Ali koštaju 3 kune.
:)
Ali koštaju 3 kune.
:)
Ofskroz samo imaju puno para. Zato se i zovu paranormalni 
A šta je s telećim mozgom i kinezima? Kako se oni uklapaju u tu bogatašku priču?
A šta je s telećim mozgom i kinezima? Kako se oni uklapaju u tu bogatašku priču?
Cccc pa kinezi nabavljaju teleće mozgove jer su tamo jeftiniji pa ostane više para za nas normalne 
Cccc pa kinezi nabavljaju teleće mozgove jer su tamo jeftiniji pa ostane više para za nas normalne 
A ja, naivan. pomislio da teleće mozgove nabavljaš od kineza.
A ja, naivan. pomislio da teleće mozgove nabavljaš od kineza.
A ja mislio vi to nabavljate od kivica.
Od kivica se mogu nabaviti jedino kosti.
kivic ima samo jedan teleći mozak 
kivic ima samo jedan telećinema mozak 
Ispravak 
Ispravak 

fečeeer 
DIN :)
Don 
Pa dobro jer vi nemožete ni birtiju otvorit dok mene nema? Sve prazno već danima.
Jedino Kivic truli okolo po čoškovima
Neda mi se tipkati...samo čitam i klikam kartone 
Ma pusti djete, puca ga pubertet pa je željan pažnje...popričati sa psihologom nebi škodilo :)
Don 
Pa dobro jer vi nemožete ni birtiju otvorit dok mene nema? Sve prazno već danima.
Jedino Kivic truli okolo po čoškovima
Bok svim nehrkalicama, lako za Birtiju nego jesi ti presadila ono povrče u podrum tak da si ubuduče sigurna od tuče kaj drugo.
Večer ekipa. Je malo je zatišje. Ali eto nađe se tu i tamo nekoga za popiti nešto.
Dobra večer svima....
Šta se čudiš darkerice. Kriza je pa smo morali otpustiti čistačicu, primi se posla da sutra sve bude čisto i mirišljavo.
Konobar nam nešto šteka :)
Bok svim nehrkalicama, lako za Birtiju nego jesi ti presadila ono povrče u podrum tak da si ubuduče sigurna od tuče kaj drugo.
A ko da bi bankrotirala da na bavi par desetakak kvadrata mreže i zaštiti to.
Neda mi se tipkati...samo čitam i klikam kartone 
Ma pusti djete, puca ga pubertet pa je željan pažnje...popričati sa psihologom nebi škodilo :)
Samo nemoj bič vadit i sve pet 
Definitivno nebi. Dijete je već postalo filozof. Baca "mudrosti" okolo ko pajcekima kuruzu.
Ma jok, još je vani u plasteniku. Paprike su već ko suncokreti 
Dobra večer svima....
Šta se čudiš darkerice. Kriza je pa smo morali otpustiti čistačicu, primi se posla da sutra sve bude čisto i mirišljavo.
Cccc da nebi. Prvo nek kuham a sad nek još i čistim?
Ima tu mlađih od mene pa nek se prime posla.
Večer ekipa. Je malo je zatišje. Ali eto nađe se tu i tamo nekoga za popiti nešto.
Izgleda da se kod tebe doma pošteno pije,
jer kolko ja vidim po tvom avataru jadni Bug je završil na dimu zajedno sa kobasama jel.
Ima tu mlađih od mene pa nek se prime posla.
Ma pusti mlađe, kom je do njih. Sve im smeta i o ničemu nemaju blage dume. Ti znaš znanje (sad dođe onaj dio o koki i juhi).
Ma pusti mlađe, kom je do njih. Sve im smeta i o ničemu nemaju blage dume. Ti znaš znanje (sad dođe onaj dio o koki i juhi).
Ako ćemo tako onda ste ti i Rambox taman za čišćenje. Vi imate još više iskustva 
Ako ćemo tako onda ste ti i Rambox taman za čišćenje. Vi imate još više iskustva 
Mi smo ti specijalizirali neke druge vrste "čišćenja".
Nemoj njih, oni uvijek počiste samo frižider :)
Znam, kud vi prođete svi lonci ostanu prazni 
vid vid kineska telepatija na djelu 
Znam, kud vi prođete svi lonci ostanu prazni 
Ma krivo. Nismo to mi. To je Tiby.

Ma krivo. Nismo to mi. To je Tiby.
Jee jeee...Tiby skoro nikad nije u nespavalicama a frižider je uvijek prazan.
Kivic drma samo po kobasicama, Triksiću je u 90% slučajeva pokvaren želudac od romantičnih ručkova, ja sam na dijeti dak da ostajete samo vas dvoje 

Ili možda samo usklađenje DIN konektora?