Malo ljudi još ide na Thompsona radi glazbe
Uglavnon idu debili kojima je do sra*a i pi**e o ratu a pušku ni omirisali nisu
Frend mi je bio na tom koncertu, sutra će 100 % pričat cijeli dan o tome i narednih 3-4 tjedna iako ih je bio već na 10 od Tomsona.
laku noć onima koji su otišli
ja ode sad u krpe
čujemo se za 10-ak dana. pozz. uživajte. budite mi dobri. nemojte pravit sranja, da se ja moram vraćat nazad... 
Slažem se s tobom. ovo mi je prvi put da sam bio na njegovom koncertu i to sam išao zbog obećanja prijatelju (trebao se održat koncer na njegov rođendan ali je bo odgođen) nego zbog sebe. Nevjerojatno koliko ufuranih ljudi ima, a da ne nabrajam to lažno domoljublje.
Laku noć
Koji koncert?
Marko Perković Thompson - specijalno iz Zagreba stiglo 300 interventnih policajaca i specijalaca u Rijeku da bude uz našu murju. Moram reći dok sam čekao prijatelje na izlazu vidio sam svašta.
I jel bilo 17-ogodisnjaka koji su aludirali na ustastvo?
ja ode sad u krpe
čujemo se za 10-ak dana. pozz. uživajte. budite mi dobri. nemojte pravit sranja, da se ja moram vraćat nazad... 
Bok i laku noc a kam ides da te nema tak dugo mozda na Havaje il Maldive?
Koji koncert?
Marko Perković Thompson - specijalno iz Zagreba stiglo 300 interventnih policajaca i specijalaca u Rijeku da bude uz našu murju. Moram reći dok sam čekao prijatelje na izlazu vidio sam svašta.
Takvih budala uvik ima a pojma nemaju o čemu govore
Slažem se s tobom. ovo mi je prvi put da sam bio na njegovom koncertu i to sam išao zbog obećanja prijatelju (trebao se održat koncer na njegov rođendan ali je bo odgođen) nego zbog sebe. Nevjerojatno koliko ufuranih ljudi ima, a da ne nabrajam to lažno domoljublje.
To me tako živcira i ovaj moj frend isto tako, ali nekako sam ga ja odvukao s toga i sada mu Tomson nije najbolji, ali morao je ić zbog staroga.
ja ode sad u krpe
pozz jurluk, donesi nešto iz španjolske...
Koji koncert?
Naravno da je, ali u manjoj mjeri. Većina se okomila na murju i prodavali hools i A.C.A.B fore. Čak htjeli nalemat jednog policajca i prijetili mu - 3 minute nakon toga stigla su 4 kombija puna interventne. Sreća da sam krenu malo prije nego što su došli - ne bih se volio naći u toj gužvi.
Sve te "domoljube" treba dobro isprangijat...
ziiijeeev :D
meni se spava idem ja lagano u krpice xD
laku noć i od mene buđenje u 6 ajme.......
Odoh i ja. Laku noć ljudi.
Vidim ja da ste zahrđali.No,neka....'ajte...'ajte....haaaaaaaaa,vidi zida.....he...*ebemu....a,ti FCTH čisti sad....
Laka vam noć spavalice ma gdje god bili i štogod sanjali
Vidim ja da ste zahrđali.No,neka....'ajte...'ajte....haaaaaaaaa,vidi zida.....he...*ebemu....a,ti FCTH čisti sad....
Bogme da svi pozaspali ali kaj se moze ode i ja uskoro isto na spavanac nebum niti ja dugo!
nemoj tako..ja dežuram
odoh i ja trkom pod deku citat novi bug

nocne ptice...injoy )
laku noc... uživaj...
Odo i ja leć
Laka vam noć svima
I onima koji spavaju i budnima
Ajme sutra ujitra iden trčat
xD
Bit ću odmoran
hahahah
Noć svima
Ode i ja spat laku noc svima!
Ode i ja spat laku noc svima!
laku noć,ja ću preuzet ako bude kakav hitni slučaj
Ma daj seneka,nemoj se nudit za hitne slučajeve i onda otić spat.
Ok,šalu nastranu.....odoh i ja u krpe.Laka vam noć svima
Tko je prvi...
he he 
Pozdrav ljudi, kako ide.
Kako vaše pile, moja evo drži još uvijek. 
Zašto mi fotoforum ne želi otvoriti?
Loš server... 
Hebate već sat vremena, mamicu im. Sigurno su moj forum stavili na neki server sa Pentium II Extrem edition procesorima 
Veeččeer svimaa,, sta se radi?? Ja odlično raspolozena
Zbog čega je Razer mamba suspendiran