- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra vecer svima, kada vec pricate o torrentima na Zamundi su otvorene registracije.

Dobra večer. Sviđa mi se ideja o skupljanju na jednom mjestu, pa eto dajem svoj glas za to. Jedino bih volio za nas koji stanujemo daleko da netko snimi koji video i par slika pa da i mi malo osjetimo atmosferu sastanka. Vjerujem da bi bilo ludo. Možda bi moderatori morali malo cenzurirat, al nema veze, vjerujem da bi se svi dobro proveli.

Dobra večer. Sviđa mi se ideja o skupljanju na jednom mjestu, pa eto dajem svoj glas za to. Jedino bih volio za nas koji stanujemo daleko da netko snimi koji video i par slika pa da i mi malo osjetimo atmosferu sastanka. Vjerujem da bi bilo ludo. Možda bi moderatori morali malo cenzurirat, al nema veze, vjerujem da bi se svi dobro proveli.
Otkad je dodano ovo nadporuka 
Otkad je dodano ovo nadporuka 
Šta je ovo, nema nikog od ekipe?
Pa di su svi?
Pa di su svi?
Uhvatio ih je san.
Pa di su svi?
nisam to rekao...
Nego nema nikog OSIM NAS. 

poz dečki ako ima netko da prodaje grafičku ili 22 monitor nek mi se javi na PM
sad odoh spat
poz!
sad odoh spat
poz!
sad odoh spat
poz!
sad odoh spat
poz!

sad odoh spat
poz!
Pozdrav svima, nespavačima.....a evo ja slušam Bloodhound Gang i gledam po forumu, jel ima šta za komentirat pametnoga.....sad planiram gledat neki film, premišljam se između Crank 2 ili neke komedije.....The Great Buck Howard....idem nešto gledat....ajd bok!!!
Prodam ti ja graficku ak mi das 1700 kn.
Šala rade kupi novu :)
hahahahahaa
1700 kn
issseee
Prodam ti ja graficku ak mi das 1700 kn.

i,kaj radite
ja evo lakiram nokte xD
i,kaj radite
ja evo lakiram nokte xD
).Prodam ti ja graficku ak mi das 1700 kn.

Hebeš novu. Ova je sigurno dobro provjerena, a sa novom nikad ne znaš koliko se može klokat i dal će preživit i najmanje klokanje. I što bi rekli Bosanci "bitno da se obrće".
A ništa, kad nema nikog odo gledat film.
A ništa, kad nema nikog odo gledat film.
Ljudi šta ima? Taman se vratio iz kafića i preždaravam se jer sam gladan ko vuk - 2. burek jedem i još litra mlijeka kraj mene