Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.010.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
uljez kaže...
Paolo2612 kaže...
 Generalno je prihvaćeno da se rodbina računa do 3 naraštaja. Dakle:

Ako ti je njezin prapradjed/praprabaka tvome prapradjedu/praprabaki  brat ili sestra. Sve kombinacije ovih i mlađih, mlađih i mlađih se smatra obitelji (ti i sestrična). Nadam se da shvaćaš
 Ajde hvala Bogu pametan odgovor.
Hvala
 nekak mi se čini da ti tražiš svaku mogućnost da budeš s tom curom (koja ti je izgleda sestrična)... pa da zaigrate incest, igru za cijelu obitelj.. hahah
"The Boss"
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...
Ivan M. kaže...
 Psssssssssst........... to nisu babe Cool
 recimo npr da ta andree desanti ili neka takva dode na forum (znam da nece samo kazem primjer) par ljudi ovdje bi sve napravili samo da ona ode...

nebi vjerovao koliko ljudi znaju biti prokleti kada netko ima nesto sto bi oni hjteli (u ovom slucaju izgled)

EDIT anshika05 necemo sada o vane, nisam mislio samo na nju, koliko sam cuo bila je jos jedna prije nje koju si otjerala (bar je netko bio tako napisao, sry ako je lagao i ja povjerovao)
 nemam ja koga otjerat lol
neka piše ko oće i šta oće,samo da nije umišljen/a

dakle,vane si ipak ti ili...?

btw.ja sam hepi kak izgledam,slatko malo umiljato,tak da nebi nikad htjela izgledat napumpano ko ova ženska
ne znam kak spava s tim sisama...to je bolesno veliko xD
a i da imam 3 kile šminke...ne fala,pa da mi faca izgleda ko u josipe lisac 

They said that hell's not hot
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

slažem se, prirodno je najbolje neću da kad upiknem žensku za sisu da joj iscuri fiziološka otopina, ma beži daj

C'est la vie
17 godina
neaktivan

@anshika05

"kada netko ima nesto sto bi oni htjeli" i "par ljudi ovdje bi sve napravili da ona ode"

se ne odnosi na tebe, a to sto si se ti prepoznala u tome i mislila da se to odnosi na tebe to je nesto sasvim drugo sto ja nisam napisao u prvom postu.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

slažem se, prirodno je najbolje neću da kad upiknem žensku za sisu da joj iscuri fiziološka otopina, ma beži daj

to se nikada nece dogodit, osim ako ju nisi prije rezao nozem i sipao tu neku otopinu unutra.

i btw slika.
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

@anshika05

"kada netko ima nesto sto bi oni htjeli" i "par ljudi ovdje bi sve napravili da ona ode"

se ne odnosi na tebe, a to sto si se ti prepoznala u tome i mislila da se to odnosi na tebe to je nesto sasvim drugo sto ja nisam napisao u prvom postu.

dušo,kolko sam skužila ja sam jedina cura na ovom forumu jer sam otjerala sve ostale (dja)
tako da...sumnjam da bi dečki htjeli povečati svoje grudi ili se šminkat itd.

naravno da si taj svoj otrov usmjerio prema meni

(luuuv!)
18 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

Ma rađe ću pipati gumene sise nego gladit daskuSmijeh
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Za nespavalice

Evo i mene  pozdrav svima kaj se dela osim kaj se spominje incest i silikonske cure cuspajz nema kaj!Cool

17 godina
neaktivan
Escudo kaže...
leo_819 kaže...

to se nikada nece dogodit, osim ako ju nisi prije rezao nozem i sipao tu neku otopinu unutra.

i btw slika.
 ok, nisi skužio šalio sam se ali ipak šta je previše ni s kruhom nije dobro (pri ovome previše ne mislim na sirni namaz nego na sise Smijeh)
Paolo2612 kaže...
leo_819 kaže...

Ma rađe ću pipati gumene sise nego gladit daskuSmijeh
 hahaha
C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 23:24 (leo_819).
17 godina
neaktivan

Ajde poz ljudi odo ja spat!

Znaci ipak imam sestricnu.

Bas steta, no nac cu ja drugu i jos ljepsu.Smijeh

METALLICA
17 godina
Za nespavalice

Imam pitanje. Corel VideoStudio Pro - je netko probao taj program i ako može reći kakav je?

17 godina
neaktivan

@anshika05

ako cemo o vane ti si jedna od osoba koja joj je najmanje srala (ko je zna) i ona je osla jer ju LUXX-u poslala jedan poprilicno gorki mail (koji necu postat jer je to isto kao i pp)i dobila ban ne zato sto si ju ti otjerala.

i za ona koji vec namjeravaju napisati "kako znas? ti si vane" znam jer sam se dopisivao preko msn-a s njom i poslije crnog.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

jojojojojoj.. ova tema je postala " Za slikone, ili za prirodne" a ne za nespavalice čini mi se!!

Koji Windows je bitniji? 32 bitni ili 64 bitni? =) I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
18 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Imam pitanje. Corel VideoStudio Pro - je netko probao taj program i ako može reći kakav je?

Mislim da će ti ovo pomoći:

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 23:27 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
uljez kaže...

Ajde poz ljudi odo ja spat!

Znaci ipak imam sestricnu.

Bas steta, no nac cu ja drugu i jos ljepsu.Smijeh

that's the spirit
C'est la vie
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

@anshika05

ako cemo o vane ti si jedna od osoba koja joj je najmanje srala (ko je zna) i ona je osla jer ju LUXX-u poslala jedan poprilicno gorki mail (koji necu postat jer je to isto kao i pp)i dobila ban ne zato sto si ju ti otjerala.

i za ona koji vec namjeravaju napisati "kako znas? ti si vane" znam jer sam se dopisivao preko msn-a s njom i poslije crnog.

da,da...ma nije to zbog toga jer si se dopisivao s NJOM već zbog nekih detalja...zato mislimo da si Vane :)

17 godina
Paolo2612 kaže...
Ivan M. kaže...

Mislim da će ti ovo pomoći:

To sam mogao i sam, al pitam ima li ljudi koji su to već koristili. A ništa. Idem skinut pa testirat... nema druge.Cool
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

@anshika05

jesi siguran da je to ona, da nije napaljeni penzić s 6 zuba i pivskim trbuhom?
C'est la vie
17 godina
neaktivan

imas pravo da, ima detalja koji veze mene i vane

znam talijanski i zivim u osijeku....

@a to sto ti je sestricna ima i pozitivnih strana, kada bude imala nekog tipa ti ces moc uvijek biti blizu nje kao posebni prijatelj, pa nek on pizd*

17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Escudo kaže...

@anshika05

jesi siguran da je to ona, da nije napaljeni penzić s 6 zuba i pivskim trbuhom?
 xaxaxa
a može bit i treći grk na forumu :)
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

imas pravo da, ima detalja koji veze mene i vane

znam talijanski i zivim u osijeku....

@a to sto ti je sestricna ima i pozitivnih strana, kada bude imala nekog tipa ti ces moc uvijek biti blizu nje kao posebni prijatelj, pa nek on pizd*

promjenili smo temu, di ti živiš? Belji se
C'est la vie
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
 promjenili smo temu, di ti živiš? Belji se
 to nije tema vrijedna spomena.
niti se meni pise o tome.

a ti imas zivaca ko ti brani.
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

vane spirit lives after she's/he's gone... hahahahaha

"The Boss"
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

slaže se on,slaže 
tj ona :D
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
coder_ kaže...

slaže se on,slaže 
 dobar post, nasmijao me.
17 godina
Za nespavalice

Oce tko? Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 23:41 (Ivan M.).
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...
anshika05 kaže...
coder_ kaže...

slaže se on,slaže 
 dobar post, nasmijao me.
 jel to onaj smijeh od jada ili od smijeha 
hahaha
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Oce tko? Osmijeh

oh.. pa kako se osudujes biti tako prost? zvat cu ti mamu sljedeci put!

(sala)
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Oce tko? Osmijeh

vau...tvoj uzgoj?
17 godina
Escudo kaže...
 oh.. pa kako se osudujes biti tako prost? zvat cu ti mamu sljedeci put!

(sala)
 Evo ima i za tebe
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 23:42 (Ivan M.).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice