Ma nije, nego ima velike sise i dobra je u krevetu
Još da zna kuhat nešto jestivo...
Valda znaš pravilo trokuta (nikad se tri kutne točke ne mogu naći na istom pravcu).
Ko ti kriv kad te nema
Odi pojest nešto što ti je draga skuhala.
Ma nije, nego ima velike sise i dobra je u krevetu
Još da zna kuhat nešto jestivo...
Valda znaš pravilo trokuta (nikad se tri kutne točke ne mogu naći na istom pravcu).
Ko ti kriv kad te nema
Odi pojest nešto što ti je draga skuhala.
Bem ti miša, nema me tu na neko vrijeme i što vidim. Ovaj hoda u mudantama (šime valjda ni njih nije obukao), ova vabi ljude u krevet da ju griju. A di sam tu ja majku mu milu personalnu, hoću i ja malo da se poigram.
BTW: Dobra večer svima....
Noooo ne širi dezinformacije...Čovjek je rekao da mu je hladno pa sam mu samo ponudila dekicu. Ja se samo brinem da se ne prehladi. Tebi odmah perverzan dio mozak proradi
Bem ti miša, nema me tu na neko vrijeme i što vidim. Ovaj hoda u mudantama (šime valjda ni njih nije obukao), ova vabi ljude u krevet da ju griju. A di sam tu ja majku mu milu personalnu, hoću i ja malo da se poigram.
BTW: Dobra večer svima....
Noooo ne širi dezinformacije...Čovjek je rekao da mu je hladno pa sam mu samo ponudila dekicu. Ja se samo brinem da se ne prehladi. Tebi odmah perverzan dio mozak proradi
Baš, sram te bilo perverznjak jedan
Ma daj se zbroji, svi mi znamo što je bilo u pitanju. Trebaš samo nekoga da ti zagrije noge.
Ma daj se zbroji, svi mi znamo što je bilo u pitanju. Trebaš samo nekoga da ti zagrije noge.
Eto tebe opet znači sad si na dobrom putu bez zabušavanje i nema frke.
Neće biti, kako si rekao "natezanja za uši" ????
Rekel sam berba ušiju, uglavnom da za sad si siguran berbe ušiju nema nigdje na vidiku.
Eto tebe opet znači sad si na dobrom putu bez zabušavanje i nema frke.
Neće biti, kako si rekao "natezanja za uši" ????
Rekel sam berba ušiju, uglavnom da za sad si siguran berbe ušiju nema nigdje na vidiku.
i bolje .. khm
Ja znam samo spoj u trokut i spoj u zvijezdu
Ja znam samo spoj u trokut i spoj u zvijezdu
Tehničar?!
iiiiih i da je tak(a nije) šta odmah moraš urlikat tuda. Jel ti krivo zato šta za tebe nema mjesta?
Tehničar?!
Jok, elektrotehničar :)
iiiiih i da je tak(a nije) šta odmah moraš urlikat tuda. Jel ti krivo zato šta za tebe nema mjesta?
Ne, meni je krivo što nisam na Tibyevu mjestu i da u mudantam gledam bonacu. Kome je do grijanja tuđih nogu.
Jok, elektrotehničar :)
Još gore elektro=mikro tehničar.
Još gore elektro=mikro tehničar.
Ma to su one "spoji se na fazu" fore :)
Ne, meni je krivo što nisam na Tibyevu mjestu i da u mudantam gledam bonacu. Kome je do grijanja tuđih nogu.
Kog vraga onda urlaš tuda o smrznutim nogama pokvario si mi sve planove.
Odi okopavati nešto u vrtu, zemlja je mokra pa te neće boliti leđa.
Odi okopavati nešto u vrtu, zemlja je mokra pa te neće boliti leđa.
već sam danas posadila sve šta je trebalo a kopat se neda jer je blato do guzice
Očeš možda reči da niti ovoj dole curi ne bi išel noge grijat u situaciji da joj ozbiljno zahladi oko nogu jel.
već sam danas posadila sve šta je trebalo a kopat se neda jer je blato do guzice
Samo naprijed s kopanjem, barem ti noge neće biti na hladnom. Za prvi dio odgovora, nisam mogao odoliti:
Ne. Dosta mi je grijanja tuđih nogu. Ako je u pitanju nešto drugo.....
Samo naprijed s kopanjem, barem ti noge neće biti na hladnom. Za prvi dio odgovora, nisam mogao odoliti:
Ne. Dosta mi je grijanja tuđih nogu. Ako je u pitanju nešto drugo.....
Tako je mario. Kad se centar užari i noge su tople.
a baš smo danas na "Što se događa s našim društvom" radne akcije rastezali
Hebi ga, prva asocijacija na ono što si napisala. Da ti nisi dijete "radne akcije".
Večer, stigla prva rupa na svirali.
Hebi ga, prva asocijacija na ono što si napisala. Da ti nisi dijete "radne akcije".
jesam
Mislim da si ti ipak prva rupa u vlakiću
Wat?
Zna čovik i gotovo..
Doć će i tebi sve ovo jednom na naplatu
Doć će i tebi sve ovo jednom na naplatu