Uvijek sam tu, čak i kad nisam :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uvijek sam tu, čak i kad nisam :)
a imam i kartona.... :)
a imam i kartona.... :)
Nego, kako si inače? Što ima?
Ma savršeno, doktori me znaju i bez zdravstvene iskaznice...
Nema ništa osim da opet tražim mob za kupit i neide baš...
Kod tebe?
Ma savršeno, doktori me znaju i bez zdravstvene iskaznice...
Nema ništa osim da opet tražim mob za kupit i neide baš...
Kod tebe?
Evo nešto prehlađen, al ne hodam po doktorima, nemam baš vremena za njih. Kakav mob kupuješ? Jesi imao kakav poslije one Xperie?
Ma to će proć.
Ima sam razne, većinom HTC...
Sad tražim neki najjeftiniji da ima Gingerbread barem, al ne vidim baš nešto zanimljivo...mislim treba mi za posao mob koji će za 2-3 mjeseca bit izgreban ko da ga je netko vukao po asfaltu pri brzini 60km/h...jedino što vidim su OT-918 i Optimus L3, al L3 ima loš ekran koliko sam vidio...
Ma to će proć.
Sad tražim neki najjeftiniji da ima Gingerbread barem, al ne vidim baš nešto zanimljivo...mislim treba mi za posao mob koji će za 2-3 mjeseca bit izgreban ko da ga je netko vukao po asfaltu pri brzini 60km/h...jedino što vidim su OT-918 i Optimus L3, al L3 ima loš ekran koliko sam vidio...
Jesi gledal kakav ZTE ili Huawei? Oni imaju dost dobre mobitele u nižem cjenovnom rangu.
Ma to će proć.
Do koliko uzimaš?
Pa nisam primjetio ništa od njih za siću...
Pa nisam primjetio ništa od njih za siću...
Ne bih znao, ne pratim baš to. Nadam se da ćeš već naći nekog koji ti odgovara.
Do koliko uzimaš?
Najjeftinije moguće :)
Do 500kn bi bilo idealno da ima nešto...
Jer kao što sam rekao bit će uništen vrlo brzo na poslu...
Do koliko uzimaš?
A što radiš s njima kad ih uništavaš tako lako?
Do koliko uzimaš?
E jbg,pogledaj jel se još uvijek prodaje u8650...Također pogledaj ponude za prestigio pap3500
Do koliko uzimaš?
E jbg,pogledaj jel se još uvijek prodaje u8650...Također pogledaj ponude za prestigio pap3500
A koliko koštaju oni Gigabyte? Čini mi se da bi trebali slično kao i Prestigio modeli koštati, a ne izgledaju loše.
Do koliko uzimaš?
A koliko koštaju oni Gigabyte? Čini mi se da bi trebali slično kao i Prestigio modeli koštati, a ne izgledaju loše.
Najjeftiniji gigabyte-ov je 1200kn...XXX,dobra stvar kod prestigia je to što ima dual sim :) Također pogledaj Nokiu Ashu 201 i Nokiu Ashu 305....
A što radiš s njima kad ih uništavaš tako lako?
Pa kad radim npr. mrežne instalacije ili tako nešto uništi se mobitel brzo...jbg u principu je to bauštela...
Pogledat ću dal ima što...
Najjeftiniji gigabyte-ov je 1200kn...XXX,dobra stvar kod prestigia je to što ima dual sim :)
Ma dual sim mi ništa ne znači kad ću ionako imat 2 moba, al jedan će bit u autu dok radim...
A da pogledaš ''obične'' mobitele?Stari ima neku nokiu već 5-6god i crkla mu prije 2 mjeseca...3-4 puta bila u riži,padala s 3-6metara,padala u bačvu s vodom...I nakraju je ubilo pranje u vešmašini xD
Pa takav i imam...ipak bi uzeo neki android sa gps i wifi pa ne moram uvijek teglit i drugi mob sa sobom ako mi zatreba...
Onda keširaj oko 1000kn za ''outdoor'' mobitel (vodootporan i otporan na padove) Mislin da ti se to više isplati nego svako 2-3 mjeseca kupovat novi mob za 500kn...Primjeri:Sprint – Motorola Admiral,Motorola Defy...
Pa nisam reko da ću kupovat novi za 3 mjeseca nego da će bit uništen...a keširat sad toliko ne namjeravam (registracija je ovaj mjesec)
Pa nisam reko da ću kupovat novi za 3 mjeseca nego da će bit uništen...a keširat sad toliko ne namjeravam (registracija je ovaj mjesec)
Pogledaj i na Ebayu...tamo bi se dalo nać jeftino :D
šta mislite jel ovo valja neš, na kvalitetu mislim
http://www.ebay.com/itm/Mens-Luxury-Casual-Slim-fit-Stylish-Dress-Shirt-3Colors-4Size-E535-/290699845518?pt=US_CSA_MC_Shirts&var=&hash=item43af0f9f8e
šta mislite jel ovo valja neš, na kvalitetu mislim
http://www.ebay.com/itm/Mens-Luxury-Casual-Slim-fit-Stylish-Dress-Shirt-3Colors-4Size-E535-/290699845518?pt=US_CSA_MC_Shirts&var=&hash=item43af0f9f8e
A što ti misliš?
open?
Otvoreno.
Večer (ponovo) :P
Veče....
Jao opet nova slika
Khm....tako znači
Pevaljka neka, kažeš?
btw. večer :)