Ode i ja na spavanac laku noc svima!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima, taman gledao malo filmova i svađao se na xfireu i sl. i sad odo brzo leć!
EDIT:
Evo sad sam otišao leć, nije valjda ovo zadnji post!
laku noc... (mislim da nekom sat nije dobro podesen...)
isuse kolika je ova tema
Večer ljudi
večer....
pozdrav svima,šta radite?u nas oblačno,pa ništa od mora
Dosadno je k'o u tvornici dosade
Sutrašnja taktika za test Crossfirea. Izvaditi Raptoxx 750W i onda negdje na stolu složiti komponente sa Raptoxxom i startati komp bez kučišta (jer u kučištu ne stigne 8 pinski kabel do ploče) i odvrtjeti 3D mark i testirati Crossfire u nekim igrama da budem siguran da sve radi dobro i onda kupiti Corsair napajanje
Večer ljudi! Kod nas se napokon spustila kišetina ali ne kakvu smo očekivali! Vani je pravo nevrijeme i ako ovako nastavi velika je mogućnost nastanka štete na usjevima.
Sutrašnja taktika za test Crossfirea. Izvaditi Raptoxx 750W i onda negdje na stolu složiti komponente sa Raptoxxom i startati komp bez kučišta (jer u kučištu ne stigne 8 pinski kabel do ploče) i odvrtjeti 3D mark i testirati Crossfire u nekim igrama da budem siguran da sve radi dobro i onda kupiti Corsair napajanje
Vecer!
Oly kupi kvalitetnu zicu i produzi taj 8 pinski kabel. Ustedis 1k kuna.
steta da je kod mene mirno, bas sam spreman za neku oluju, saljite to nevrijeme ovdje :)
Vecer!
Gdje da to u Rijeci nađem. U Chipoteci možda? Jednom sam bio ali sam zaboravio gdje je to. Jer ako sutra Raptoxx potegne ove kartuše onda sam miran 4 godine
Ma moze bilo kakva zica samo da odgovara presjek tj .da nije pretanka i miran si. Pa najbolje bi ti bilo u Chipoteci.
Je li mogu oni to izraditi i možeš li midati lokaciju na Google earthu ili negdje
Vecer!
Gdje da to u Rijeci nađem. U Chipoteci možda? Jednom sam bio ali sam zaboravio gdje je to. Jer ako sutra Raptoxx potegne ove kartuše onda sam miran 4 godine
Tamo ili u Ventexu. Nekada je i netcom to imao, sada nisam siguran.
Hehe... Šta ovo Index.hr još nije proradio!?
Čini se da su ih ovoga puta dobro napali!
Je li netko zna wtf mi je s kompom?!?!
Taman izisao iz CS 1.6
Ovo ti je kad izađeš iz igre ili odmah nakon što upališ računalo?
Večer svima!!
Taman izisao iz CS 1.6
restart?
meni radi. izgleda da su cak prestali sa napadima jer nema one vijesti
btw jeste vidjeli najvecu vijest danas? obama ubio muhu!!!
koji moroni...
Mislim da su zabranili pristup nama iz BIH jer mi od sinoć nemamo pristup Indexu. Ne znam zbog čega to pošto vidim da se iz npr. Njemačke može pristupiti!
Taman izisao iz CS 1.6
restart?
Ma neda mi se sad sve opet. :/
Pozdrav Nespavaci nemoj da bi neko hrko nad tipkovnicom slucajo kaj se dela veceras!
Mislim da su zabranili pristup nama iz BIH jer mi od sinoć nemamo pristup Indexu. Ne znam zbog čega to pošto vidim da se iz npr. Njemačke može pristupiti!
Mozda su hakeri iz BiH pa su zabranili
Mozda su hakeri iz BiH pa su zabranili
Hehe... E ne vjerujem. Da je tako valjda bi riješili problem do sada.
Ali neka su ih napali! ...i treba im.
Evo pronašao sam gdje je Chipoteka tako da neću morati gubiti se po Rijeci
e jbga, neko kupia motor koji san ja mislia, sad se mogu j... lipo...