Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.436.749
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
mario.L_hr kaže...

Dobra večer svima...

Dvije žene u nespavalicama, Cibona osvojila ABA ligu, ja dobio komp od BUG-a,.... Što dalje???

Dal nisi nekog zaboravio? :D

Laži me ubijaju, a lažima se drogiram. - Mel
13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Pa to ti je prosto ko pekmez.

Odeš u papirnicu i kupiš hamer papir formata A1 (obavezno A1 zbog rezolucije). Zatim kupiš dva (naglašavam dva) seta kolaž papira i jedan bunt običnog 90 gramskog papira (format A4). Ako nemaš škare i UHU ljepilo kupi i njh. Lijepo sve izrezuckaš i nalijepiš na hamer. Uzmeš fotić, uslikaš i okačiš na net.

kolika gustoća papira se tolerira?

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
16 godina
Aliser kaže...
mario.L_hr kaže...

Dobra večer svima...

Dvije žene u nespavalicama, Cibona osvojila ABA ligu, ja dobio komp od BUG-a,.... Što dalje???

Dal nisi nekog zaboravio? :D

Hval ti na ispravku, nisu dvije nego tri. Ili kako bi Let 3 to bolje objasnio:

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
kivic15 kaže...

kolika gustoća papira se tolerira?

Koji dio nije jasna. Imaš hamer papir (250 gramski) i 90 gramski bijeli. Za kolaž je nebitno.

15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

ehh mario..lako tako..onda imam web dizajnera u krevetu,sutra će to ona u vrtiću nabrzaka skrojiti

16 godina
whisper2311 kaže...

ehh mario..lako tako..onda imam web dizajnera u krevetu,sutra će to ona u vrtiću nabrzaka skrojiti

Pa to ti i pričam. Moj već zarađuje novce od web dizajna a još nije ni u školu krenuo.{#}

13 godina
neaktivan

Večer {#}

Vani dosana kišurdača pa sam iskoristila nemogućnost sadnje flanaca i danas (konačno) umirovila winXp na jednoj od mojih kanti. A pošto mi Microsoft već pomalo ide na kuki kanta sad veselo ronda na Ubuntu 14.04 {#}

Za sad zadovoljna. Samo me jedna stvar muči.  Kak da napišem heebeni "@" simbol???  Ctrl+alt+v neće, alt+v neće alt+2, alt+64 čorak. 

Pomagajte jer cijelo vrijeme copy-pastam majmunčića okolo ko neki tutlek {#}

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina
ddarknessfairyy kaže...

Večer {#}

Vani dosana kišurdača pa sam iskoristila nemogućnost sadnje flanaca i danas (konačno) umirovila winXp na jednoj od mojih kanti. A pošto mi Microsoft već pomalo ide na kuki kanta sad veselo ronda na Ubuntu 14.04 {#}

Za sad zadovoljna. Samo me jedna stvar muči.  Kak da napišem heebeni "@" simbol???  Ctrl+alt+v neće, alt+v neće alt+2, alt+64 čorak. 

Pomagajte jer cijelo vrijeme copy-pastam majmunčića okolo ko neki tutlek {#}

Daj SS desktopa. Koju si tipkovnicu postavila kao defaultnu HR ili EN. Ako je HR onda je AltGR+V ako je EN onda je Shift+2.

Dobra večer svima...

17 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...
alt+2

shift+2 {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
ddarknessfairyy kaže...

Za sad zadovoljena.

Nevinašce

13 godina
neaktivan

uvatia 64gb USB za 3kn {#}

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
17 godina
moderator
mario.L_hr kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Za sad zadovoljena.

Nevinašce

{#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
moderator
kivic15 kaže...

uvatia 64gb USB za 3kn {#}

Ma di?

13 godina
neaktivan

ebay aukcije...bilo i 128gb za 5$ samo isteklo dok sam vidio

16 godina
XXX-Man kaže...

Ma di?

Još se mora naći s ustupiteljem zbog "primo"predaje.{#}

17 godina
moderator
kivic15 kaže...

ebay aukcije...bilo i 128gb za 5$ samo isteklo dok sam vidio

Fora.

Sad ćeš imat stick od 1-2GB sa natpisom 64GB :)

mario.L_hr kaže...

Još se mora naći s ustupiteljem zbog "primo"predaje.{#}

Imam osjećaj da će ga boljeti guza Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 22:38 (XXX-Man).
16 godina

Ne mora biti tako, ako popije onih 200 l ricinusa prije "primo"predaje.{#}

13 godina
neaktivan

ma vec sam narucivao od tog tipa....a i kao da su 3kn puno i da dobijem 2gb :P

13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Daj SS desktopa. Koju si tipkovnicu postavila kao defaultnu HR ili EN. Ako je HR onda je AltGR+V ako je EN onda je Shift+2.

Dobra večer svima...

Viiii Altgr je na Hr tipkovnici {#} al engleska i španjolska ne primaju ni to ni shift+2 (ne pitaj zašto mi trebaju sve tri). {#}

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina
ddarknessfairyy kaže...

Viiii Altgr je na Hr tipkovnici {#} al engleska i španjolska ne primaju ni to ni shift+2 (ne pitaj zašto mi trebaju sve tri). {#}

Nemoj me hebat da pišeš scenarije za južno-centralno američke sapunjare.Iznenađen

13 godina
neaktivan

aj sad napiši 50 puta: I will use google before asking dumb questions

17 godina
moderator
kivic15 kaže...

ma vec sam narucivao od tog tipa....a i kao da su 3kn puno i da dobijem 2gb :P

Daj link ako je pouzdan :)

13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Nemoj me hebat da pišeš scenarije za južno-centralno američke sapunjare.Iznenađen

Nešto slično {#} Opet si mi virio preko ramena? {#}

13 godina
neaktivan

thiscai se zove...imas i neke sivobijele stickove s 32 i 64 naizgled izgledaju solidno

16 godina
ddarknessfairyy kaže...

Nešto slično {#} Opet si mi virio preko ramena? {#}

Uz tebe sam na rubu da postanem Paranormalan. Jel' paranormalni spadaju u normalne?{#}

13 godina
neaktivan

to su normalni koji imaju para

17 godina
moderator
kivic15 kaže...

thiscai se zove...imas i neke sivobijele stickove s 32 i 64 naizgled izgledaju solidno

Prodaje fake stickove xD

16 godina
XXX-Man kaže...

Prodaje fake stickove xD

Ali koštaju 3 kune.

13 godina
neaktivan

došla 2 od 8 i jedan od 16 dosad...a vidim da prodaje i led trake po 5m i te pizd... jeftino...probat ćemo...

13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Uz tebe sam na rubu da postanem Paranormalan. Jel' paranormalni spadaju u normalne?{#}

Ofskroz samo imaju puno para. Zato se i zovu paranormalni {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice