- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
napustam vas i ja..ajde laku noc...
Laku noc obojci!
I Paolu!
Meni je ova baš onak za opuštanje i za laku noć!
https://www.youtube.com/watch?v=Zkc1A2SjETA
A pocelo mi se spavat, fučkaj ga!
Laku noc svima, drzite mi fige da zaspim od ove vrucine
ajde ljudi čuka je kasna,odite spavat.
i ja bi ali moram još pola sata izdržat.
da nema neta bilo bi zlo.
Ode i ja spat laku noc svima!
ajd kad ce vise ta zora da odem spat he he
Odo ja leć, sutra neki dernek, misa ima, uf ko ce se ustat odo ja odma leć.
...ništa, samo da zatvorim večerašnju raspravu. Nešto prije se ustao pa taku. Idem za Zg.
Dobro vece..Sta se radi???
Dobra večer svima!Šta ste radili danas?Išta novo OC-ali??
oj ljudi evo i mene , ovaj tjedan idem po novu konfu
Dobra večer svima!Šta ste radili danas?
Dobra večer tebi i svima ostalima. Evo kako je prošao moj dan:
Pvo sam se ujutro ustao da bi išao podignuti garaciju od walkmana koju mi u vemilu nisu dali kada sam kupio uređaj (bilo dosta problema oko toga), onda odem na drugi kraj grada u Sony servis da bi me oni odbili jer su maloumne budale u vemilu isporučile garanciju s krivim serijskim brojem modela. Onda sam došao doma i trebao napraviti novi grob za našu mačku koja je prekjučer umrla (moj stari ju je obožavao, skoro ju je volio više od mene). Onda da bi trebao iskopati još jedan grob jer je umro moj kanarinac kojeg sam našao i zbrinuo prije 14 godina (koji je mene obožavao, pjevao mi svaki dan 14 godina iznad prozora i svaki put jače pjevao i skakao ko lud kada bi me ugledao i danas mi umirao na rukama). Onda sam vidio rezultate ispita kojeg sam jučer pisao - pao sam ga i moram ići na zadnji rok u 9. mjesecu.
Sada čekam kraj dana i gledam da li ću pri pokušaju ulaska u krevet postati trajni invalid doživotno prikovan za kolica koliko mi je danas lijepo krenulo. Da mu đavo j.ebao dušu ovome danu i ko ga izmislio.
P.S. Iskreno se nadam da ste imali bolji dan od mene
naravno da smo imali bolji dan od tebe jer gori od tvog ne može bit
Pvo sam se ujutro ustao da bi išao podignuti garaciju od walkmana koju mi u vemilu nisu dali kada sam kupio uređaj (bilo dosta problema oko toga), onda odem na drugi kraj grada u Sony servis da bi me oni odbili jer su maloumne budale u vemilu isporučile garanciju s krivim serijskim brojem modela. Onda sam došao doma i trebao napraviti novi grob za našu mačku koja je prekjučer umrla (moj stari ju je obožavao, skoro ju je volio više od mene). Onda da bi trebao iskopati još jedan grob jer je umro moj kanarinac kojeg sam našao i zbrinuo prije 14 godina (koji je mene obožavao, pjevao mi svaki dan 14 godina iznad prozora i svaki put jače pievao i skakao ko lud kada bi me ugledao i danas mi umirao na rukama). Onda sam vidio rezultate ispita kojeg sam jučer pisao - pao sam ga i moram ići na zadnji rok u 9. mjesecu.
Sada čekam kraj dana i gledam da li ću pri pokušaju ulaska u krevet postati trajni invalid doživotno prikovan za kolica koliko mi je danas lijepo krenulo. Da mu đavo j.ebao dušu ovome danu i ko ga izmislio.
Koma dan. Al birtije su još otvorene.
Pvo sam se ujutro ustao da bi išao podignuti garaciju od walkmana koju mi u vemilu nisu dali kada sam kupio uređaj (bilo dosta problema oko toga), onda odem na drugi kraj grada u Sony servis da bi me oni odbili jer su maloumne budale u vemilu isporučile garanciju s krivim serijskim brojem modela. Onda sam došao doma i trebao napraviti novi grob za našu mačku koja je prekjučer umrla (moj stari ju je obožavao, skoro ju je volio više od mene). Onda da bi trebao iskopati još jedan grob jer je umro moj kanarinac kojeg sam našao i zbrinuo prije 14 godina (koji je mene obožavao, pjevao mi svaki dan 14 godina iznad prozora i svaki put jače pjevao i skakao ko lud kada bi me ugledao i danas mi umirao na rukama). Onda sam vidio rezultate ispita kojeg sam jučer pisao - pao sam ga i moram ići na zadnji rok u 9. mjesecu.
Dobra večer,moja sućut
Dobra večer,moja sućut
Hvala.
Inače ova pijesma savršeno opisuje moj dan i kakvog sam sada raspoloženja. Dobro da mi nitko danas nije dignuo tlak, bilo bi mrtvih ljudi.
Dobra večer svima!Šta ste radili danas?
Uh bolesno los da nema kaj oni koji vole zivotinje znaju kak to je kad ih izgubis kaj se moze nist. Ja sam u mladim danima imao svasta od zivotinja macaka, golubova, papiga i na kraju normalno da ostanes baz svega spletom okolnosti kaj se moze nije bilo lako pa onda mi je jasno kak si ti danas prosel!
Večer društvo. Samo sam kratko uletio da se javim i idem odmah. Moram ujutro rano u Mostar na upis neke ocjene pa da ne kompliciram stvari samome sebi, red je ranije u krevet.
Želim vam ugodan provod i laku noć. Uživajte!
Večer društvo. Samo sam kratko uletio da se javim i idem odmah. Moram ujutro rano u Mostar na upis neke ocjene pa da ne kompliciram stvari samome sebi, red je ranije u krevet.
Aj uživaj u carstvu snova
Laku noc!
Vecer nocne ptice !
odo ja u krpe ZZZzzzzzzz :)
odo ja u krpe ZZZzzzzzzz :)
Laku noc i tebi onda!
Mogao bi i ja polako u krpe.
Svi odoše spavat i ja ću ubrzo offline,Heroji i Zvjezdane
Svi odoše spavat i ja ću ubrzo offline,Heroji i Zvjezdane
Pazi da i ti ne postaneš jedan od heroja