Inženjeri uvijek pronalaze riješenja za probleme
Probleme za rješenja, rekao bih :)
Inženjeri uvijek pronalaze riješenja za probleme
I to, kad im je dosadno.
I to, kad im je dosadno.
Onda ti je često dosadno :)
Dobra vecer
Onda ti je često dosadno :)
Meni nikad nije dosadno. I kad mi je dosadno, nije mi dosadno.
EDIT: Vidim da se i darkererica uključila u pomaganje.
Ja sam ti inženjer i moje zvanje je nespojivo s politikom. Inženjeri uvijek pronalaze riješenja za probleme, političari ne.
da samo prije pronalaska isti problem duplo zakompliciraju 
EDIT: ja sam uvijek tu da pomognem...samo što moja pomoć najčešće liči tvom potpisu 
da samo prije pronalaska isti problem duplo zakompliciraju 
EDIT: ja sam uvijek tu da pomognem...samo što moja pomoć najčešće liči tvom potpisu 
Ne kužim o čemu ti pričaš. IIli ima rješenja ili ga nema, to što pojedinci/pojedinke ne mogu pratiti složenu operaciju i tok misli, tijekom rješavanja problema, to nije problem jednog inženjera.
Daj se onda malo više potrudi u onoj temi s kumom.
Ne kužim o čemu ti pričaš. IIli ima rješenja ili ga nema, to što pojedinci/pojedinke ne mogu pratiti složenu operaciju i tok misli, tijekom rješavanja problema, to nije problem jednog inženjera.
Daj se onda malo više potrudi u onoj temi s kumom.
Da vi ste jadni samo totalno neshvaćeni 
Šta da se više potrudim? Da mu napišem i najoptimalnije poze i akcije za upoznavanje kume? 
Da vi ste jadni samo totalno neshvaćeni 
Šta da se više potrudim? Da mu napišem i najoptimalnije poze i akcije za upoznavanje kume? 
Kako ne kužiš da njega muči to kako ju nagovoriti na .... a sve si nekako mislim da mu ni predigra nije jača strana. Daj koji konstruktivni savjet.
Kako ne kužiš da njega muči to kako ju nagovoriti na .... a sve si nekako mislim da mu ni predigra nije jača strana. Daj koji konstruktivni savjet.
Njega više muči njezin stari nego to, koliko ga je trta sumnjam da će do predigre doć. 
Nisam upoznata s potrebom nagovaranja...nisam još nikog trebala nagovarat 

Njega više muči njezin stari nego to, koliko ga je trta sumnjam da će do predigre doć. 
Nisam upoznata s potrebom nagovaranja...nisam još nikog trebala nagovarat 

Stari mu je samo izlika. On se boji da ne bude:
Al' si bila nagovarana, pa mu prenesi iskustvo, što najbolje prolazi kod ženskog roda.
Nema kod mene nagovaranja...ak sam zainteresirana onda je to vidljivo iz svemirske stanice...a ak nije lansiram odyeb... 
Ne volim zakulisne igre...idu mi na živce 
Nema kod mene nagovaranja...ak sam zainteresirana onda je to vidljivo iz svemirske stanice...a ak nije lansiram odyeb... 
Ne volim zakulisne igre...idu mi na živce 
Tko tu priča o zakulisnim igrama? Prije bi u pitanju bilo otkrivanje. Ali vidim da mu ti ništa nećeš pomoći. Onda mora čekati kivica, on će sigurno imati kakav dobar savjet.
Tko tu priča o zakulisnim igrama? Prije bi u pitanju bilo otkrivanje. Ali vidim da mu ti ništa nećeš pomoći. Onda mora čekati kivica, on će sigurno imati kakav dobar savjet.
Pa i otkrivanje je "zakulisna igra". On bi al ne zna kak, ona "valjda" bi al se pravi kilava. Mislim gnjavaža u piiiip...zar je tak teško priopćit obostranu zainteresiranost(ili nezainteresiranost) i vozi dalje
Svi su fini ko da su iz Finske 
Već je dobio hrpu odličnih savjeta 
Ma nije baš pravo mrtvilo fučkaj ga,
no za koji dan bi moglo bit puno veselije jer Anči je obečala navratit ovamo i navodno dolazi u novim starkama jel.
Čekaj malo, ovo je obećala prije ili poslije konzumiranja alkoholnih pića?
Bok svim nehrkalicama, kad je to obečala pila je samo jaki čaj od Lipe i ništa drugo jel.
Pa i otkrivanje je "zakulisna igra". On bi al ne zna kak, ona "valjda" bi al se pravi kilava. Mislim gnjavaža u piiiip...zar je tak teško priopćit obostranu zainteresiranost(ili nezainteresiranost) i vozi dalje
Svi su fini ko da su iz Finske 
Već je dobio hrpu odličnih savjeta 
Onda im preostaje da hormoni odrade svoje (ili ne odrade). Što se tiče savjeta, ako ih posluša, očekujem da će u utorak biti na naslovnicama većine dnevnih novina.
Bok svim nehrkalicama, kad je to obečala pila je samo jaki čaj od Lipe i ništa drugo jel.
Znači da je bila u fazi triježnjenja. Neće tako skoro navratiti.
Još bolje postat će slavan a znaš kak slavni kažu: bitno da se piše, nije bitan sadržaj.
Još bolje postat će slavan a znaš kak slavni kažu: bitno da se piše, nije bitan sadržaj.
....stekao sam slavu brzu,
mogu samo da me mrzu...
I onda će razvijati ljubav prema vlastitom spolu, da prikrati vrijeme u pritvoru/zatvoru.
EDIT: Nisam mogao odoliti, slab karakter.
....stekao sam slavu brzu,
mogu samo da me mrzu...
I onda će razvijati ljubav prema vlastitom spolu, da prikrati vrijeme u pritvoru/zatvoru.
Šta fali bar neće nakon izlaska imat problema s nagovaranjem 
Šta fali bar neće nakon izlaska imat problema s nagovaranjem 
Je, ali će sigurno sakupljati potpise za neki novi referendum.
Jedan više manje, već smo navikli na to..svaki tjedan referendum jedan 
včr
Večer :)
mario ti nemaš sat doma? :)
Večer :)
mario ti nemaš sat doma? :)
Pa morao sam zaključati birtiju. Čim se bliži kraj radnog vremena svi se razbježe.
Dobra večer svima...
vecer :)
Ali kasniš
Ali kasniš
Ja nikada ne kasnim. Uvijek dođem na vrijeme..
Ljudi, budite svi pozdravljeni, neće me biti neko vrijeme.
Čuvajte se.
Ljudi, budite svi pozdravljeni, neće me biti neko vrijeme.
Čuvajte se.
Pazi na sebe. Nemoj raditi nešto što mi nebi radili.
včr