Kad bi se djelile zvjezdice prema slikama na avataru onda bi ja imal šest zvjezdica s obzirom da imam ovog legendarnog luđaka na gitari gore na avataru!

Kad bi se djelile zvjezdice prema slikama na avataru onda bi ja imal šest zvjezdica s obzirom da imam ovog legendarnog luđaka na gitari gore na avataru!

Sutra na faksu od 08 do 18 sati
Laku nam noć (i dabogda izglasali štrajk
)!
Sutra na faksu od 08 do 18 sati
Laku nam noć (i dabogda izglasali štrajk
)!
idem spat
pozz
ma neće bit štrajka
ma neće bit štrajka
ja stvarno ne kužim te profesore, imaju plaću veću od pola "običnih" radnika i od 8 do 14 (nerijetko i manje) se zahebavaju sa djecom, imaju ferije pola godine i još štrajkaju... ma beži daj
žalosno je kaj visoko obrazovani ljudi imaju premale plaće...u ovoj državi se ne cjeni znanje.
ne mogu reć da profesori ništa ne rade za vrijeme praznika,ipak imaju sjednice,popravne rokove,seminare itd. al posao im je bogom dan...da imaju i visoke plaće ljudi bi se tukli za radno mjesto xD
idem spat
pozz

fala
odo ja sad spavat xD
E ovo si dobro napisala, u nas govore neki profesori meni je dobra plaća, al mom kolegi koji ima par djece, obitelj njemu nije dobra plaća jer radi još koji posao osim toga da bi prezivio, a ovi na baušteli imaju veću plaću od tih (samo se i znoje) pa bi trebali i ja mislim povisit plaće!
vecer ekipo, evo lansirali online wow server nakon dugooo vremena...
public test zavrsen i server ja napokon izasao iz bete.
Sta ima kod vas? vidim neke rasprave o strajku..
vecer ekipo, evo lansirali online wow server nakon dugooo vremena...
public test zavrsen i server ja napokon izasao iz bete.
Sta ima kod vas? vidim neke rasprave o strajku..
vidim.. ah zadnjih nekoliko dana mrtvo nesto..
laku noc moje zvijezde... laku noc...
Ja obožavam kad grmi!! Nema mi ništa ljepše od toga! Ali ozbiljno govorim!

Ivan M. Kaže...
Nek nek stavi mobitel na neki štap i nek približi žicama od struje što idu iznad ceste. I sve što trebaš je nama dat broj da te nazovemo... 

Tema je službeno otvorena za sve (ne)spavalice foruma. 
pozz evo sada sam sretan sto je Dinamo pobijedio i tako to sta vi??
pozzz...ljudi...
sta milite hoce li se strajk nastaviti.....ja milim da hoce....;)
pozzz...ljudi...
sta milite hoce li se strajk nastaviti.....ja milim da hoce....;)
:D :D :D
Kaj... 
pozz evo sada sam sretan sto je Dinamo pobijedio i tako to sta vi??
daj ajde dosta o tom strajku mislim stvarno nije isto kod svakog nama svi nastavnici strajkaju pa nemamo nastavu,a kod mog bratica samo neki pa idu u skolu samo neke sate itd....
a ovu sam sliku vidio jos prije Uskrsa stvarno je Epic Pwnage
Dobra večer! Kako ste gospodo!?
@anshika joj što ti želiš, da meni ispadnu oči tu? lolol
tuci samo tuci,tuci moj dječaće plavi...i nek tvoja šaka plava u facu tovara udara :D
ale aleeee
HUTUA ALL!
fak, grlo me ubija.....
Ja vas pozdravljam. Idem imam nekog posla za napravit, a i uskoro idem spavat, ujutro se trebam ranije ustat, završit neki posao pa u grad na kavu, pivu, svejedno...