Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.463
|
čitano: 2.216.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
12 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
XXX-Man kaže...

Ak tvrdiš da je ono na njegovoj slici s-video, onda neznaš.

Pogledaj slike pa usporedi.

A prastari tv-i su imali DIN konektore koji su puno većeg promjera od ova oba konekora.

Jel ti čitaš šta ja pišem? {#} Ovo na slici su standardni pinovi. Mi smo imali prastari tv. I sad kad spominješ DIN konektore. Mislim da je bio DIN, mini DIN ako se ne varam i bio je iste veličine ko i ovaj adapter. Potražit ću baš sutra kabel, jer znam da smo imali cijelu zavrzlamu sa spajanjem.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

XXX je u pravu evo ima 6pinova tj rupica mogu čak spojit i pretvarač zeleni da pretvorim na USB ulaz(6pin miš na usb miš ako imam miš s usb-om)

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Jel ti čitaš šta ja pišem? {#} Ovo na slici su standardni pinovi. Mi smo imali prastari tv. I sad kad spominješ DIN konektore. Mislim da je bio DIN, mini DIN ako se ne varam i bio je iste veličine ko i ovaj adapter. Potražit ću baš sutra kabel, jer znam da smo imali cijelu zavrzlamu sa spajanjem.

Čitam, ti očito ne. Ako je mini-din onda je iste veličine, ali ima ih 7 vrsta i sigurno nije ovakav kakav on ima adapter.

Pa ja ko da zidu govorim {#}

Kome treba 10$ popusta na Banggood neka se javi na PP.
12 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

XXX je u pravu evo ima 6pinova tj rupica mogu čak spojit i pretvarač zeleni da pretvorim na USB ulaz(6pin miš na usb miš ako imam miš s usb-om)

nisam ja rekla da se ne koristi za to možda ali me uvjerava da nema takvih pinova za tv a znam da je bilo.

Edit: evo ga en mu bigulicu  

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 0:37 (ddarknessfairyy).
16 godina
moderator

Čekam sliku....

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Čekam sliku....

Eno je gore {#} Mini DIN 6-7 pin i naravno američka tehnologija {#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Sliku tog kabla xD

Kako god bilo, to nema nikakve veze s ovim adapterom koji dragec ima osim tog konektora.

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Sliku tog kabla xD

Kako god bilo, to nema nikakve veze s ovim adapterom koji dragec ima osim tog konektora.

Potražit ću kabel sutra...valjda ga nismo bacili. Bate ja znam da sam ja tvrdoglava ko mazga al ti si još gori. {#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Potražit ću kabel sutra...valjda ga nismo bacili. Bate ja znam da sam ja tvrdoglava ko mazga al ti si još gori. {#}

Nisam tvrdoglav nego znam što govorim {#}

Mene samo zanima kako bi ti ovo uštekala u grafičku {#}

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Nisam tvrdoglav nego znam što govorim {#}

Mene samo zanima kako bi ti ovo uštekala u grafičku {#}

da si pročitao šta sam rekla onda bi vidio da sam napisala da s te strane ide vga kabel koji onda ide dalje u pc {#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

da si pročitao šta sam rekla onda bi vidio da sam napisala da s te strane ide vga kabel koji onda ide dalje u pc {#}

Ti valjda znaš kako izgleda standardni VGA kabel? Ili ipak ne? {#}

Samo se zakapaš dublje i dublje...a ja mislio ti se kužiš u kompove {#}

12 godina
neaktivan

Meni se čini da ti misliš na 15-pin kablove a ja govorim o 9 pin kablovima. Nema veze. Sutra tražim kabel. 

Ti si se uhvatio za adapter za koji sam odmah rekla i citiram" ako se za nešt drugo koristi ubi me" a ja ti samo pokušavam reć da postoje stari 7-pin mini din kablovi koji tako izgledaju. Ja pričam o kruškama ti o jabukama i od toga nikad pite

15 godina
neaktivan

*Grabs popcorn*

Hajde, nastavite ovo je interesantno :D

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
15 godina
neaktivan

Čovječe ovaj produžetak za naponski kabal od 180cm crni gledam po trgovinama dođe 35kn {#}Opa dobre mi je stvari dao{#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

To ti je S-video u vga adapter. 

Imaš onaj kabel sa tri dijela(crveni, žuti, bijeli s jedne strane i crni s druge) 3-djelni ide u tv, Crni u ovaj manji ulaz na adapteru a onda se s druge strane ušteka vga i onda vga kabel uštekaš di ti treba.

S tim se spajaju stari tv-i na laptop/komp.

Ajde da ponovimo... ^

ddarknessfairyy kaže...

Meni se čini da ti misliš na 15-pin kablove a ja govorim o 9 pin kablovima. Nema veze. Sutra tražim kabel. 

Ti si se uhvatio za adapter za koji sam odmah rekla i citiram" ako se za nešt drugo koristi ubi me" a ja ti samo pokušavam reć da postoje stari 7-pin mini din kablovi koji tako izgledaju. Ja pričam o kruškama ti o jabukama i od toga nikad pite

Taj se adapter nije nikad za to koristio o čemu ti pričaš. Niti se u njega može uštekat standardni vga kabel.

Ovo izvlačenje te neće nikud dovest...

Priznaj da si bila u krivu i završimo ovo.

Ne kužim koji je problem priznat da si se zaletjela i da to nije ono što misliš da je.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 1:10 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

*Grabs popcorn*

Hajde, nastavite ovo je interesantno :D

{#}{#}{#}

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Taj se adapter nije nikad za to koristio o čemu ti pričaš. Niti se u njega može uštekat standardni vga kabel.

Ovo izvlačenje te neće nikud dovest...

Priznaj da si bila u krivu i završimo ovo.

Ne kužim koji je problem priznat da si se zaletjela i da to nije ono što misliš da je.

Pa davno sam rekla da sam ga JA koristila za spajanje na tv-a na komp a da ako se za drugo korsti ok,a ti se držiš prve poruke. Kaj se treba pepelom po glavi posipat??? Ja tebi cijelo vrijeme objašnjavam da se s tim može spojit i stari tv na stari komp(da se razumijemo govorim o tehnologiji kad su graf. kartice imale 9 i 15 pinova a ne današnjim karticama i starim tv-ima) a ti si se ulovio za adapter i upoće dalje ne čitaš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 1:18 (ddarknessfairyy).
16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Kaj se treba pepelom po glavi posipat???

Da. Smijeh

{#}

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Kaj se treba pepelom po glavi posipat???

Da. Smijeh

{#}

{#} {#} {#} onda bar i ti priznaj da nisi skužio da ja samo hoću reć da su bili takvi pinovi za televizore {#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

{#} {#} {#} onda bar i ti priznaj da nisi skužio da ja samo hoću reć da su bili takvi pinovi za televizore {#}

Skužio sam ja sve, ali me ne zanima dok se ne ispravi ono prvo što je poglešno {#}

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Skužio sam ja sve, ali me ne zanima dok se ne ispravi ono prvo što je poglešno {#}

Koje prvo?pa to sam davno rekla. Evo ti i službeno: XXX-MAN JE BIO U PRAVU, ON JE NAJBOLJI, NAJPAMETNIJI, NAJ NAJ.

Eto hoćeš sad priznat da je ono što sam ja govorila izvedivo i postoji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 1:25 (ddarknessfairyy).
16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Koje prvo?pa to sam davno rekla. Evo ti i službeno: XXX-MAN JE BIO U PRAVU, ON JE NAJBOLJI, NAJPAMETNIJI, NAJ NAJ.

{#}{#}

Naravno da ću priznat da postoji mogućnost da je to radilo tako spojeno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 1:26 (XXX-Man).
12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ddarknessfairyy kaže...

{#}{#}

Naravno da ću priznat da postoji mogućnost da je to radilo tako spojeno {#}

Eto i to je sve što sam ja pokušavala reć a natežemo se već 2 sata. 

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

I još uvijek nisi skužila? {#}

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ddarknessfairyy kaže...

I još uvijek nisi skužila? {#}

Skužila sam a i skužila sam da ti troluckaš cijelo vrijeme samo da bi dobio "službenu ispriku" {#} 

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Skužila sam a i skužila sam da ti troluckaš cijelo vrijeme samo da bi dobio "službenu ispriku" {#} 

Nisi skužila {#}

Cijelo vrijeme te trollam, briga mene za adaptere i ostale tehnikalije ovdje i u bircu {#}

Ne sjećam se da sam imao ovdje ozbiljnih postova :)

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Nisi skužila {#}

Cijelo vrijeme te trollam, briga mene za adaptere i ostale tehnikalije ovdje i u bircu {#}

Ne sjećam se da sam imao ovdje ozbiljnih postova :)

{#}{#} ajd bar si se dobro zabavio. Prekratko sam tu da bi znala dal imaš ozbiljne postove tu.

Ebajga kad se krećem među ljudima ne razlikuju windowse od office-a pa mi čudno da neko na tu temu trolla. Ja sam stvarno mislila da ne kužiš šta ti pokušavam reć {#}{#}{#}

Edit: a još sam i 45 minuta tražila kabel po netu {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 1:38 (ddarknessfairyy).
16 godina
moderator

Zapljuvo sam cijeli monitor {#}

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Zapljuvo sam cijeli monitor {#}

Platit češ ti meni već ovo {#} {#}{#}

Priznam već me dugo nitko nije ovako prejahao {#}{#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Platit češ ti meni već ovo {#} {#}{#}

Priznam već me dugo nitko nije ovako prejahao {#}{#}

A nisam se ni trudio, zakačila si se ko som na kukuruz {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice