- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
veče...
kak si xxx.čujem da si bubani..
veče...
sad sam odlično (4 x 600mg) :D
veče...
ufff..koma.ja sam danas isto morala popiti al samo jednu od 400..kad mi došlo muka od glavobolje,legla zaspala..si vidio..tako mladi a tako u k..
veče...
Bok svim nehrkalicama, znači fino si se nakljukal tabletama i boli te đon a šta če reč tvoja jetra na to nikom ništ jel.
ma sve to rakija rješava :)
vece rambox , nije to nis a sto ce moja reci, na tabletama sam vec 7 godina a dok ne otegnem papke ih moram piti ..
Večer.
XXX, oćeš bit ljubazan pa mi reć jel utječu bijeli kartoni na ove famozne zvjezdice na profilu?
Ako nije tajna, naravno. :)
mislim da ne...pojma nemam, nisam ja radio skriptu za računanje...
Nikako mi nije jasno kako funkcioniraju te zvjezdice.
Odkad imam jednu zvjezdicu dobio sam bar 30 zahvala, hrpu TU-ova, tekstualnih zahvala i svega ali zvjezdice se ne pomiču.
Jedino što sam dobio 2-3 bijela kartona.
A na starom accountu sam pisao takve budalaštine i nebuloze, a za 2 mjeseca skupio zvjezdicu i pol.
pisao takve budalaštine i nebuloze
Upravo si skuzil kak funkcionora skripta, samo napred!
komplicirano je...i neda mi se sad objašnjavat kad opet ne mogu objasnit da kužiš...
to što ti je 30-ak puta netko lupio hvala ti malo pomaže...treba ti još dosta...
a i ne računa se od svih zahvala jednako...
Odkad imam jednu zvjezdicu dobio sam bar 30 zahvala, hrpu TU-ova, tekstualnih zahvala i svega ali zvjezdice se ne pomiču.
A na starom accountu sam pisao takve budalaštine i nebuloze, a za 2 mjeseca skupio zvjezdicu i pol.
Dobit ćeš 1ipo zvjezdu na poklon kad navršiš 24mjeseca(2godine) ja sam imao pola zvjezde i dobio 1ipo čim mi je pisalo 2godine u biti svi dobiju!
ajde samo nemoj plakat
bemti slovenske vinjete :S
mario kljuc je na starom mistu :)
bemti slovenske vinjete :S
mario kljuc je na starom mistu :)
ko dira šimu,oli slovenčad nemoj da im prevana pošaljem..
m azalipija ovo njihovo gov*o ispod zatamljenog dijela šajbe, uspješno tako doša do austrije no ne da mi se zafrkavati sa kaznom od 3ooeura koju mi mogu zalipiti ukoliko kazu da nije ok, bemti vinjetu
m azalipija ovo njihovo gov*o ispod zatamljenog dijela šajbe, uspješno tako doša do austrije no ne da mi se zafrkavati sa kaznom od 3ooeura koju mi mogu zalipiti ukoliko kazu da nije ok, bemti vinjetu
pa di si sad pobogu..
Bokić svima :)
Večer
Dobro veče.
Dobra večer svima...
I tako...ima šta novog? :D
Osim PIPL MAST TRAST AS :D
Osim PIPL MAST TRAST AS :D
Uglavnom nema ništa, osim što nam je šime trudan
Veče ljudi