Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.367.792
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
mario.L_hr kaže...

Inženjeri uvijek pronalaze riješenja za probleme

Probleme za rješenja, rekao bih :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
XXX-Man kaže...

Probleme za rješenja, rekao bih :)

I to, kad im je dosadno.Smijeh

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

I to, kad im je dosadno.Smijeh

Onda ti je često dosadno :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Dobra vecer

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
XXX-Man kaže...

Onda ti je često dosadno :)

Meni nikad nije dosadno. I kad mi je dosadno, nije mi dosadno.{#}

EDIT: Vidim da se i darkererica uključila u pomaganje.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 23:09 (mario.L_hr).
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ja sam ti inženjer i moje zvanje je nespojivo s politikom. Inženjeri uvijek pronalaze riješenja za probleme, političari ne.{#}

da samo prije pronalaska isti problem duplo zakompliciraju Nevinašce

EDIT: ja sam uvijek tu da pomognem...samo što moja pomoć najčešće liči tvom potpisu Smijeh

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 23:16 (ddarknessfairyy).
15 godina
ddarknessfairyy kaže...

da samo prije pronalaska isti problem duplo zakompliciraju Nevinašce

EDIT: ja sam uvijek tu da pomognem...samo što moja pomoć najčešće liči tvom potpisu Smijeh

Ne kužim o čemu ti pričaš. IIli ima rješenja ili ga nema, to što pojedinci/pojedinke ne mogu pratiti složenu operaciju i tok misli, tijekom rješavanja problema, to nije problem jednog inženjera.

Daj se onda malo više potrudi u onoj temi s kumom.

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ne kužim o čemu ti pričaš. IIli ima rješenja ili ga nema, to što pojedinci/pojedinke ne mogu pratiti složenu operaciju i tok misli, tijekom rješavanja problema, to nije problem jednog inženjera.

Daj se onda malo više potrudi u onoj temi s kumom.

Da vi ste jadni samo totalno neshvaćeni {#}

Šta da se više potrudim? Da mu napišem i najoptimalnije poze i akcije za upoznavanje kume? {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Da vi ste jadni samo totalno neshvaćeni {#}

Šta da se više potrudim? Da mu napišem i najoptimalnije poze i akcije za upoznavanje kume? {#}

Kako ne kužiš da njega muči to kako ju nagovoriti na .... a sve si nekako mislim da mu ni predigra nije jača strana. Daj koji konstruktivni savjet.

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Kako ne kužiš da njega muči to kako ju nagovoriti na .... a sve si nekako mislim da mu ni predigra nije jača strana. Daj koji konstruktivni savjet.

Njega više muči njezin stari nego to, koliko ga je trta sumnjam da će do predigre doć. {#}

Nisam upoznata s potrebom nagovaranja...nisam još nikog trebala nagovarat {#}Osmijeh

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Njega više muči njezin stari nego to, koliko ga je trta sumnjam da će do predigre doć. {#}

Nisam upoznata s potrebom nagovaranja...nisam još nikog trebala nagovarat {#}Osmijeh

Stari mu je samo izlika. On se boji da ne bude:

Al' si bila nagovarana, pa mu prenesi iskustvo, što najbolje prolazi kod ženskog roda.{#}

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Stari mu je samo izlika. On se boji da ne bude:

Al' si bila nagovarana, pa mu prenesi iskustvo, što najbolje prolazi kod ženskog roda.{#}

Nema kod mene nagovaranja...ak sam zainteresirana onda je to vidljivo iz svemirske stanice...a ak nije lansiram odyeb... Smijeh

Ne volim zakulisne igre...idu mi na živce {#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Nema kod mene nagovaranja...ak sam zainteresirana onda je to vidljivo iz svemirske stanice...a ak nije lansiram odyeb... Smijeh

Ne volim zakulisne igre...idu mi na živce {#}

Tko tu priča o zakulisnim igrama? Prije bi u pitanju bilo otkrivanje. Ali vidim da mu ti ništa nećeš pomoći. Onda mora čekati kivica, on će sigurno imati kakav dobar savjet.

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Tko tu priča o zakulisnim igrama? Prije bi u pitanju bilo otkrivanje. Ali vidim da mu ti ništa nećeš pomoći. Onda mora čekati kivica, on će sigurno imati kakav dobar savjet.

Pa i otkrivanje je "zakulisna igra". On bi al ne zna kak, ona "valjda" bi al se pravi kilava. Mislim gnjavaža u piiiip...zar je tak teško priopćit obostranu zainteresiranost(ili nezainteresiranost) i vozi dalje Smijeh Svi su fini ko da su iz Finske {#}

Već je dobio hrpu odličnih savjeta {#}

18 godina
mario.L_hr kaže...
rambox kaže...

Ma nije baš pravo mrtvilo fučkaj ga,Izlanuo se no za koji dan bi moglo bit puno veselije jer Anči je obečala navratit ovamo i navodno dolazi u novim starkama jel.Smijeh

Čekaj malo, ovo je obećala prije ili poslije konzumiranja alkoholnih pića?

Bok svim nehrkalicama, kad je to obečala pila je samo jaki čaj od Lipe i ništa drugo jel.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Pa i otkrivanje je "zakulisna igra". On bi al ne zna kak, ona "valjda" bi al se pravi kilava. Mislim gnjavaža u piiiip...zar je tak teško priopćit obostranu zainteresiranost(ili nezainteresiranost) i vozi dalje Smijeh Svi su fini ko da su iz Finske {#}

Već je dobio hrpu odličnih savjeta {#}

Onda im preostaje da hormoni odrade svoje (ili ne odrade). Što se tiče savjeta, ako ih posluša, očekujem da će u utorak biti na naslovnicama većine dnevnih novina.

rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, kad je to obečala pila je samo jaki čaj od Lipe i ništa drugo jel.{#}

Znači da je bila u fazi triježnjenja. Neće tako skoro navratiti.

12 godina
neaktivan

Još bolje postat će slavan a znaš kak slavni kažu: bitno da se piše, nije bitan sadržaj.

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Još bolje postat će slavan a znaš kak slavni kažu: bitno da se piše, nije bitan sadržaj.

....stekao sam slavu brzu,

mogu samo da me mrzu...

I onda će razvijati ljubav prema vlastitom spolu, da prikrati vrijeme u pritvoru/zatvoru.

EDIT: Nisam mogao odoliti, slab karakter.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 0:14 (mario.L_hr).
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

....stekao sam slavu brzu,

mogu samo da me mrzu...

I onda će razvijati ljubav prema vlastitom spolu, da prikrati vrijeme u pritvoru/zatvoru.

Šta fali bar neće nakon izlaska imat problema s nagovaranjem {#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Šta fali bar neće nakon izlaska imat problema s nagovaranjem {#}

Je, ali će sigurno sakupljati potpise za neki novi referendum.

12 godina
neaktivan

Jedan više manje, već smo navikli na to..svaki tjedan referendum jedan {#}

13 godina
neaktivan

včr

16 godina
moderator

Večer :)

mario ti nemaš sat doma? :)

15 godina
XXX-Man kaže...

Večer :)

mario ti nemaš sat doma? :)

Pa morao sam zaključati birtiju. Čim se bliži kraj radnog vremena svi se razbježe.

Dobra večer svima...

13 godina
neaktivan

vecer :)

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
moderator

Ali kasniš{#}

15 godina
XXX-Man kaže...

Ali kasniš{#}

Ja nikada ne kasnim. Uvijek dođem na vrijeme..

15 godina
neaktivan

Ljudi, budite svi pozdravljeni, neće me biti neko vrijeme.

Čuvajte se.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
15 godina
Aliser kaže...

Ljudi, budite svi pozdravljeni, neće me biti neko vrijeme.

Čuvajte se.

Pazi na sebe. Nemoj raditi nešto što mi nebi radili.

13 godina
neaktivan

včr

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice