- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
colin mcrae?
@FCTH
normalno da imam sebe kad sam nespavalica
doooh!

a jbt kaj će ti forum bez spammera?
samo "meni treba ovo" "meni neradi ono"
i to je to
ma tu je zabava, tu ekipa a nemoraš se maknut iz topline svoga procesora =)

colin mcrae?
ti to tocno u timing ;D
kad bude 1 stavi one od metallike

meni je tak zanimljivo
napravila sam peeling i sad vas čitam dok mažem facu termalnom vodom...jeste smiješni xD
meni je tak zanimljivo
napravila sam peeling i sad vas čitam dok mažem facu termalnom vodom...jeste smiješni xD
meni je tak zanimljivo
termalna voda?
peeling ? 
meni je tak zanimljivo

budi pozdravljena
disi mahatma gadni sta ima nismo se vidli od jucer
meni je tak zanimljivo

...cekamo anshikinu reakciju 
meni je tak zanimljivo

kemijsku :D

Da sad je anshika05 malo zagrijala stvar i fala joj na tome kad je rekla da se ide tusirat a mi sad razmisljamo o tome kak se ona tusira htio ko to priznat ili ne ali tak stvari stoje!
Da sad je anshika05 malo zagrijala stvar i fala joj na tome kad je rekla da se ide tusirat a mi sad razmisljamo o tome kak se ona tusira htio ko to priznat ili ne ali tak stvari stoje!

Da sad je anshika05 malo zagrijala stvar i fala joj na tome kad je rekla da se ide tusirat a mi sad razmisljamo o tome kao se ona tusira htio ko to priznat ili ne ali tak stvari stoje!

a sad se ja idem tusirat hahaah 
a sad se ja idem tusirat hahaah 
budi pozdravljena
budi pozdravljena

odoh gledat seinfelda bit cu away :)
Hahahahaha,umirem od smijeha na zadnjih 10-ak postova,zbilja nema bolje ekipe....
a jeste ga nasrali...neću ni čitat...ali znam da je Darkon nekaj kakio...to 100%