u jbte ovo će potrajat...ima ko kakav savjet da to malo ubrzam
A nista moli boga da naleti vise seedera ili nadi bolji torrent!
netko gledao novi star trek???
kako je film dobar!!!!
Je ovo dovoljno bolji (vidi sliku)
Oooo... Još malo pa će DS9! Ne bi bilo loše pogledati i ovu epizodu!
Propustio sam zadnjih 5-6 pa da se vratim malo u kolotečinu!
Obavezno pogledaj - dobra epizoda
kako je film dobar!!!!
Nisam još imao priliku! Pošto kod nas nema kina prisiljen sam pričekati pojavu DVD ripa! Do tada, ne planiram neke "screenere" gledati!
kako je film dobar!!!!
Nisam još imao priliku! Pošto kod nas nema kina prisiljen sam pričekati pojavu DVD ripa! Do tada, ne planiram neke "screenere" gledati!
ni meni se nije svidjela ideja gledat screener. al kad sam vidio prvih par scena...sve je palo u vodu i odgledao sam ga.. pogledat ću opet "kad bude u kinima"
Ekipa, ja ću vas kratko napustiti. Deep Space 9 samo što nije počeo. Nakon njega eto me natrag.
Uživajte!
hebotepatak dačo, idem ju i ja instalirat. kad ju već svi hvale. kud svi tud i mali mujo... hahaha
Kad stavljas Aviru onda u toku instalacije sve ostavi kako je i na kraju izaberi Normal Startap i to je to kaj se tice instalacije, a poslije si podesi ovako Update tj sve postavi kako vidis a samo si podesi sat koji ti odgovara tamo di to treba podesit i nema problema!
Je ovo dovoljno bolji (vidi sliku)
Oooo... Još malo pa će DS9! Ne bi bilo loše pogledati i ovu epizodu!
Propustio sam zadnjih 5-6 pa da se vratim malo u kolotečinu!
Obavezno pogledaj - dobra epizoda
Joj paolo kad vidim te brzine place mi se ja bogec imam jedino zamundu ali dobro tam su dosta dobre brzine.
Ode ja pogledat jednu epizodu Voyagera!
Ode ja pogledat jednu epizodu Voyagera!
Ja taman pogledao epizodu kada je Tuvok izgubio pamćenje i htio da ga Neelix podučava. Ali je dobre torte pekao
hebotepatak dačo, idem ju i ja instalirat. kad ju već svi hvale. kud svi tud i mali mujo... hahaha
Kad stavljas Aviru onda u toku instalacije sve ostavi kako je i na kraju izaberi Normal Startap i to je to kaj se tice instalacije, a poslije si podesi ovako Update tj sve postavi kako vidis a samo si podesi sat koji ti odgovara tamo di to treba podesit i nema problema!
hvala na uputama.. :)
uf...ako bog da sreće i posla mogao bi i on doći na moj novi komp tam negdje u 9mj
Paolo2612 e m8...uspio sam...imaš piće u studenskom ako slučajno navratiš u pž
evo taman marenda....
Evo mene natrag. Vidim da niste baš najaktivniji pa da vas malo probudim! Vidim netko spominje marendu pa ako ste zainteresirani, svraćajte...
e pa to je već bogovska marenda, al kriza je... pa se nema...
Evo mene natrag. Vidim da niste baš najaktivniji pa da vas malo probudim! Vidim netko spominje marendu pa ako ste zainteresirani, svraćajte...
e pa to je već bogovska marenda, al kriza je... pa se nema...
Nego šta?! Ako ćemo već marendat u ova doba neka to bude kako Bog zapovida!
Ajde ljudi laku noć. Sutra se dižem za teretanu u 7:00. Tamo ću odraditi svoj beauty sleep na benchu A onda kasnije u vemulj reklamirati slušalice od mp3-a.
Ajde ljudi laku noć. Sutra se dižem za teretanu u 7:00. Tamo ću odraditi svoj beauty sleep na benchu A onda kasnije u vemulj reklamirati slušalice od mp3-a.
Idem i ja isto! Laku noć i od mene. Ja, hvala Bogu ne moram nikamo! Imam cijeli dan za uživanje kod kuće!
Vidimo se sutra!
Uživajte!
Laku noc, ode i ja na spavanac!