Sta je ovo svi utekli??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta je ovo svi utekli??
ma nisamo, ja skinia 3dmark06 i stoji već 10-15 min da skenira konfiguraciju..
jel stvarno triba toliko il meni nešto ne valja...
Sta je ovo svi utekli??
ma nisamo, ja skinia 3dmark06 i stoji već 10-15 min da skenira konfiguraciju..
jel stvarno triba toliko il meni nešto ne valja...
Ne znam stvarno, moze bit da nesto nevalja.
a neman pojma šta mu je...
a neman pojma šta mu je...
Ma tko ga šiša :))
Sta je ovo svi utekli??
Ma jok nismo svi utekli ja sam jos tu fuckaj ga!
Sta je ovo svi utekli??
I ja
Sta je ovo svi utekli??
I ja
Bravo decki fuckas © spavanje :))
Sta je ovo svi utekli??
I ja
Tebe koliko cujem napo neki virus pod imenom "Ucenje" jel to gadno kak se drzis s tim!
Sta je ovo svi utekli??
I ja
Tebe koliko cujem napo neki virus pod imenom "Ucenje" jel to gadno kak se drzis s tim!
Napao me na 15 minuta. Srećom sam jako otporan na njega
A kako ću proć taj predmet je drugi par rukava
ekipa se raspada a ja se još vrtim oko biosa, bia san doša do 3296, al mi je pa pa je sad na 3280
sasvim dovoljno kad se sitim starog athlona na 2200... više neću ni dizat još sam malo spustia napon
sad je na 1.45
ekipa se raspada a ja se još vrtim oko biosa, bia san doša do 3296, al mi je pa pa je sad na 3280
sasvim dovoljno kad se sitim starog athlona na 2200... više neću ni dizat još sam malo spustia napon
sad je na 1.45
Tak i ostavi da jesi testiro sa Orthos tj odvrti test barem 2 sata ostavi ga da vrti ako padne prije onda nije dobro, kaj se duze vrti to bolje ali nakon dva sata ako ne dođe do rusenja bit ce onda ok recimo. Prioritet procesora stavi na 9 i onda testiraj!
sad je na 1.45
Tak i ostavi da jesi testiro sa Orthos tj odvrti test barem 2 sata ostavi ga da vrti ako padne prije onda nije dobro, kaj se duze vrti to bolje ali nakon dva sata ako ne dođe do rusenja bit ce onda ok recimo. Prioritet procesora stavi na 9 i onda testiraj!
Zna rambox nema kaj!
Nego ja se pridružujem hrkacima stoga, laku noc svima
Pazite kaj delate!
sad je na 1.45
Zna rambox nema kaj!
Nego ja se pridružujem hrkacima stoga, laku noc svima
Pazite kaj delate!
Prestigel si me fuckaj ga ode i ja spat pa onda laku noc svima!
a je moram ostat zadnji ipak me nije bilo tjedan dana... odvrtit ću sutra koji test, pa javim
evo proradia 3dmark06, je da sam ga opet skida, al radi....
Dobra večer svima! Šta se radi?
Joj sutra polažem vožnju za A1...držite fige..
Večer šta se radi nespavalice?
Dobro vece..sta se radi???
Večer svima, eto ja prva otvaram , sta se radi??? Ja malo uzivam neda mi se jos na spavanje
Pozdrav svima koliko god da vas ima.
evo malo po forumu....ti?
evo malo po forumu....ti?
A neda mi se gledat goli pištolj 2 na TV-u pa doša na bug.
Hola ljudi, kako je?
Hola ljudi, kako je?
Ooooo Oly... Jesi živ?
Evo ma jedva, cijele dane sa jednim mehaničarom radim na gliseru, a navečer idem vanka malo (danas pauziram:)))
Evo ma jedva, cijele dane sa jednim mehaničarom radim na gliseru, a navečer idem vanka malo (danas pauziram:)))
I jel ima šta riba vani?
Jučer cijelu noć sa jednom
Inače ima nešto stranaca (švabice i talijanke)
Ribe ti plivaju po otoku, a ti na forumu.
Sram te bilo
ajd ljudi laku noć!!
Sutra je jako važan dan....
Večer i od mene! Što ima novog kod vas? Evo ja navio Android Live OS da se skida pa ću ga isprobati do sutra.