buhhha. kak to izgleda?
btw zašto?
Nema toga nego je to kao upozorenje da neradiš sljedeći put
buhhha. kak to izgleda?
btw zašto?
Nema toga nego je to kao upozorenje da neradiš sljedeći put
koji si ti kornikus... ali to nije sve
EDit: kako ja san naša prvo code geass: lelouch of rebellion RC1, a onda RC2 i na eng titlovi..
JA skidam a našao samo na japanski sa eng titlovima, a pošto mi nejde baš eng najbolje jednu epizodu ču gledati berem 1h
Mislim mozes mi davat koliko hoces thumbs down-a, jel tak i tak to ne utjece na rank :D
utječe. to snižava rank...
Ej, evo jedno pitanje u vezi Windowsa 7... Kako podesiti Windows Update da odmah apdejta i drivere za hardver?
Večer ekipa! Evo me ovdje nakon piva u gradu s ekipom. Trenutno na repertoaru je Iron Maiden i album Somewhere in Time. 
...trebalo mi je malo žešće za raspoloženje večeras! 
Bravo cro_blue:) Oličan album od Maidena.Meni ovako idu:
1.Powerslawe
2.Piece of Mind
3.Somwehere in Time
Nisu mi niti ostali loši,ali mi je ovo TOP 3 albuma od Maidena.
I još jedared veliki pozz svima koji su pristigli iza mene.
Razer mamba....a,zašto bi ti u Nigdjezemsku na maturalac????
Zbog drvenih klompi ili četvrti crvenih svjetiljki????
Zbog tulipana ili zbog Marie Huane????
koji si ti kornikus... ali to nije sve
EDit: kako ja san naša prvo code geass: lelouch of rebellion RC1, a onda RC2 i na eng titlovi..
JA skidam a našao samo na japanski sa eng titlovima, a pošto mi nejde baš eng najbolje jednu epizodu ču gledati berem 1h
a kako si mis drugačije... ili je sinkronizirano na eng ili eng titlovi... nema druge
ja sam mis nešto prevodit samo neman nikakav program za to...
Ej, evo jedno pitanje u vezi Windowsa 7... Kako podesiti Windows Update da odmah apdejta i drivere za hardver?
Evo ga! Pronašao sam!
Trebalo je samo malo bolje pogledati! 
Evo ga! Pronašao sam!
ččč 
Ljudi sto vi radite?ja znam da cemo ja i big_guy gledat Allo Allo na FOX lifeu hehe
Evo ga! Pronašao sam!
ččč 
Ljudi sto vi radite?ja znam da cemo ja i big_guy gledat Allo Allo na FOX lifeu hehe
Za pola sata da!
Za pola sata da!
hihihihi moram gledati tu seriju prejaka je... 
EDIT:big_guy aj posalji mi xfire na pm ako ga imas
@ mamba...
Ma evo deveram s Windowsom 7 x64. Nije mi htio se povezati s mobitelom pa sam jedva pronašao rješenje. Inače, sve OK. Čini se da me žele natrag u firmu. Hehe... Jedva su pola godine izdržali bez mene. 
Mislim mozes mi davat koliko hoces thumbs down-a, jel tak i tak to ne utjece na rank :D
jesi siguran u to da može snižavati rank?..to nije dobro jer se zlorabi na razne načine
a kako si mis drugačije... ili je sinkronizirano na eng ili eng titlovi... nema druge
ja sam mis nešto prevodit samo neman nikakav program za to...
A đabe mu
.
Kakvi su dojmovi o seriji, kakva je radnja, o čemu se radi u njoj.
Za pola sata da!
hihihihi moram gledati tu seriju prejaka je... 
EDIT:big_guy aj posalji mi xfire na pm ako ga imas
Nemam.a i šta će ti ak imaš MSN?
@ mamba...
Ma evo deveram s Windowsom 7 x64. Nije mi htio se povezati s mobitelom pa sam jedva pronašao rješenje. Inače, sve OK. Čini se da me žele natrag u firmu. Hehe... Jedva su pola godine izdržali bez mene. 
hehe aj neka neka
e ti THUMBS UP/DOWN ......jel to utjece na te zvjezdice il? :D
EDIT: @big_guy
mislio sam da imas samo sam pitao ne trebas se derati na mene 
Ne ne utječe na zvjezdice thumb up/down
@ mamba...
hehe aj neka neka
e ti THUMBS UP/DOWN ......jel to utjece na te zvjezdice il? :D
EDIT: @big_guy
mislio sam da imas samo sam pitao ne trebas se derati na mene 
Ma ne derem se ,aj ti na MSN!
Ma ne derem se jeboga ti,aj ti na MSN!
ajde NE! 
zezam se evo me dolazim... =)
jesi siguran u to da može snižavati rank?..to nije dobro jer se zlorabi na razne načine
Ne utjece. Thumbsovi su napravljeni da se ne pise on POTPISUJEM i tako to.
Ne utjece. Thumbsovi su napravljeni da se ne pise on POTPISUJEM i tako to.
Potpisujem...slazem se sa IVOM hahaha =) =)
IVO malo sale nemoj odmah karton 
nisam siguran nego znam. o tome se raspravljalo u onoj temi da su promijenjeni statusi
popij casu jegera pa ces vidit kako ces izdrzat 
Ti to najbolje znaš!
nisam siguran nego znam. o tome se raspravljalo u onoj temi da su promijenjeni statusi
..evo ivo kaže drugačije..i to je po meni ispravno ,jer ako se s nekim ne slažeš oko nečeg bezveze mu je dati odma thump down,ja nisam nikad nikom dao,a nešto sitno sam dobio zbog običnog mišljenja o nečemu
Em je reako IVO sada, rekli si i supermoderatori, Miro i Domagoj, a to je objašnjeno i u novom broju BUG-a na 144/145 stranici