puta otišla na fejs samo pozdravit sve i to je to... odite partijat malo, uživat u životu...jeste fakat trutine u 3 p.m.

dark side of the moon
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Sused kaže...
luckyluke kaže...

Vjeovatno kod amišaSmijeh

hahaha kak okrutno Smijeh

dark side of the moon
17 godina
Za nespavalice

Večer društvo. Šta se radi? Evo i ja napokon (nakon tri večeri) u Nespavalicama!  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
Za nespavalice

ide ko od vas na u2?

16 godina
cro_blue kaže...

Večer društvo. Šta se radi? Evo i ja napokon (nakon tri večeri) u Nespavalicama!  Belji se

Pozdrav!Kaj se radi?

Batman je zakon!
16 godina
Za nespavalice

Ljudi a di je BORG danas???Cudo da njega nemaNeodlučan

Batman je zakon!
17 godina
luckyluke kaže...
cro_blue kaže...

Pozdrav!Kaj se radi?

Evo bio malo s ekipom na Žuji i sad navratio do vas. A ništa... Dosadno vruće kod nas! Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan

imam 183cm i 75kg

Malo,malo (187 cm i 77 kg Iznenađen a mlađi 4 god.)

Dobra večer raja

Danas sam učio rođaka skakat:na glavu,šampanjac,bombu na glavu i prijelom neki uspješni,a neki i ne Smijeh

written by pod009
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

ide ko od vas na u2?

ne spominji mi U2...ja sam htjela ić Plač

dark side of the moon
17 godina
luckyluke kaže...

Ljudi a di je BORG danas???Cudo da njega nemaNeodlučan

vjerojatno gleda nešto (mislim Andromedu...)

doć će on kasnije...

I see offline people!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice