Aaaa rofl skuzih xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako stavim video na youtube Privat, hoćete li moć to vidjet ili mora biti javan (Share your video with the world (Recommended))
Ako stavim video na youtube Privat, hoćete li moć to vidjet ili mora biti javan (Share your video with the world (Recommended))
Inace jel netko probao programski jezik LUA? Cujem da je dosta lagan za naucit, a to mi treba posto nemam vremena ni volje (bar ovak dok nisu praznici lol) za uciti neke "prave" jezike
pa samo nas dodas za frendove onda

Escudo je bar pokazao da ima muda,a ne vi ostali...svi znate jedino kak ja izgledam...a od sad kak i Escudo izgleda :D

Inace jel netko probao programski jezik LUA? Cujem da je dosta lagan za naucit, a to mi treba posto nemam vremena ni volje (bar ovak dok nisu praznici lol) za uciti neke "prave" jezike
ajde daj link kad stavis.
jel to onaj +18
Nas su po ljeti kada smo se derali poljevali kipućom vodom, a po zimi mrzlom. Čak je mome frendu doletio krumpir s 5 kata u glavu
A kaj su vam radili u proljeće i jesen? To je ovo sa krumpirom ili?

ajde daj link kad stavis.
jel to onaj +18

@Escudo
Rofl ma ne, mislim, nemam vremena ovako za uciti programske jezike kao C ili cak VB a nestrpljiv sam da cekam ljeto :D
ja nemrem gledat taj +18
mi smo se prije 5 god svaki dan svadjali sa babom ludom, to nam je bila zabava :D

ja nemrem gledat taj +18

ajde vise uploadaj
ajde vise uploadaj

ja nemrem gledat taj +18

lol fcth zaboravio si 2 minutes to midnight
Ojd ljudi umor me hvata, pozz!
lol fcth zaboravio si 2 minutes to midnight