Surfam li ga ja surfam, poždero sam još 19 megabajta (19 kuna) - a za 1 kunu više sam mogao dobit 100 MB. Dakle danas sam potrošio 39 kuna na internet a ništa nisam napravio.
Idem se bacit sa bruklinskog mosta.
Surfam li ga ja surfam, poždero sam još 19 megabajta (19 kuna) - a za 1 kunu više sam mogao dobit 100 MB. Dakle danas sam potrošio 39 kuna na internet a ništa nisam napravio.
A mogao si jednostavno kupiti još jedan BUG - tako ću ja napraviti kada budem išao na ljetovanje i aktivirat bon na sredini mjeseca. Tako da ću na svakom simu imati 200MB do 15.08 a od 15.08 nadalje još 200MB.
Lijep pozdrav svima.Kako smo?
Ja ne mogu dočekati sutra da uzmem novi laptop
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722797&idnews=327833
AAAAAH!
Vip ima takozvani "Flat" sa uključenih 10 GB prometa i to je 200 kn! A ja sam prošli mjesec potrošio 4 GB (prešao sam 1 GB) i račun mi je 250 kn! I na T-mobileu je 1 MB preko ograničenja 10 lipa, a na Vipu - 4 FREAKIN LIPE
T-mobile, iznevjerio si me. Imao sam povjerenja u tebe, a ti mi ovako vraćaš. Sram te bilo. 
Jedno pitanje za vas imam.Znate li kako najefikasnije ocistiti spuzvicu od slusalica?
Znaci onda koja se naslanja oko usiju.Prljava je jako.Od gela(to ne mogu ocistit) i neodrzavanja.
Ista stvar je i s kozom.Znaci,otvrdnjela je dosta,od gela.Cak je i popucala na jednom djelu.
Eto,znate li kako to najefikasnije ocistiti? Ili jos bolje,mogu ti spuzvice promjeniti u trgovini koju sam kupio?Ili neka druga solucija?
Molim vas za pomoc,jer ne zelim gledat kako mi slusalice propadaju,a tolike novce sam dao za njih
Jedno pitanje za vas imam.Znate li kako najefikasnije ocistiti spuzvicu od slusalica?
Znaci onda koja se naslanja oko usiju.Prljava je jako.Od gela(to ne mogu ocistit) i neodrzavanja.
Ista stvar je i s kozom.Znaci,otvrdnjela je dosta,od gela.Cak je i popucala na jednom djelu.
Eto,znate li kako to najefikasnije ocistiti? Ili jos bolje,mogu ti spuzvice promjeniti u trgovini koju sam kupio?Ili neka druga solucija?
Molim vas za pomoc,jer ne zelim gledat kako mi slusalice propadaju,a tolike novce sam dao za njih
Ako se radi o koži na slušalicama - mlijeko za tijelo (što masnije). Namaži i lagano utrljaj. Koža ti neće više biti suha i još će dobit novi sjaj
Hvala.Dakle tako.No,hoce ti spast necistoce,od gela?Odvratno...
EDIT: Nitko nista.Dobro,otvorim mozda sutra temu o tome.Odoh spavat sad.Laku noc!
Hej ljudovi, jel zna tko kako maknut zvuk na video zapisu i s kojim programom bi to najjednostavnjije napravio ?
Hvala.Dakle tako.No,hoce ti spast necistoce,od gela?Odvratno...
EDIT: Nitko nista.Dobro,otvorim mozda sutra temu o tome.Odoh spavat sad.Laku noc!
Ne neće spast - jedino da ih "omekšaš" pa da ih onda ideš lagano brisat i skidat. Namoši pod vodu štapiće za uši i polako i nježno trljaj - možda će ti i uspjet. Sve ovisi koliko si ih redovno održavao i čistio u prošlosti.
Pozdrav ljudi!
...
Laku noć ljudi
Virtuoso zaprljao si Sennheiser slusalice sram te bilo
Btw moje su kao nove :D
Laku noc Oly, Virtuoso 
Virtuoso zaprljao si Sennheiser slusalice sram te bilo
Btw moje su kao nove :D
Ma poludit cu
Ne zelim da se uniste jos vise.Sutra ih budeo probao ocisit malo-onako kako je Paolo rekao.
EDIT: E sad stvarno idem spavat.Noc!
Onda Borg jel sve radi?
Onda Borg jel sve radi?
Zahvaljujuci tebi je!
Bas sam maloprije uplodao na torrent.hr, a sutra nastavljam, hocu barem 2.0 ratio :)))
Zahvaljujuci tebi je!
Bas sam maloprije uplodao na torrent.hr, a sutra nastavljam, hocu barem 2.0 ratio :)))
E sad.
Bitno da si u plusu.
Zahvaljujuci tebi je!
E sad.
Bitno da si u plusu.
Eh da nemogu opet imat kao ti tamo na iptorrents-u, :D
Nego prije 3-4 dana sam nasao jednu smjesnu gresku u novom Bugu
i poslao sam im na zloceste stranice i jos nisu objavili a sve sam dobro
napravio, valjda nece svoje greske objavit
Samo da vas pozdravim. Idem spavat. 
Laku noć.
laku noć i nek vas buhe grizle celu noć xD
Samo da vas pozdravim. Idem spavat. 
Laku noć.
Pozz i tebi, laku noc!
laku noć i nek vas buhe grizle celu noć xD
Laku noc, nema ovdje buha samo bubamara.
laku noć, idem gledati dosje x zadnje ep 8 sezone, napeto
Laku noc, nema ovdje buha samo bubamara.
da, onda laku noć i nek vas bubamare grizle celu noć 
laku noć odoh i ja spavat
Hrkacima i pospancima laku noc a kolko vidim ima ih dosta i previse, pa valjda ima jos ko budan ne hrcu valjda svi!
Ih,kakve nespavaliceeeeeeeeeeeee....slabo to vama ide,vidim ja.
Nema stare ekipe da to do jutra razguli....heheheheeh:)))
No,šalu nastranu.....želim vam svima i ja....laku i ugodnu noć.
EDIT: Pozz rambox
,sorry...nisam te skužio.
Kako je prijatelju???? Ima kaj nove glazbe????
Ja od petka opet na teren idem,nadam se da ću još negdje pronaći BUG
(poradi interneta,tak da morem i od tamo malo tipkati)
Ma slabe su nespavalice , jedino ja i rambox budemo do 3h ostali svi ranije pobjegnu spat
Nego fcth drago mi je si ti dosel, sam da ti velim da sam uspio prek tune up-a mjenjat teme.
oj oj. Ev da i ja ostavim svoj trag u ovom popularnom topiku=), nadam se da ima jos tko budan u ove rane sate =)
Ma slabe su nespavalice , jedino ja i rambox budemo do 3h ostali svi ranije pobjegnu spat
..čekaj nemoj tak..a ja?
oj oj. Ev da i ja ostavim svoj trag u ovom popularnom topiku=), nadam se da ima jos tko budan u ove rane sate =)
Bok, malo nas je al nas ima :D
..čekaj nemoj tak..a ja?
Aj super da si navratil, nije te bilo ovih dana, gdje je Jurra nestao ?
..čekaj nemoj tak..a ja?
Zaboravili i mene
Nego fcth drago mi je si ti dosel, sam da ti velim da sam uspio prek tune up-a mjenjat teme.
Ma,ja nemrem dugo bit...jer moram ujutro rano na šljaku putovat.
A,kaj se tiče prek TuneUp-a menjat teme...pa to nije ne moglo uspet.
Koju koristiš???? Meni su naj bolje Vagia G Revolution i Neon Nebular.
Pozz i tebi mudri seneka.
Ma,kaj oni znaju...ja sam se osvedočil da si ti istinski
čuvar ove teme i celog foruma!!!!
Ma znam da ti FCTH moras zbog posla.
Gle ovo sad svi naviru cim sam rekao da
nas ima malo 
btw imam neku od win 7 temu, budem sutra bas probao nac bolju.