ajmo djeco mir...vodite ljubav a ne rat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zbog Off Topic nema smisla nikog prijavljivat u tome je poanta i slicnih sitnih stvari, ja ne bi prijavio nikog niti za bilo kaj jer se ionak sve vidi tj teški prekrsaji a i to nije moj posel da radim pa nema potrebe a za svađu postoje privatne poruke jer javno nema smisla uopce ionak svi budu kaznjeni. A postoji i izreka nije bitno kaj se kaze vec ko kaze ili napise pa onda nema frke!
nema nikog , odo ja u krpe laku noć ljudi ZZzzzz:)
Dobra večer, kako vam je prošao dan?
ee pozz ljudi jel iko ode ima acc. na PS tuningu?
kae to?
kae to?
ma to sam ja maloprije piso post u temi a nisam ni slutio da je proslo 10 sati
EDIT: modovi su ga zbrisali
Pa nije lose gura se uglavnom uzivamo u vrucini fuckaj ga!
Pa nije lose gura se uglavnom uzivamo u vrucini fuckaj ga!
Ja uživam - napokon našao hrv prijevod za remasterirani TOS. Sada sam sretan ko malo dijete Teško trekkia uveselit
Vecer nekrmilice!
Evo ja presao iz dnevnog (klimatiziranog na 24) u sobu di je sigurno 30 i sokirao sam se. Morao sam posegnut za Njofrom:
S obzirom na temperaturu moral bus se naoruzat Njoframa do zuba jedan ko ni jedan fuckaj ga!
večer evo mene sa turnira u rogoznici, dobili 3:0, šta
je i normalno...
S obzirom na temperaturu moral bus se naoruzat Njoframa do zuba jedan ko ni jedan fuckaj ga!
A kriza je pa se nema za vise. Kakve su temperatura kod vas?
tako niske da sam morak... sve se mis bacit u more...
ajmo ko je za... da se bacin ili ne
30.9 C u sobi radi komp i TV... sjetio si me da uključim klimu ali je u drugoj sobi pa trebam malo čekat da se rashladi
mis da ću sutra kupit mob lg ks 360 u tele2 i onda
ću pribacit broj sa vipa na tele2...
Dobro veče spameri!
Vidim da je BORG jucer komentirao Azru - evo jos jednog fana, također gruša Film
Baci se da se rashladiš....
gdje ste forumaši? šta ima novo? jeste vidjeli što sam se danas potrudio?
Bogmec istina kriza stisce a nist onda smo osuđeni na ventilator i casu hladne vode kaj sad nist, kod mene u sobi je 28 nekak se gura ipak je vecer pa malo je ugodnije sad!
Nema nist od bacanja u more da te ni bi popapal morski pas onak usput ima i njih ali se skrivaju i cekaju priliku za laganu veceru!
ma ipak mi se čini da idem...
o gospodo
ja evo skidam za oblivion Qualrs texture pack..ima 1.7 gb,... pa pem gledat x files i star drek
kuham se ko kokoš, sumnjam da je vama bolje
Meni je ugodna tempreratura u sobi. A TOS titlovi ne valjaju Jedino koji otprilike nešto valjaju su srpski, a nema šanse da gledam onaj užas: Spok, vorp motor, Skoti i slične Karađićeve gluposti.
aj ljudofi laku noc nemrem vise izdrzat...boli me em kicma em noge em ruke em k... ma nie bitno
ajoj
evo me s plaže... doživia sam toplotni šok kad sam uša u sobu, pravi pakal...
a more je fantazija malo zapliva bacia 5-6 saltića i doma