Laku noć ljudi, sutra idem po prvi puta malo rastegnuti noge novoj bicikli (moram se u 6 probuditi, možda vas i pozdravim ovdje još jednom)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Laku noć ljudi, sutra idem po prvi puta malo rastegnuti noge novoj bicikli (moram se u 6 probuditi, možda vas i pozdravim ovdje još jednom)
Takodjer laku noc.Odoh gledat Star(i) Trek Voyager.OFF
Če bi mi nešće štel pomoći. Se nekak čujem da gore pripoveda sajnfild. Ni mi slike vu tv-u. Imam Audioton (ze njemačke je to) a nema slike gore. Kade je problem. Sad je i hrnčat počel.
Evo trenutno skidam comoda (idem po onoj listi iz tvog posta pa koji ne radi završi u smeću).
Samo budi strpljiv kad prvi put uključiš komp jer će te puno propitkivati što se smije spajati na net/otvarati programe/mjenjati registry. Kasnije sve ide glatko.
@ Oly_E3 & ukay1000: Laku noć. Idem i ja sad za stvarno jer će uskoro počet Star Trek.
@ Everybody: Laku noć!
Če bi mi nešće štel pomoći. Se nekak čujem da gore pripoveda sajnfild. Ni mi slike vu tv-u. Imam Audioton (ze njemačke je to) a nema slike gore. Kade je problem. Sad je i hrnčat počel.
zeštekaj ga,un ga ve probaj vuštekati..
Evo došlo je vrijeme kad ja idem hrkat 
Laku noć 
Evo došlo je vrijeme kad ja idem hrkat 
Laku noć 
laku noc...evo i ja cu jos malo pa idem tvojim stopama...
zeštekaj ga,un ga ve probaj vuštekati..
sem probal. Sad je neka iskra van skočila. Kaj si mi to napravil zez televizora?
ahoj 
ahoj 
evo i anshike kojoj treba repriza....
ahoj 
Ahoj i tebi kaj ti delas u ove nocne sate šeceš se po internetu jel!
ahoj 
lepa si mi
ahoj 
Ahoj i tebi :-)
Laku noč Oly_E3 i Ivan M.
sto je veceras nekako tmurno...nije ko sinoc..hahahhaha...
ahoj 
De si kupil ovega črlenega? Si iščem nešće takovega. Bi hižu išel rušiti.
sto je veceras nekako tmurno...nije ko sinoc..hahahhaha...
je je..bu padalo. Pri meni su rekli za veliku vodu. Nemo vopće na morje trebali iti.
a evo jedno pitanje u vezi viste...jeli istina da na visti neradi nero???
ahoj 
Si ti iz slovenije.
Ja imam takvog kodkuče i teram ga kao šumaher ;-).
Kako misliš???
Kako misliš???
pa jednostavno dali radi...jer ovamo mi jedan prijatelj kaze kako na visti neradi nero...
ahoj 
Si ti iz slovenije.
Ja imam takvog kodkuče i teram ga kao šumaher ;-).
o naj me vređati. nis ja janez. kaj nisu ti šmugleri vu evropi? Ja bi ga hteu terati kakti Kubica. Onaj moj niš ne vredi. Klipnjača mu je karter prebila. Nišće nezna popravit.
Kako misliš???
pa jednostavno dali radi...jer ovamo mi jedan prijatelj kaze kako na visti neradi nero...
kod mene radi sve uredno, možda je slucajno isključio.
Kako misliš???
kod mene radi sve uredno, možda je slucajno isključio.
ok...hvala na inf...
ajd odo spavat doslo vrijeme...pozz ljudi...laku noc...
ajd odo spavat doslo vrijeme...pozz ljudi...laku noc...
ajde njofra. se bumo još čuli koji put? Mi falis.
Laku noč ljudi moram u krpe
Sutra se budim u 6 pa na poljoprivrednu praksu, samo da nepada kiša da ne pokisnem :-(
Sutra se budim u 6 pa na poljoprivrednu praksu, samo da nepada kiša da ne pokisnem :-(
Sem baš malo prije povedal čoveku kak mi je kiša bažul potukla. To više ni za zdrzati. ja sem čovek od reči. Takvi smo mi u Zenici
Ode ja hrkat laku noc svima!
Sem baš malo prije povedal čoveku kak mi je kiša bažul potukla. To više ni za zdrzati. ja sem čovek od reči. Takvi smo mi u Zenici
hahah koji si ti car haha
jbte šta je ona soba luda, al ide polako...