- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidi njega pa ti uvijek moraš biti crna ovca (skoro da sam napisao Gregor).
Hahahahahahahhaahha
E sad si me baš nasmijao
nedavno sam rekao da je Precise Puppy 5.4 smeće i bio sam u pravu jer je već izdan 5.4.1 xD
nedavno sam rekao da je Precise Puppy 5.4 smeće i bio sam u pravu jer je već izdan 5.4.1 xD
I kakav je on?
Meni je puppy odličan iz jako puno razloga (prktičnost, brzina,....) mada novije verzije još nisam probao.
I kakav je on?
Meni je puppy odličan iz jako puno razloga (prktičnost, brzina,....) mada novije verzije još nisam probao.
još neznam...skidam upravo...
ali imam nekako osjećaj da ću se vratit na Slacko, nekako mi se Precise ne sviđa...
I kakav je on?
još neznam...skidam upravo...
ali imam nekako osjećaj da ću se vratit na Slacko, nekako mi se Precise na sviđa...
Ne mora biti tako, daj mu malo vremena možda ti se svidi.
LN
Ne mora biti tako, daj mu malo vremena možda ti se svidi.
LN
navika je najgora bolest...
LN
Laku noć.
ajme di je ono doba kad bi u ovu temu moga doć tek u 3 ujutro i onda bi se svađa/smija/plaka s ljudima do 5,6 ujutro.. i uvik je bilo natjecanje čiji je zadnji post bit :(
ovo danas koma, ne sviđa mi se uopće!
i di je luxxx? znam da je imao frku u rl-u, znam i o čemu se radi otprilike, ali je li zbog tog nestao ili ima neki drugi razlog?
(može i u inbox)
ajme di je ono doba kad bi u ovu temu moga doć tek u 3 ujutro i onda bi se svađa/smija/plaka s ljudima do 5,6 ujutro.. i uvik je bilo natjecanje čiji je zadnji post bit :(
i di je luxxx? znam da je imao frku u rl-u, znam i o čemu se radi otprilike, ali je li zbog tog nestao ili ima neki drugi razlog?
(može i u inbox)
Bok svim nehrkalicama, to s postovima u prošlosti je išlo zbog ondašnjeg sistema oni statusi Moljac te Bubamara i tak to broj postova što više to bolje zato se puno pisalo.Danas je to skroz drukčije nego prije, sad se više ne udaraju postovi ko nekad takva je situacija.Ko drugo dost mlađih forumaša iz onih vremena, sad više nema tolko vremena nisu više u osnovnoj ili srednjoj školi kao nekad prije par godina.
Stvari se mjenjaju itekak dolaze veče obaveze, i promjene u životu pa mnogih starih forumaša više nema na forumu ili slabo dolaze iz raznih razloga.Kaj se tiče luxx-a kolko ja vidim, dost dugo je neaktivan kakva je trenutno situacija kod njega nemam poima valjda je sve ok. Glavno da je živ i zdrav lako za ostalo, kaj drugo bude on opet navratil na Bug vjerojatno bez brige nema frke.
jel,rano da,zatvorim temu?? :)))) tko ce dan preziviti .drz te mi fige da,moj transformers optimus prime tj plavi power ranger zaspe na eeg-u .... kak bi spaaaaaaavaaaalaaaaaaaa

večer..
Da malo popričamo,šta mislite o kupnji robe kod "shanera",kopija armani,hilfiger,lacoste,..brendova..
Kupujete li kod njih ili više original furate(mada i skuplje)..
(može i u inbox)
Dosta stare garde je otišlo, između njih i LUXX. Ostali su ili neaktivni ili dolaze svake prijestupne tek toliko :)
Ja sam i dalje tu, makar nisam više toliko aktivan u ovim spam temama
Dosta stare garde je otišlo, između njih i LUXX. Ostali su ili neaktivni ili dolaze svake prijestupne tek toliko :)
E sad sam skoro odapeo od smijeha.
BTW: Dobra večer svima....
jesi sad pismeniji nego si bio?
uvijek me onaj tvoj multić "rerstore" nasmije do suza
Sad se više orjentirao na komade, gramatika mu nije u prvom planu. Desanka pati....
Sad se više orjentirao na komade, gramatika mu nije u prvom planu. Desanka pati....
jesi sad pismeniji nego si bio?
uvijek me onaj tvoj multić "rerstore" nasmije do suza
Ajmo ne opet o tome, osjećam se ko da sam pojeo feferone na prazan želudac.
Torrent upaljen, zvrlja se po bircu, ovo ono, klasika.. VEČER.
Večer ljudi.
neću više...
danas...
:)
Ništa onda, znamo tko je lokomotiva večeras....
Pa nisi morao postati sliku svoje cure.
Bok svim nehrkalicama, uh kaj se valjaš od smjeha po tepihu buš ga skroz izlizal ti bokca.
Pa nisi morao postati sliku svoje cure.
to mu dečko!
to mu dečko!
A zato Desanka pati. Promijenio je tabor.