Nesmijem, treba mi zapakiran za slike vašeg hardvera :D
A dobro, onda. A da dragoj prodaš priču da je to tablet?
Nesmijem, treba mi zapakiran za slike vašeg hardvera :D
Pa da opet moram u Arenu?
Večer... gdje je zapelo...
Rambox popio svu cugu a netko je opelješio blagajnu (ima par sumljivaca...).
Dobra večer svima...
Večer :)
Večer :)
Večer svima.
Ma kud svima kad nikog nema xD
Večer... gdje je zapelo...
Bok svim nehrkalicama, nigdje nije zapelo daj rundu pive i redenik čipsa a zapinjanje pusti nek odmara jel.
Rambox popio svu cugu a netko je opelješio blagajnu (ima par sumljivaca...).
Dobra večer svima...
Nisam ti ja takav Zagorac, koji se obično u praksi naliva alkoholom dok ne opadne pod stol fučkaj ga sad.
Ma kud svima kad nikog nema xD
Sad bude i mario došao samo neka se resetira od obnaženih komada i dok se natovari.
Zbilja pustoš ni belu ne možemo baciti.
Pojest će nam sve kad dođe xD
Pojest će nam sve kad dođe xD
Više ni na ćemu ne budemo imali sjediti.
Vidiš kako je tu i rambo, taj uvijek vreba iz grmlja i samo čuješ kak gura šapu u vrećicu od čipsa.
Meni već pola fotelje fali
Meni već pola fotelje fali
A ljepo sam rekao ne hraniti i poljevati vodom iza 00:00, pa mislim koliko puta to treba ponavljati.
Sat mi krivo ide :)
3x imaš kakav kazić treba mi za isprobati zx spectruma+?
Našao sam ga u garaži, čak ga još nisam probao ni na tv spojiti to mi je vikend mission.
Sumnjam, ali mogu sutra pogledati.
15 dana pauze????
Dobra večer svima....
15 dana pauze????
Dobra večer svima....
Bok svim nehrkalicama, a čuj da tak je ispalo no sad više nema zabušavanja dakle od danas udaramo po starom.
pa di ste ljudi
Čovječe, nisam ovdje pisao više od mjesec dana :o propale nespavalice :c
@darkerica: Pa sad..nije još došlo do toga :D
Evo vidiš šta se desi kad tuda obitavaju ljudi u godinama. Svi ko kokoši odu spavati i nespavalice prazne
Btw kad dođe ti samo nabavi 20kg. 15 ide meni a onda ja dam 5 Ramboxu i on nađe žensku za isprobavanje posteljine
Nisi ni ti nešto baš aktivna koliko si nekada bila :P
I dobro, nije nikakav problem da nabavim 20kg, znaš i sama da mogu sve nabaviti :D
I dobro, nije nikakav problem da nabavim 20kg, znaš i sama da mogu sve nabaviti :D
Normalno..i ja sam u godinama već pomalo škripim kad se ujutro dižem iz kreveta
Normalno..i ja sam u godinama već pomalo škripim kad se ujutro dižem iz kreveta
Ne mogu reći da sam iznenađen hah
sam se ti cerekaj, čeka i tebe to uskoro
sam se ti cerekaj, čeka i tebe to uskoro
Ima vremena za mene, ja sam još uvijek mlad :D
Evo vidiš šta se desi kad tuda obitavaju ljudi u godinama. Svi ko kokoši odu spavati i nespavalice prazne
Btw kad dođe ti samo nabavi 20kg. 15 ide meni a onda ja dam 5 Ramboxu i on nađe žensku za isprobavanje posteljine
Bok svim nehrkalicama, pa nemam ja kaj dalje tražit eto tu si ti koja imaš fetiš na marelice a dalje je sve jasno jel.
Sad mi padaju svakakve bezobrazne ideje na pamet vezano za marelice jel, recimo nasjeckat ih na male komadiče pa stavit na ženski trbuh pa udri jest pa kad to pojedem onda....................................................
Ima vremena za mene, ja sam još uvijek mlad :D
To sam i ja govorila a vidi me sad. Već mi i vrijeme za udaju(bar mi to svi pričaju)
Bok svim nehrkalicama, pa nemam ja kaj dalje tražit eto tu si ti koja imaš fetiš na marelice a dalje je sve jasno jel.
Sad mi padaju svakakve bezobrazne ideje na pamet vezano za marelice jel, recimo nasjeckat ih na male komadiče pa stavit na ženski trbuh pa udri jest pa kad to pojedem onda....................................................
Vid ga uopće nemaš smisla za biznis. Ja ti tu nudim 5 kila marelica a ti ništa cccccccc... uostalom bila moja ideja, nemogu ja sve sama odradit
Evo na sad ćemo još imat i xhamster kanal u nespavalicama