austin powersu su ukrali mojo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta se zbiva O.o
Escudo,stavi opet...ima nas kaj nismo vidjeli!!!!
Drži minutu gore,pa obriši.
ccc opet uzimas steroide... pa smanjit ce ti se jaja ak vec nisu
Još će na kraju se otvorit tema slike forumaša. Jedna od najboljih tema na forum.hr-u - napaljeni klinci koje komentiraju i sline nad gotovo svakom ljepšom curom, kreteni koji misle da su bogom dani a više liče na štakore nego čovjeka a postaju sliku svojih "moćnih" mišića

Svak moze bit Kalea ako spusti rucnu kocnicu pa onda udri na sve strane pa kaj bude samo kaj vecina ima kocnicu pa ne sipaju ko iz kabla kisa, treba se znat suzdrzavat ovo nije forum za one koji nemaju samokontrole takvi brzo dobe nogu u dupe odavde!
Escudo,stavi opet...ima nas kaj nismo vidjeli!!!!
Drži minutu gore,pa obriši.

Escudo je bar pokazao da ima muda,a ne vi ostali...svi znate jedino kak ja izgledam...a od sad kak i Escudo izgleda :D
U jbt kako se deru tu dolje ispod zgrade... Samo slusam kako se neki pijanci izderavaju xD
Escudo je bar pokazao da ima muda,a ne vi ostali...svi znate jedino kak ja izgledam...a od sad kak i Escudo izgleda :D

U jbt kako se deru tu dolje ispod zgrade... Samo slusam kako se neki pijanci izderavaju xD
upali na mobu sirenu od murije i da vidis kako bjeze

Rofl da bas cu uspjet to napravit sa osmog kata xD

upali na kompu izbaci zvucnike na balkon u deri
ak ti njih cujes cuju i oni tebe
Svak moze bit Kalea ako spusti rucnu kocnicu pa onda udri na sve strane pa kaj bude samo kaj vecina ima kocnicu pa ne sipaju ko iz kabla kisa, treba se znat suzdrzavat ovo nije forum za one koji nemaju samokontrole takvi brzo dobe nogu u dupe odavde!
da ne ispadnem pussy... ovo govno od nokije 5800 nemože napravit jednu usranu sliku...
Loool budem probao neko drugo vece, ne da mi se ustat trenutno, kamoli teglit zvucnike na balkon xD
Rofl da bas cu uspjet to napravit sa osmog kata xD