Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.148.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
Za nespavalice

Ak je moj vic kriv ja se ispricavam najdublje!

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Ivan M. kaže...

Ja ga koristim i meni je dobar Osmijeh

Super. Ali događa mi se nešto čudno. Dolaze mi poruke - vidi slike.

Idem trace-at te IP-e a kad ono Tajvan. Što bi to moglo biti?

Sad sam podesio Treat this application as: Outgoing only i više nema toga.

1 1
2 2
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ovdje je u zadnje vrijeme luda kuća. U Bircu je mirnije (postovi idu brzinom pošte u rimskom carstvu)

I hvala Ivo što si zaključao onu temu jer bi Alexx od toga napravio mini forumŠutim

http://fotoforum.forumotion.net/
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 23:55 (Oly_E3).
17 godina
Oly_E3 kaže...

Ovdje je u zadnje vrijeme luda kuća. U Bircu je mirnije (postovi idu brzinom pošte u rimskom carstvu)

upravo to poruka je napisana na glavi trkača i dok dođe  i ode triba po dana

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Sad ste me sjetili: evo prijedloga za novu funkciju na forumu:

Kada netko napiše post da Bugov server pošalje poruke svim računalima koji imaju otvorenu tu temu da je napisan novi post i da onda sva računala automatski refreshaju forum CoolSmijehNamigiva

(nemojte mi stavljat thumb-down-ove jer je ovo samo šala)

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozdrav svima,ode ja,sutra podjela diploma,pa malo ranije spavat

written by pod009
18 godina
Za nespavalice

Outpost Firewall je daleko najlaksi za koristenje od svih najboljih firewallova i vrlo lagan za system pa bi ga ja preporucil svakome kao prvi izbor a kaj se tice osnovne funkcije firewall tu je najbolji definitivno. Od nedavno i ima Outpost Firewall Free verzija koja je u svim bitnm stvarima ista ko i Pro verzija pa je to onda odlicno rjesenje kak god se uzme. Online Armor Firewall  a i Free verzija isto ima malo neobicnu i cudnu instalaciju zakaj su je takvom napravili nije mi bas jasno a i nije najlaksi za koristenje tj za obicnog korisnika. Kad smo kod Comodo Firewall dobar firewall ali ima neka cudna podesenje koja ne bi trebala bit dostupna za podesavat zasto to je pitanje i po defaltu nema ukljucen Stealth Mod kaj mi bas i nije jasno nikak ali tak je pa se to mora rucno podesit a to nije bas dobro jer to mnogi niti ne znaju da to nije ukljuceno po defaltu. Tu je i Pc Tools Firewall isto tak jos jedan odlican besplatan firewall koji je vrlo lagan za koristenje i za system!Cool

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Outpost Firewall je daleko najlaksi za koristenje od svih najboljih firewallova i vrlo lagan za system pa bi ga ja preporucil svakome kao prvi izbor a kaj se tice osnovne funkcije firewall tu je najbolji definitivno. Od nedavno i ima Outpost Firewall Free verzija koja je u svim bitnm stvarima ista ko i Pro verzija pa je to onda odlicno rjesenje kak god se uzme. Online Armor Firewall  a i Free verzija isto ima malo neobicnu i cudnu instalaciju zakaj su je takvom napravili nije mi bas jasno a i nije najlaksi za koristenje tj za obicnog korisnika. Kad smo kod Comodo Firewall dobar firewall ali ima neka cudna podesenje koja ne bi trebala bit dostupna za podesavat zasto to je pitanje i po defaltu nema ukljucen Stealth Mod kaj mi bas i nije jasno nikak ali tak je pa se to mora rucno podesit a to nije bas dobro jer to mnogi niti ne znaju da to nije ukljuceno po defaltu. Tu je i Pc Tools Firewall isto tak jos jedan odlican besplatan firewall koji je vrlo lagan za koristenje i za system!Cool

Ja sam ugrabio free 1 godinu Zone Alarm pro i prezadovoljan sam.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
Za nespavalice
:( :(
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 0:10 (andy0101).
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ima da koljem zečeve sa 400 metaka na minut Cool

Ti oly zečeve a ja danas pajceke.

Usput dobra večer dečki i curke.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 0:13 (ivan262).
17 godina
ivan262 kaže...
Oly_E3 kaže...

Ti oly zečeve a ja danas pajceke

Onda, kad ćemo okrenut zečeve i pajceke? Cool

www.balance-lifestyle.com
17 godina
neaktivan

Dajte gladan sam Plač

18 godina
F1-IVO kaže...
rambox kaže...

Ja sam ugrabio free 1 godinu Zone Alarm pro i prezadovoljan sam.

Hm kad si vec spomenul taj nesretni Zone Alarm Pro evo ti pa vidi di on stoji, ja ga osobno ne bi stavio na komp pa da mi i plate a probao sam sve moguce firewall-ove koji postoje Outpost je za mene definitivno najbolji a tak je i po misljenju mnogih. Ovo tu je najpoznatije mjesto ta testiranje firewall-ova tj koliko oni mogu s svoji Host Protection ili HIPS zastitit komp od nepoznatih prijetnji. Danas nazalost nema postene zastite bez Host Protection ili HIPS ili po naski Zastite Domacina jer samo takva zastita moze posteno zastit komp od recimo Drive - By Downloads preko kojeg se danas zarazi veliki broj ljudi a da uopce niti neznaju kaj ih je snaslo ili slicnih takvih nepoznatih napasnika koji niti ne pitaju kad se krenu instalirat na komp!Cool

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Hvala Oly. Sretno stiglo.

Evo jedan zec za nagradu.Belji se

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobra večer, ivan262.

Idem ja gledat X datoteke - čini se da će bit zanimljivo. Možda navratim nakon Zvjezdanih staza. Za svaki slučaj: laku noć!

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
ivan262 kaže...
Oly_E3 kaže...

Ti oly zečeve a ja danas pajceke

Onda, kad ćemo okrenut zečeve i pajceke? Cool

na pajceka kad navratite kod nmene, a začeva kod Olya.

nežele mi se pokazati smajlliči, kada otvorim onaj prozorčič :-(

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Hm kad si vec spomenul taj nesretni Zone Alarm Pro evo ti pa vidi di on stoji, ja ga osobno ne bi stavio na komp pa da mi i plate a probao sam sve moguce firewall-ove koji postoje Outpost je za mene definitivno najbolji a tak je i po misljenju mnogih. Ovo tu je najpoznatije mjesto ta testiranje firewall-ova tj koliko oni mogu s svoji Host Protection ili HIPS zastitit komp od nepoznatih prijetnji. Danas nazalost nema postene zastite bez Host Protection ili HIPS ili po naski Zastite Domacina jer samo takva zastita moze posteno zastit komp od recimo Drive - By Downloads preko kojeg se danas zarazi veliki broj ljudi a da uopce niti neznaju kaj ih je snaslo ili slicnih takvih nepoznatih napasnika koji niti ne pitaju kad se krenu instalirat na komp!Cool

A cuj meni radi super. Kako bi Kalea rekao istvikao sam ga po svojem ukusu.Cool

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo i mene taman doso s nogometa...sta se radi??

Tuning is not a crime
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Hvala Oly. Sretno stiglo.

Evo jedan zec za nagradu.Belji se

E hvala tebi na zecu (ovo albino krzno dobro prikrije rupe na zidu)

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Dobra večer, ivan262.

Idem ja gledat X datoteke - čini se da će bit zanimljivo. Možda navratim nakon Zvjezdanih staza. Za svaki slučaj: laku noć!

Nemoj se uplašiti ;-)

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ekipa ima tko kakvu dobru komediju za preporučiti? Po mogućnosti da već postoji DVDRip :P

Btw. Dobra večer Ivane :)

Music is my life :)
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

22.222 porukaCool

Ajmo jednu rundu za svih

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 0:26 (Paolo2612).
18 godina
F1-IVO kaže...
rambox kaže...

A cuj meni radi super. Kako bi Kalea rekao istvikao sam ga po svojem ukusu.Cool

Eh taj Kalea da on i njegovo tvikanje firewalla i ostalih programa isto a ko zna mozda  je on i klokal firewall malo usput mozda je i to uspio ko zna!Belji se

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

22.222 porukaCool

Ajmo jednu rundu za svih

kao sto bi moja baba sad rekla nesto ce ti se sretno dogodit...hehe...Cool

Tuning is not a crime
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

E da li ima bilo koji firewall koji radi sa mojim OS-om (Win 7 64 bit)

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Jupii COMODO je prvi besplatni Osmijeh

ivan262 kaže...

Nemoj se uplašiti ;-)

Smijeh

Paolo2612 kaže...

22.222 porukaCool

Čestitam!

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Cestitam svim spamerima na postignutom.Belji se

18 godina
Oly_E3 kaže...

E da li ima bilo koji firewall koji radi sa mojim OS-om (Win 7 64 bit)

Outpost Firewall ti radi na Visti 64 Bit pa probaj ga stavit na Windows 7 pa vidi kako bude na sluzbenoj stranici nije podrzan windows 7 ali mozes probat. U instalaciji izaberi Advanced User i ostavi ga na Rules Wizard i to je to!Cool

http://free.agnitum.com/

16 godina
protjeran
Za nespavalice

je tu šte? me nekaj zanimle

odgovori na moje poruke
17 godina
neaktivan

Evo trenutno skidam comoda (idem po onoj listi iz tvog posta pa koji ne radi završi u smeću).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice