Ak je moj vic kriv ja se ispricavam najdublje!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovdje je u zadnje vrijeme luda kuća. U Bircu je mirnije (postovi idu brzinom pošte u rimskom carstvu)
I hvala Ivo što si zaključao onu temu jer bi Alexx od toga napravio mini forum
Ovdje je u zadnje vrijeme luda kuća. U Bircu je mirnije (postovi idu brzinom pošte u rimskom carstvu)
upravo to poruka je napisana na glavi trkača i dok dođe i ode triba po dana
Sad ste me sjetili: evo prijedloga za novu funkciju na forumu:
Kada netko napiše post da Bugov server pošalje poruke svim računalima koji imaju otvorenu tu temu da je napisan novi post i da onda sva računala automatski refreshaju forum 

(nemojte mi stavljat thumb-down-ove jer je ovo samo šala)
pozdrav svima,ode ja,sutra podjela diploma,pa malo ranije spavat
Outpost Firewall je daleko najlaksi za koristenje od svih najboljih firewallova i vrlo lagan za system pa bi ga ja preporucil svakome kao prvi izbor a kaj se tice osnovne funkcije firewall tu je najbolji definitivno. Od nedavno i ima Outpost Firewall Free verzija koja je u svim bitnm stvarima ista ko i Pro verzija pa je to onda odlicno rjesenje kak god se uzme. Online Armor Firewall a i Free verzija isto ima malo neobicnu i cudnu instalaciju zakaj su je takvom napravili nije mi bas jasno a i nije najlaksi za koristenje tj za obicnog korisnika. Kad smo kod Comodo Firewall dobar firewall ali ima neka cudna podesenje koja ne bi trebala bit dostupna za podesavat zasto to je pitanje i po defaltu nema ukljucen Stealth Mod kaj mi bas i nije jasno nikak ali tak je pa se to mora rucno podesit a to nije bas dobro jer to mnogi niti ne znaju da to nije ukljuceno po defaltu. Tu je i Pc Tools Firewall isto tak jos jedan odlican besplatan firewall koji je vrlo lagan za koristenje i za system!
Outpost Firewall je daleko najlaksi za koristenje od svih najboljih firewallova i vrlo lagan za system pa bi ga ja preporucil svakome kao prvi izbor a kaj se tice osnovne funkcije firewall tu je najbolji definitivno. Od nedavno i ima Outpost Firewall Free verzija koja je u svim bitnm stvarima ista ko i Pro verzija pa je to onda odlicno rjesenje kak god se uzme. Online Armor Firewall a i Free verzija isto ima malo neobicnu i cudnu instalaciju zakaj su je takvom napravili nije mi bas jasno a i nije najlaksi za koristenje tj za obicnog korisnika. Kad smo kod Comodo Firewall dobar firewall ali ima neka cudna podesenje koja ne bi trebala bit dostupna za podesavat zasto to je pitanje i po defaltu nema ukljucen Stealth Mod kaj mi bas i nije jasno nikak ali tak je pa se to mora rucno podesit a to nije bas dobro jer to mnogi niti ne znaju da to nije ukljuceno po defaltu. Tu je i Pc Tools Firewall isto tak jos jedan odlican besplatan firewall koji je vrlo lagan za koristenje i za system!
Ja sam ugrabio free 1 godinu Zone Alarm pro i prezadovoljan sam.
Ima da koljem zečeve sa 400 metaka na minut 
Ti oly zečeve a ja danas pajceke.
Usput dobra večer dečki i curke.
Ti oly zečeve a ja danas pajceke
Onda, kad ćemo okrenut zečeve i pajceke? 
Dajte gladan sam 
Ja sam ugrabio free 1 godinu Zone Alarm pro i prezadovoljan sam.
Hm kad si vec spomenul taj nesretni Zone Alarm Pro evo ti pa vidi di on stoji, ja ga osobno ne bi stavio na komp pa da mi i plate a probao sam sve moguce firewall-ove koji postoje Outpost je za mene definitivno najbolji a tak je i po misljenju mnogih. Ovo tu je najpoznatije mjesto ta testiranje firewall-ova tj koliko oni mogu s svoji Host Protection ili HIPS zastitit komp od nepoznatih prijetnji. Danas nazalost nema postene zastite bez Host Protection ili HIPS ili po naski Zastite Domacina jer samo takva zastita moze posteno zastit komp od recimo Drive - By Downloads preko kojeg se danas zarazi veliki broj ljudi a da uopce niti neznaju kaj ih je snaslo ili slicnih takvih nepoznatih napasnika koji niti ne pitaju kad se krenu instalirat na komp!
http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php
Dobra večer, ivan262.
Idem ja gledat X datoteke - čini se da će bit zanimljivo. Možda navratim nakon Zvjezdanih staza. Za svaki slučaj: laku noć!
Ti oly zečeve a ja danas pajceke
Onda, kad ćemo okrenut zečeve i pajceke? 
na pajceka kad navratite kod nmene, a začeva kod Olya.
nežele mi se pokazati smajlliči, kada otvorim onaj prozorčič :-(
Hm kad si vec spomenul taj nesretni Zone Alarm Pro evo ti pa vidi di on stoji, ja ga osobno ne bi stavio na komp pa da mi i plate a probao sam sve moguce firewall-ove koji postoje Outpost je za mene definitivno najbolji a tak je i po misljenju mnogih. Ovo tu je najpoznatije mjesto ta testiranje firewall-ova tj koliko oni mogu s svoji Host Protection ili HIPS zastitit komp od nepoznatih prijetnji. Danas nazalost nema postene zastite bez Host Protection ili HIPS ili po naski Zastite Domacina jer samo takva zastita moze posteno zastit komp od recimo Drive - By Downloads preko kojeg se danas zarazi veliki broj ljudi a da uopce niti neznaju kaj ih je snaslo ili slicnih takvih nepoznatih napasnika koji niti ne pitaju kad se krenu instalirat na komp!
A cuj meni radi super. Kako bi Kalea rekao istvikao sam ga po svojem ukusu.
evo i mene taman doso s nogometa...sta se radi??
Hvala Oly. Sretno stiglo.
Evo jedan zec za nagradu.
E hvala tebi na zecu (ovo albino krzno dobro prikrije rupe na zidu)
Dobra večer, ivan262.
Idem ja gledat X datoteke - čini se da će bit zanimljivo. Možda navratim nakon Zvjezdanih staza. Za svaki slučaj: laku noć!
Nemoj se uplašiti ;-)
Ekipa ima tko kakvu dobru komediju za preporučiti? Po mogućnosti da već postoji DVDRip :P
Btw. Dobra večer Ivane :)
A cuj meni radi super. Kako bi Kalea rekao istvikao sam ga po svojem ukusu.
Eh taj Kalea da on i njegovo tvikanje firewalla i ostalih programa isto a ko zna mozda je on i klokal firewall malo usput mozda je i to uspio ko zna!
22.222 poruka
Ajmo jednu rundu za svih
kao sto bi moja baba sad rekla nesto ce ti se sretno dogodit...hehe...
E da li ima bilo koji firewall koji radi sa mojim OS-om (Win 7 64 bit)
Jupii COMODO je prvi besplatni 
Nemoj se uplašiti ;-)

22.222 poruka
Čestitam!
E da li ima bilo koji firewall koji radi sa mojim OS-om (Win 7 64 bit)
Outpost Firewall ti radi na Visti 64 Bit pa probaj ga stavit na Windows 7 pa vidi kako bude na sluzbenoj stranici nije podrzan windows 7 ali mozes probat. U instalaciji izaberi Advanced User i ostavi ga na Rules Wizard i to je to!
je tu šte? me nekaj zanimle
Evo trenutno skidam comoda (idem po onoj listi iz tvog posta pa koji ne radi završi u smeću).