Dobra večer svima...
Dvije žene u nespavalicama, Cibona osvojila ABA ligu, ja dobio komp od BUG-a,.... Što dalje???
Dal nisi nekog zaboravio? :D
Dobra večer svima...
Dvije žene u nespavalicama, Cibona osvojila ABA ligu, ja dobio komp od BUG-a,.... Što dalje???
Dal nisi nekog zaboravio? :D
Pa to ti je prosto ko pekmez.
Odeš u papirnicu i kupiš hamer papir formata A1 (obavezno A1 zbog rezolucije). Zatim kupiš dva (naglašavam dva) seta kolaž papira i jedan bunt običnog 90 gramskog papira (format A4). Ako nemaš škare i UHU ljepilo kupi i njh. Lijepo sve izrezuckaš i nalijepiš na hamer. Uzmeš fotić, uslikaš i okačiš na net.
kolika gustoća papira se tolerira?
kolika gustoća papira se tolerira?
Koji dio nije jasna. Imaš hamer papir (250 gramski) i 90 gramski bijeli. Za kolaž je nebitno.
ehh mario..lako tako..onda imam web dizajnera u krevetu,sutra će to ona u vrtiću nabrzaka skrojiti
ehh mario..lako tako..onda imam web dizajnera u krevetu,sutra će to ona u vrtiću nabrzaka skrojiti
Pa to ti i pričam. Moj već zarađuje novce od web dizajna a još nije ni u školu krenuo.
Večer 
Vani dosana kišurdača pa sam iskoristila nemogućnost sadnje flanaca i danas (konačno) umirovila winXp na jednoj od mojih kanti. A pošto mi Microsoft već pomalo ide na kuki kanta sad veselo ronda na Ubuntu 14.04 
Za sad zadovoljna. Samo me jedna stvar muči. Kak da napišem heebeni "@" simbol??? Ctrl+alt+v neće, alt+v neće alt+2, alt+64 čorak.
Pomagajte jer cijelo vrijeme copy-pastam majmunčića okolo ko neki tutlek 
Večer 
Vani dosana kišurdača pa sam iskoristila nemogućnost sadnje flanaca i danas (konačno) umirovila winXp na jednoj od mojih kanti. A pošto mi Microsoft već pomalo ide na kuki kanta sad veselo ronda na Ubuntu 14.04 
Za sad zadovoljna. Samo me jedna stvar muči. Kak da napišem heebeni "@" simbol??? Ctrl+alt+v neće, alt+v neće alt+2, alt+64 čorak.
Pomagajte jer cijelo vrijeme copy-pastam majmunčića okolo ko neki tutlek 
Daj SS desktopa. Koju si tipkovnicu postavila kao defaultnu HR ili EN. Ako je HR onda je AltGR+V ako je EN onda je Shift+2.
Dobra večer svima...
shift+2 
Za sad zadovoljena.

uvatia 64gb USB za 3kn 
Za sad zadovoljena.

uvatia 64gb USB za 3kn 
Ma di?
ebay aukcije...bilo i 128gb za 5$ samo isteklo dok sam vidio
Ma di?
Još se mora naći s ustupiteljem zbog "primo"predaje.
ebay aukcije...bilo i 128gb za 5$ samo isteklo dok sam vidio
Fora.
Sad ćeš imat stick od 1-2GB sa natpisom 64GB :)
Još se mora naći s ustupiteljem zbog "primo"predaje.
Imam osjećaj da će ga boljeti guza 
Ne mora biti tako, ako popije onih 200 l ricinusa prije "primo"predaje.
ma vec sam narucivao od tog tipa....a i kao da su 3kn puno i da dobijem 2gb :P
Daj SS desktopa. Koju si tipkovnicu postavila kao defaultnu HR ili EN. Ako je HR onda je AltGR+V ako je EN onda je Shift+2.
Dobra večer svima...
Viiii Altgr je na Hr tipkovnici
al engleska i španjolska ne primaju ni to ni shift+2 (ne pitaj zašto mi trebaju sve tri). 
Viiii Altgr je na Hr tipkovnici
al engleska i španjolska ne primaju ni to ni shift+2 (ne pitaj zašto mi trebaju sve tri). 
Nemoj me hebat da pišeš scenarije za južno-centralno američke sapunjare.
aj sad napiši 50 puta: I will use google before asking dumb questions
ma vec sam narucivao od tog tipa....a i kao da su 3kn puno i da dobijem 2gb :P
Daj link ako je pouzdan :)
Nemoj me hebat da pišeš scenarije za južno-centralno američke sapunjare.
Nešto slično
Opet si mi virio preko ramena? 
thiscai se zove...imas i neke sivobijele stickove s 32 i 64 naizgled izgledaju solidno
Nešto slično
Opet si mi virio preko ramena? 
Uz tebe sam na rubu da postanem Paranormalan. Jel' paranormalni spadaju u normalne?
to su normalni koji imaju para
thiscai se zove...imas i neke sivobijele stickove s 32 i 64 naizgled izgledaju solidno
Prodaje fake stickove xD
Prodaje fake stickove xD
Ali koštaju 3 kune.
došla 2 od 8 i jedan od 16 dosad...a vidim da prodaje i led trake po 5m i te pizd... jeftino...probat ćemo...
Uz tebe sam na rubu da postanem Paranormalan. Jel' paranormalni spadaju u normalne?
Ofskroz samo imaju puno para. Zato se i zovu paranormalni