Sram te bilo, pirat. Ljudi se muče da naprave program a di skidaš i pržiš.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ljudi može pomoć? ovako skinuo sam windows 7 rc 7100 s microsoftove stranice i sad me zanima kak da to nasnima na dvd,koristim nero 7 ultra edition
Dal trebam rar archivu extractatii prvo pa to snimati pod opcijom dvd-rom (ISO)???
Zna li iko koja je najnovija igra f1 za PC?
Zna li iko koja je najnovija igra f1 za PC?
2002. ; cuo sam kao da bi ovu ili drugu godinu trebalo izaci od codemastera
Ajde minut više manje vratio se s nogometa,odmorio i evo otišao na net
e ljudi može pomoć? ovako skinuo sam windows 7 rc 7100 s microsoftove stranice i sad me zanima kak da to nasnima na dvd,koristim nero 7 ultra edition
Dal trebam rar archivu otpakirati prvo pa to snimati pod opcijom dvd-rom (ISO)???
kaj nitko?
Kaj ste tiho. :)
a šta ćeš..jesi to ti na avataru?
je
zna ko di ima za kupiti audio jack splitter?
je
zna ko di ima za kupiti audio jack splitter?
svrati u prvu trgovinu el. opremom i tamo ako nemaju zovi policiju!
Pozdrav ljudovi. kako ide, o čemu se brblja
Večer društvo. Evo upravo odgledah onaj (polu)partizanski film maloprije na HRT-u. Jedan englez/amer ubije 1000 švaba... Samo im fali Bata Živojinović!
Inače... Kak ste mi vi? Ima li što novoga kod vas?
večer gospodo
kaj ima kod vas?
ja sam otkrio COJ: Bound in Blood...
igra mi se čak i sviđa (mrzim američku povijest)...
izvrsno izgleda i LETI... s svojim kompom igram na 1920x1080 sa svim postavkama na max ... i nikad mi ne pada ispod 40 FPS-a...
jedino na chekpointu kad loada i savea...onda padne na 20
EDIT: @Cro Blue...
izvrstan film...to je još rambo u povojima...
hehe
usprkos makljaži...film je supe rza pogledat...
ipak je to Clint Eastwood
Nema ništa
Vecer svima!
Evo ja instaliram Garmin na frendovu 5800XM.
Večer društvo. Evo upravo odgledah onaj (polu)partizanski film maloprije na HRT-u. Jedan englez/amer ubije 1000 švaba... Samo im fali Bata Živojinović!
he he i ja sam to gledao...
Nije 1000 nego 1001
Drugi put broji malo bolje
Evo i mene. Dobra večer ljudi - taman gledam Enterprise. Moram reći da je bolji nego što sam mislio, pogotovo 4 sezona (barem ovo što sam gledao).
5
hehhehe
Evo i mene. Dobra večer ljudi - taman gledam Enterprise. Moram reći da je bolji nego što sam mislio, pogotovo 4 sezona (barem ovo što sam gledao).
Hehe... Izmislio si toplu vodu. Pa noramalno da je dobar! Što si mislio?!
Dobro vece. Sta se radi?
Jako puno kritika sam čuo na njregov račun, čak ga zato nisam htio ni gledati dok me jedan mod nije nagovorio (a i ostali su imali prste u tome). Čak mi je sada ENT malo i dražio od voyagera.
Eto i mene bok svima kaj se dela, kud ces bolje nego kad Clint Eastwood tamani svabe jos samo fali Bosko Buha i to je onda to!
Dobro vece. Sta se radi?
Ništa.
Dobar avatar he he
Nadam se da nisi spretan kao on.
Dobra vecer, ja upload-am kao i obicno
šta ima pipoli?? ja evo radim neki rewrite router za siteove... da mi linkići lijepo izgledaju.. da,da .. :D hehehe
Jako puno kritika sam čuo na njregov račun, čak ga zato nisam htio ni gledati dok me jedan mod nije nagovorio (a i ostali su imali prste u tome). Čak mi je sada ENT malo i dražio od voyagera.
Samo ti fino reci ko je to blatio Enteprise pa da mu ja posaljem batinase u rano jutarnju posjetu prije dorucka normalno, meni je iza TNG Enteprise najbolji serijal definitivno!
Dobro vece. Sta se radi?
Ništa.
Dobar avatar he he
Nadam se da nisi spretan kao on.
hehe..nisam ja spretan ko on...on je pre spretan..dje sam ja od njga jos...
Hola ljudi
Hola ljudi
večer majstore... :D