Imaš! Slaži joj malu cifru, opako joj slaži.
Rekao sam joj sve....
Uskoro će me oprat žešće... Super...
Barem sad zna zaš škrtarim na nekim režijama/glupostima...
Rekao sam joj sve....
Rekao sam joj sve....
Nikad neće naučiti (još jedan tehničar).
Sad će biti:
Opcija a)
- Znaš vidjela sam danas u izlogu _____
- Kolko košta?
- $$$$$
- Idemo sad kupit ili sutra?
Rezultat: Preživljavanje
Opcija b)
- Kolko košta?
- Jbt pa puno je to....
- A kad kupuješ ta svoja sranja nije ti puno!?!?!?
Rezultat: No sex & moguća smrt
Sad će biti:
Opcija a)
- Kolko košta?
- $$$$$
- Idemo sad kupit ili sutra?
Rezultat: Preživljavanje
Opcija b)
- Kolko košta?
- Jbt pa puno je to....
- A kad kupuješ ta svoja sranja nije ti puno!?!?!?
Rezultat: No sex & moguća smrt
Ovo je pretjerivanje
Opcija b i Desanka su izvjesna budućnost. Što se tiče preživljavanja nek se čeliči. Tako mu i treba.
Ovo je pretjerivanje
Hoćeš li misliti isto dok budeš visio sa litice obješan za jaja?
Opcija b i Desanka su izvjesna budućnost. Što se tiče preživljavanja nek se čeliči. Tako mu i treba.
Možda popusti pa kupi, al tek onda je popušio jer će morat svaki put :D
Možda popusti pa kupi, al tk onda je popušio jer će morat svaki put :D
Ma gotov je siguran sam. Da citiram jednog pjesnika : "Gdje sam bio? Što sam radio? Kako sam se na rođeni ..... nasadio."
Još nisi naučio što je WAF. Evo pa se obrazuj
Dakle, za početak izrecimo još jednu smjelu tvrdnju: apsolutno cjelokupno gospodarstvo planeta Zemlje ovisi o WAF faktoru. Naravno, većini čitatelja ekonomske vjeroispovjesti je ovo šta san napisa u prethodnoj rečenici isti k.urac ki da san da počasnom doktoru znanosti presvijetlom i uzoritom Zataškavatelju Djecoguzitelja da provjeri da li je ispravan dokaz Fermatovog posljednjeg teorema, a on kaže: “Hans?
”
WAF je Woman Acceptance Factor odnosno “Oće li me žena j.ebat u mozak zbog ovih Sonus Faber zvučnika piano black, a koltrine su smeđe?” Premda se ovaj faktor koristi primarno u audiofilskom svijetu, živo me zanima smi li neki čobsi kupiti “okaša” ako mu je žena rekla da bi ona “rađe bembaru, ima lipše felge”.
Sve u svemu, nećemo puno pogriješiti ako priznamo da možemo mi p.izditi kolko nas volja u kafiću il na dzogu, ali ako žena kaže da joj se više sviđa Kia Sportage od Scenica, zak.urac ti je cila rađa. Iz svega ovoga slijedi da proizvođači svega i svačega, prilikom proizvodnje smeća kojeg nam prodaju, imaju na pameti tri osnovne stvari:
1 – da proizvod izgleda tako da ga ženke žele
2 – da proizvod bude dovoljno kvalitetan da mužjaci ne seru da je to smeće
3 – da proizvod bude dovoljno nekvalitetan da rikne taman kad kupac zaboravi kad ga je kupija, kako bi pomislija: “Jeba te, dobar je ovaj Vivax, dobro je i radija kolko san ga platija…”
...
Niš od spavanja večeras...
Gotovo je sada, nema ti pomoći. Zato se nemoj više živcirati. Kao što je Cezar rekao Kocka je bačena, nema undo.
Nemoj se živcirat, morat ćeš bacit nešto love na nešto što ne želiš i to je to...
Ne živciram se, dapače sumljam da će me tolko otresti(najvjerovatnije ni neće)kolke su cifre na računima i garancijama što ih je danas našla.. Samo me zanima šta će bit s tom cijelom situacijom.. To je dapače situacija, di se pitaš, koje su njezine namjere? A svatko tko je pokušao shvatiti ženski mozak u povijesti, nije slavno završio.
Sad će ti to nabit na nos svaki put kad se nećete slagat oko nečega...
Sad će ti to nabit na nos svaki put kad se nećete slagat oko nečega...
Od svega što ste dosad napisali, ovo je najgore... A možda i hoće jer ja njoj nabijam na nos za neke stvari, valjda će povuć crtu sljedeći put tako da nemog više kenjat joj...
Od svega što ste dosad napisali, ovo je najgore... A možda i hoće jer ja njoj nabijam na nos za neke stvari, valjda će povuć crtu sljedeći put tako da nemog više kenjat joj...
Vjeruj mi da hoće. Ženske su ti takve, to je i bila poanta svega toga da ti ima što nabit na nos....
Jutro spavači.
Nemaš gdje pit kavu u 4h ujutro
večer...juuuj pošto nema nikog ja se sama pustila u birtiju...i sve su flašice moje lalalalala
Dajdere ulij meni tog trovanja malo.
večer...juuuj pošto nema nikog ja se sama pustila u birtiju...i sve su flašice moje lalalalala
khihihi odmah počeli iz rupa izgmizavat jel? uzmi šta ti paše samo konjak ne diraj
khihihi odmah počeli iz rupa izgmizavat jel? uzmi šta ti paše samo konjak ne diraj
Smijem ovaj rum zagrliti?
Rekao sam joj sve....
Čitam i ne vjerujem. Ovak NIKAD ali baš NIKAD nemojte ženama reć točnu cijenu bilo čega šta kupujete. Nije bitno jel elektronika ili pasta za zube. Svaka pametna žena to izvuć u svakoj idućoj svađi(to nam je najdraža tema). Btw izgleda da nije preživio današnji dan
Grli al ja ne perem školjku kasnije
Ma ne brini, neću nju grliti
Bok svim nehrkalicama, da znam ja takve ti čuvaš svoju školjku pa ne buš povračal u nju normalno.Zašto povračat u svoju školjku nema smisla, pa odeš van i povratiš po dvorištu ili preko ograde kod suseda pa nek se i crna zemlja malo napije alkohola jel.
Bok svim nehrkalicama, da znam ja takve ti čuvaš svoju školjku pa ne buš povračal u nju normalno.Zašto povračat u svoju školjku nema smisla, pa odeš van i povratiš po dvorištu ili preko ograde kod suseda pa nek se i crna zemlja malo napije alkohola jel.
Ma prek ljeta kad susjed spava kraj otvorenog prozora unutra mu se zbljujem
Pazi da ti ne uradiš još nešto unutra :D
Pazi da ti ne uradiš još nešto unutra :D
Ma ne da mi se tak pod gasom gore na kat penjati kod male susjedove, prelijen sam.
Možda jednog dana i ne budeš tako lijen, nikad se ne zna.
Sumnjam da bum se mjenjal dok ima jeftine pijače
Sumnjam da bum se mjenjal dok ima jeftine pijače
Dok ima.. a kada ne bude bilo? :P