E ljudi odo ja leć, jutros se mora ustat u 8 h, a lega u 4 ipo tako da san sad jedva otvorenih ociju!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jbte šta je ona soba luda, al ide polako...
soba je prej****, steta sto sam je tek vidio... sad idem spavat a sutra rjesavat.....
jbte šta je ona soba luda, al ide polako...
soba je prej****, steta sto sam je tek vidio... sad idem spavat a sutra rjesavat.....
a rejšili je ja i leo... hehehe al ima još stavia i ja link za jednu.. idemi ja spat laku noć......
Opet prvi... 
Pozdrav. Kako ste?
di ste naspavalice?šta ima?točno 22.00
Opet prvi... 
Pozdrav. Kako ste?
opet ste uranili minut!odlično,dobio svjedodžbu,čekam sladoled Mister Nico
Dobra večer svima! Šta ima novoga? Bit će včrs zanimljivije nadam se, ipak nam se Borg vratio :P
di ste bećari?= šta se radi?
ja ću i večeras biti s vama samo kratko.. moram natrag na učenje.. :D
jel još tko suspendiran?? pijan iz birca??
pijan iz birca??
Pozdrav Coder.
Nema TaKvIh
takvi su ostali u bircu.
Opet prvi... 
Pozdrav. Kako ste?
a evo ide, jel ima još logičkih igri... ima ona šta sam je ja stavia crimson room samo je malo u k...
aj stavite koji link
BTW: dobra večer
deste ljudi sta ima evo i mene pozz dobrar skroz
Kako van se da do 4 ujutro bit na forumu?
jesi vidia o ćemu je bila rič.... već smo ti to rekli par puta
Tek je 22 h.
Tko kaže da ću biti do 4. Odo ja za koju minutu na hrkanje. 
Kad ne kontan kako neko može bit do 4. na forumu. Ja san bia max. do 23:30!
aj stavite koji link
probaj OVU
igra sam već ovu...
A to lako, aj dođi na cod pa mene dobi! onda si dobar. xD
to nije logika, nego koljačina
Prolazi auto ti stojiš na sred ceste a vidiš da nemože zakočit. Očeš upotrjebit refleks da se izmakneš autu (skočiš u stranu) ili logiku!LOL
Tia san samo reč kako je i refleks bitan.
idem spavat sutra na praksu, buđenje u 6h
Prolazi auto ti stojiš na sred ceste a vidiš da nemože zakočit. Očeš upotrjebit refleks da se izmakneš autu (skočiš u stranu) ili logiku!LOL
Refleks je nesvjesna reakcija mozga izazvana uzastopnim ponavljanjem određenih radnji. Ako ti svakodnevno izlijećeš pred auto da razviješ reflek onda ti čestitam i ustvrđujem da imaš ozbiljno pomanjkanje zdravog razuma. :)
Ako auto ide prema tebi i ti imaš vremena zaključiti da on ne može stati, to onda nije refleks već svjesna radnja koja je rezultat logičkog zaključivanja.
jedno je refleks s rukom a drugo realna situacija... opet si napravia grešku...
Refleks je nesvjesna reakcija mozga izazvana uzastopnim ponavljanjem određenih radnji. Ako ti svakodnevno izlijećeš pred auto da razviješ reflek onda ti čestitam i ustvrđujem da imaš ozbiljno pomanjkanje zdravog razuma. :)
Ako auto ide prema tebi i ti imaš vremena zaključiti da on ne može stati, to onda nije refleks već svjesna radnja koja je rezultat logičkog zaključivanja.
Tako je.
jedno je refleks s rukom a drugo realna situacija... opet si napravia grešku...
Iman predobar refleks na codu. Kako i nebi nakon 400h. Jedino kad dode neki pro onda izgubin.
Dobra večer svima prisutnima. Evo i mene.
Tako je.
Onda očito nisi skužio da si povukao krivu analogiju. :)