vecer
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večer
večer
večer,opet xD
Večer.
Sve mrtvo ovdje...
božić je i svi su opet sretni,jer alkohol se sljeva po našoj jetri xD
Dobra večer svima...
dobar večer
Dobra večer svima...
Bok svim nehrkalicama, ima li možda opet u tvojoj blizini miomirisa kiselog zelja jel.
dobar večer
Zašto ne spavaš, sutra je naporan dan za tebe (samo riba i zelenjava).
Bok svim nehrkalicama, ima li možda opet u tvojoj blizini miomirisa kiselog zelja jel.
Ti tučeš po čipsu a ja po kiselom zelju. Mislim si da bi mogao napraviti losion poslije brijanja s mirisom kiselog zelja.
dobar večer
Zašto ne spavaš, sutra je naporan dan za tebe (samo riba i zelenjava).
Ti tučeš po čipsu a ja po kiselom zelju. Mislim si da bi mogao napraviti losion poslije brijanja s mirisom kiselog zelja.
how yes no
Večer :)
moze li itko od vas uc na forum.hr? hebeni 504 gateway mi cijeli dan izbacuje
taj forum je ionako veeeliki FAIL :)
taj forum je ionako veeeliki FAIL :)
ovisi koji podforum :) ma nije mi to bitno nego jel to do mene il do njihovih servera smjestenih u sjevernoj koreji?
do servera je...
ovisi koji podforum :) ma nije mi to bitno nego jel to do mene il do njihovih servera smjestenih u sjevernoj koreji?
Do tebe je :)
Pa ti si živ čovječe :O
Pa ti si živ čovječe :O
ja?
Do tebe je :)
kako do mene?kako da popravim to?
Tako kako uopće ideš na forum.hr Ne otvaraj to i nema problema
Tako kako uopće ideš na forum.hr Ne otvaraj to i nema problema
a jeli? pa da jos vise visim na bug forumu? :D
a jeli? pa da jos vise visim na bug forumu? :D
Pozdrav svima. Nespavalice imam jedno pitanje za one koji imaju iskustva s bankomatima i bankom. Kratko je, pa neka netko pojasni.
Pohranio sam 950 kn na banku. Kasnije sam digao 100, nakon toga sam dobio potvrdu transakcije sa sljedećim informacijama:
raspoloživo stanje računa 849 kn
stanje računa 949 kn
o čemu se tu radi? koja je razlika između ta dva stanja? zašto mi ne piše jednostavno stanje računa 850 kn nakon podizanja 100 kn?
Pozdrav svima. Nespavalice imam jedno pitanje za one koji imaju iskustva s bankomatima i bankom. Kratko je, pa neka netko pojasni.
Pohranio sam 950 kn na banku. Kasnije sam digao 100, nakon toga sam dobio potvrdu transakcije sa sljedećim informacijama:
raspoloživo stanje računa 849 kn
stanje računa 949 kn
o čemu se tu radi? koja je razlika između ta dva stanja? zašto mi ne piše jednostavno stanje računa 850 kn nakon podizanja 100 kn?
PA napravio si klasični zaheb. Uložio si novce kao real varijablu a bankomat je zaokružio istu kao integer i to na dolje. Nema ti pomoći.
ne kužim?
dobra vam večer il jutro, kako kome (meni večer) :D jel slušate kakvu muziku sad??
dobra vam večer il jutro, kako kome (meni večer) :D jel slušate kakvu muziku sad??
da
Da, slušam zujanje starog ATA diska i glavu kako ponekad zapne...