Jel ikoga ovdje nešto bar nakratko prosvijetlilo? Ne gromek al akumulator ili nekaj slično?
ijoj....sad stvarno idem ....;)
laku noc :D
pozz ivane
hehe ja sam napravio vatromet tako sto sam presjekao skarama kabel od lampe.....pa sam malo prosvjetlio....;)););)===
hehe ja sam napravio vatromet tako sto sam presjekao skarama kabel od lampe.....pa sam malo prosvjetlio....;)););)===
di idete za 1. maj
e pozz ljudovi necu bit dugo zanima me dali ima neki program naravno free da mogu odbrojavat vrijeme npr do 11.5 2009 i kolko dana i sati i minuta pls ako netko moze Hvala
kakav ti je to forum u potpisu? reci nesto o njemu.
e pozz ljudovi necu bit dugo zanima me dali ima neki program naravno free da mogu odbrojavat vrijeme npr do 11.5 2009 i kolko dana i sati i minuta pls ako netko moze Hvala
LOL, možda je imao i batmanov znak u očima pa je osvjetljavao nebo.
Bellatrix sorry nisam vidio tvoj post kak si to uspio izbjeć ili kaj si već napravio da ti nikaj nije bilo?
di idete za 1. maj
di idete za 1. maj
jel igra netko assassins creed i jel mu stane kod jeruzalema?
di idete za 1. maj
LOL, možda je imao i batmanov znak u očima pa je osvjetljavao nebo.
Bellatrix sorry nisam vidio tvoj post kak si to uspio izbjeć ili kaj si već napravio da ti nikaj nije bilo?
Probaj ova 2,ne znam kakvi su,no vrijedi probat.
Bok nespavalice .
Evo ja čekam da mi se skine film i da mogu gledati .
U međuvremenu evo lutam virtualnim svijetom.