Ma pusti ga neinformiranog, on je mislio da je kondom rješenje za sve.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mlado je to ba. :P
Mlado je to ba. :P
Ma znam, svaki put zaboravim tu činjenicu. Kad vidim njega, mislim si kakav li je tek onaj redikul od lzgr-a.
I šta su opet svi zanijemili..
Večer.
Pozdrav, čega ima tu večeras? I odmah da pitam, jel zna netko trgovinu elektroničke opreme na području Trešnjevke? Moram flux nabaviti, znam samo za onu ElectronIC Centar, odnosno Kronos elektroniku, ali tamo nemaju. Chipoteka mi je malo daleko pa nemam baš volje, još kako i radi vremena ne mogu biciklom tako da to otpada
~
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Ajmo oživiti malo nespavalice 2 noći se nije ništa pisalo.
Dobra večer svima....
Da nabacim koji od hitova, da podignu atmosferu?
večer
Vecer ekipi koje nema i tebi Wisperice :)
Večer.
i tebi zoharbizo...jel ledeno...imal buretine??
A hladno ovo je strasno, jakna ko u onih na sjevernom polu, kapa i rukavice tople.
Nigdje bez toga, da puse nebi ni izasao iz kuce :D
A hladno ovo je strasno, jakna ko u onih na sjevernom polu, kapa i rukavice tople.
Nigdje bez toga, da puse nebi ni izasao iz kuce :D
hihi..znam kako ti je ooo znam...ali..što je sa ovima na -12c mi se žalimo,uskoro me i to čeka al nema veze isplati se radi kobasa i suhog mesa..
Hahah ako nista gust je poslije izlaska na led kraj vatrice stati i popiti topli cajic :)))
Hahah ako nista gust je poslije izlaska na led kraj vatrice stati i popiti topli cajic :)))
baš gledam 2c ..pa mogao bi do jutra biti minus..
ja jesam za čaj ali moji gori u slavoniji ne pitaju oš čaja,već mam sipaju rakiju,,vele popi neće ti ledeno biti,nema gripe..
Kud ce biti gripe kad rakijica ubije sve :)
Kud ce biti gripe kad rakijica ubije sve :)
jesam ju probala..al to meni ne ide,,prije suze na oči..mislim sigurno jesu upravu,jer ak mene u plač natjera kak je tek virusima...
Bok svim nehrkalicama, reklamiraš mjuzu jel no krasno odma ide prijava pod hitno.
Kak nas nema kad smo tu fučkaj ga, a kaj se tiče ovog drugog mislim da bolje paše ovo Wisperuše jel.

Kak nas nema kad smo tu fučkaj ga, a kaj se tiče ovog drugog mislim da bolje paše ovo Wisperuše jel.

kak bolje paše?

kak bolje paše?
Pa paše zakaj ne uglavnom može i jedno i drugo pa kak se kome sviđa.

Ima tko budan? AJMOOOOOO!!!!! :)
Ovdje se skroz malo počelo pisati..
Nespavalice su se umorile