- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sretan 1 maj. i nemojte radit danas ništa jer je neradni dan! lol
Joj kako volim ovu igru... naravno riječ je o ??Da vas čujem?
imam pitanje
kad se ja mogu prebacit na flat?
kad hoću ili....?
Ljudi idem ja laku noć svima.
još da 700 mb uploadam i opet mi je ratio iznad 1 na thr
znači onda se mogu prebacit kad god hoću...kul :D
đe nestadoste
imam pitanje
kad hoću ili....?
To vrijedi sa sljedeci mjesec, znaci kad pošalješ zahtjev za flat rate, on e ti se aktivirati u sljedecem mjesecu, i vrijedit ce sve dok ti nepromjeniš opet, tj. ako sad uzmeš flat vrijedit ce ti tek od 6 mjeseca i ako kad dođe 6 mjesec imat ćeš flat i kad oćeš promjenit npr. na 10 GB vrijedit ce ti to za 7 mjesec.
Jednostavno, ali za*ebano mi je to vami objasni, vidim da cu opet otic sa foruma!
pa onda sam se mogla prebacit na flat kad sam prešla 15 GB ovaj mjesec...sad ću platit 100 kn više,a mogla sam 40 kn (tolko je flat skuplji od 10 GB)
imam pitanje
kad hoću ili....?
To vrijedi sa sljedeci mjesec, znaci kad pošalješ zahtjev za flat rate, on e ti se aktivirati u sljedecem mjesecu, i vrijedit ce sve dok ti nepromjeniš opet, tj. ako sad uzmeš flat vrijedit ce ti tek od 6 mjeseca i ako kad dođe 6 mjesec imat ćeš flat i kad oćeš promjenit npr. na 10 GB vrijedit ce ti to za 7 mjesec.
Jednostavno, ali za*ebano mi je to vami objasni, vidim da cu opet otic sa foruma!
pa onda sam se mogla prebacit na flat kad sam prešla 15 GB ovaj mjesec...sad ću platit 100 kn više,a mogla sam 40 kn (tolko je flat skuplji od 10 GB)
idem ja, utrnula mi guzica...
Laku noć!
Jao, šteta što ne postoji mogućnost da se ode u penziju sa 20 g 
jel tu tko gleda zvjezdane staze?
sad su na hrt 2
ste primjetili da nema hvala na našem threadu?
ste primjetili da nema hvala na našem threadu?
A NA DRUGIM TOPICIMA IMA!!!