Clockaš na nižu temperaturu
Ma ubijaju me promjene vremena pa neznam sta da radim vise.
Bok svima koliko vas ima .......
....veče svima,rambox instalirao sam glary registry repair i mogu ti reći da je sjajan,malen-brz-i nadam se učinkovit..
Večer društvo! Kako ste mi vi večeras? Evo ja upravo iz grada. Nešto malo s ekipom izišao na pićence. Kakva je tema večeras aktualna?! 
Bok ti tebi jel jos kisurina kod tebe pljusti!
Ne pljušti ali malo rosi... Al će nam zaje... narodno veselje u nedjelju. Kako je krenulo, ništa od ljeta ove godine. 
Sravnaj Učku i istala brda (ja ću ovdje Sis i Gorice i komapniju) i sve nevere će nas zaobići, a onda izgradimo nasip od Cresa do Rijeke da nemoram više na trajekt ići
Večer društvo! Kako ste mi vi večeras? Evo ja upravo iz grada. Nešto malo s ekipom izišao na pićence. Kakva je tema večeras aktualna?! 
Vecer blue. Evo ja se otusirao i sad hakiram sladoled.
Ak Hakiras sladoled bus se neugodno iznenadil kad vidis na sladoled ima firewall onda bu tek bilo svasta!
Ja sad odoh, laku noć sutra me čeka naporan dan
Ak Hakiras sladoled bus se neugodno iznenadil kad vidis na sladoled ima firewall onda bu tek bilo svasta!
Ma zaobidjem ga ja lako. Evo maznuo sam tabletu da mi spusti tlak sto nize pa cu meditirat.
evo ja gledam neki film na novoj nepobijedivi se zove dosta je dobar
i jos jedva cekam da dobijem xbox 360 wauuu
A ta učka me nervira, stalno je u njoj žarište nevera ili kod mene na Goricama/Sisu
evo ja gledam neki film na novoj nepobijedivi se zove dosta je dobar
i jos jedva cekam da dobijem xbox 360 wauuu
I ja sam napokon nabavio novi Star Trek. Mislio sam čekati da se pojavi DVD rip ali nema ga još. Ovako sam primoran pogledati screener. 
weee ja, evo slavim rođendan... jebi ga...
Bok svima koliko vas ima .......
....veče svima,rambox instalirao sam glary registry repair i mogu ti reći da je sjajan,malen-brz-i nadam se učinkovit..
Da je dobar i pouzdan definitivno s njim nema problema i radi automatski Backup ako ustreba pa nema frke onda jednom mjesecno pocistisi to je to!
Šta je nespavalice? Šta ste se ušutili!? ...ko da su svi već na spavanju! 
Šta je nespavalice? Šta ste se ušutili!? ...ko da su svi već na spavanju! 
Čini se, treba počet žutanjke vadit. 
ma netreba evo sad mi zavrsio film pa eto
transformers 2
A je mi digla tlak ova tema. Stvarno ljudima ne vrijedi govoriti.
BTW, ljudi šta se radi? ja evo tražim neki dobar film za pogledat...novijeg datuma.
ima tko kakav prijedlog??
Za to sam ja zaslužan jel tako 
Hehe... E sad je puno ljepše! Ne valja da nam tema leži ispod hrpe drugih "nespamerskih" tema!

Pozdrav BUGovci!
BTW, ljudi šta se radi? ja evo tražim neki dobar film za pogledat...novijeg datuma.
Ha ha ha evo ih i ovdje

Pa razmisli jel jesi... 
Ha ha ha evo ih i ovdje

hahahaha
ma daj, nemam se ja namjeru svađat s nikim... :)
no eto, baš sam sinoć sa frendicom pričao i rekla mi je kako sam ja nevjerovatno brutalno iskren i da sve ljudima stresem u brkove pa kud puklo. No uz to je rekla i da to jako cijeni. :D
Pa razmisli jel jesi... 
Nije on, ja sam

Pa razmisli jel jesi... 
Nije on, ja sam

Ti si kriv za sve.. pa i za svjetsku krizu... hahaha 
evo ovim putem se ispričavam svim HTML-ovcima
<head>
<body>
Ipričavam se
</body>
</head>
Ha ha ha evo ih i ovdje

hahahaha
ma daj, nemam se ja namjeru svađat s nikim... :)
no eto, baš sam sinoć sa frendicom pričao i rekla mi je kako sam ja nevjerovatno brutalno iskren i da sve ljudima stresem u brkove pa kud puklo. No uz to je rekla i da to jako cijeni. :D
Zanimljivo je da je to i meni prijateljica rekla. Još je zanimljivije bilo kako nije htjela pričat samnom 2 tjedna odkad je moju brutalnu iskrenost zapitala kako joj se sviđa njezina nova frizura.
Coder pazi se - oko žena samo laži. Pogotovo o novoj frizuri i njezinom modnom ukusu i stilu odijevanja
evo ovim putem se ispričavam svim HTML-ovcima
<head>
<body>
Ipričavam se
</body>
</head>
e a gdje su ti head, title, meta tagovi?? Ne prolazi ti validacija...
Daj da vidimo CSS..