Stručnjak za odmaganje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tebe je nekad stvarno teško skontati :D
A bravo sad si skužio na kraju ipak je ona samo žena...
Dobra večer svima....
BTW: Otvoreno!!!
Večer ljudi :D
vecer narode 
i tako to nigdje nikoga nema da mi pomogne odabrati neku napojnu za moju pilu od konfiguracije.... ubise me ovi amperi i wati 
ajmo OPEN
za one sta su doma i nemogu vani .. dobro vam vece, zadnje vece ove sugave godine ..
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=L2b5IpkYH2w&NR=1
ajmo OPEN
za one sta su doma i nemogu vani .. dobro vam vece, zadnje vece ove sugave godine ..
Vrlo dominantna rečenica,pogotovo ova riječ "Šugave" ali eto ostalo je jo samo 14 minuta od 2012 godine!---..
Sretna Nova Godina svima 
Sretna Nova Godina svima 
Hvala također sve najbolje tebi i tvojoj obitelji!... 
SRETNA NOVA GODINA! :)
Ekipa pozdrav iz NYC, ja jos imam 6h do 2013. !!
Da se u 2013 pričestim i u ovu temu, gdje bih poželio svim sudionicima sve najbolje u Novoj godini, budi te mi sretni, zdravi, veseli i uvijek spremni za dobru zafrkanciju i lucidne komentare, lijep pozdrav još jednom svima, živjeli!!!!
Pozdrav ekipa.
Sretna vam svima Nova 2013. Godina. Želim vam sve najbolje, i da bude puno bolja od 2012.
Eh sad, nebi ja bio ja da nešto ne za*ebem uvijek.
Večeras smo malo pili, i veseli bili. I sad pod utjecajem vinčeka laptop se našao u tepsiji punoj kolača sa šlagom. 
Sad me zanima jel može šta bit laptopu, jer vidim šlag u svim onim rupama sa donje strane laptopa.?
inace ne zalazim u birc ali posto je nova godina eto!
Ljudi sretna vam Nova!!Lijepo se provedite i uzivajte!!
Sve najbolje birtašima
Večer svima, stigo kući živ i zdrav 
Sretna Nova godina i sve najbolje 
00:01 -> spavam, počinjene terorizacija mog sna petardama i raketama (umoran sam, nekakva viroza ugl)
00:25 -> jedem, završava terorizacija petardama, raketama i ostalog sranja
00:30 -> počinjem terorizirati susjede Satyriconom i ostalim Black Metalom, već mi je netko zvonio na vrata, može mi samo popušiti qurac
02:17 -> još uvjek neumorno teroriziram - revenge is best served cold
Sve najbolje birtašima
Bok svim nehrkalicama,
malo si profulal s birtašima udaril te alkohol vjerojatno ali ok sve najbolje svima u novoj godini kaj drugo.

Usput kak ide kod tebe slabo si na Bug, opet zabušavaš jel ko drugo sutra da si pod hitno u Birc donesel minimalno dvije gajbe pive i tri kile čipsa.
00:01 -> spavam, počinjene terorizacija mog sna petardama i raketama (umoran sam, nekakva viroza ugl)
00:25 -> jedem, završava terorizacija petardama, raketama i ostalog sranja
00:30 -> počinjem terorizirati susjede Satyriconom i ostalim Black Metalom, već mi je netko zvonio na vrata, može mi samo popušiti qurac
02:17 -> još uvjek neumorno teroriziram - revenge is best served cold
A kaj češ tak to ide dan je za pucanje i vatromete,
mogel si recimo nabit čepove ili štopline u uha pa ne bi ništ čul jel i onda ne bi bilo zvučnog udara eksplozija.

OPEN
Vecer vam :))) jeste dosli k sebi ? danas setnja uz more stvarno ljep dan
Dobro jutro.
Sve najbolje svima. Ajde, da ne ser*m s nekim rimama, ovo ono.
Znate sve
Dobro jutro.
Sve najbolje svima. Ajde, da ne ser*m s nekim rimama, ovo ono.
Znate sve
jutro i tebi :)) sretna nova !!
Dobro jutro svima
Samo da se nadovežem, moji susjedi su odlično prihvatili moj glazbeni ukus, nakon preslušavanja Mayhemovog Live in Leipzig, odselili su se. Sad sam u fazi slušanja tehnikalija, tako da ću opet ostati bez susjeda, ali mi se čini da vole Decapitated.
I meni je još večer. Također
Jutro svima :D