Ako bih birao to bi bila crna pilula.. ali kaj će mi kad sam astrolog
Neka potvrdi Zoharbizo
Neka potvrdi Zoharbizo
rundu??
Nije ni čudo da se ne sjećeš, ipak si ušla u te godine kad trebaš redovito piti ginko.
Neka potvrdi Zoharbizo
moja je roza...
moja je roza...
E ovo je podatak koji nismo morali doznati večeras.
došla sam i ja na red..hiihih..
idem malo ubrati ginka,,dođi na čaj mario
Vidi nju kako po polju skakuće a pričaš neki dan kako mužu hoćeš instalirati farmerski simulator.
rundu??
Nije ni čudo da se ne sjećeš, ipak si ušla u te godine kad trebaš redovito piti ginko.
došla sam i ja na red..hiihih..
idem malo ubrati ginka,,dođi na čaj mario
"na čaj" khm khm
Vidi nju kako po polju skakuće a pričaš neki dan kako mužu hoćeš instalirati farmerski vibrator.
Vidi nju kako po polju skakuće a pričaš neki dan kako mužu hoćeš instalirati farmerski stimulator.
Vidi nju kako po polju skakuće a pričaš neki dan kako mužu hoćeš instalirati farmerski vibrator.
tri put iks..beeeeeeeelj.....
tri put iks..beeeeeeeelj.....
kodno ime moderator-provokator.
Čime se vi bavite, majko moja :P
@Mario -Not shure if trolling or just stupid...
vibratorima xD
Da sumiramo:
- ja pomažem kod probavnih problema
-whisper2311 podiže raspoloženje sa čajem i ima raznobojne tabletice
-Prilika, ko i obično baca klipove pod noge
- XXX vjerojatno nešto lemi i kelji kartone.
Manijaci laka vam noc.
Manijaci laka vam noc.
Di ćeš spavat tako rano?
LN i tebi.
najjače su mi ove "nespavalice" koje dođu u 22.05, naspamaju pet stranica i u 23.00 kažu da idu spavati hahaa
izvorno je ova tema napravljena za ljude koji vise na forumu u 1,2,3 ujutro haha ;))
dobro večer ekipa
izvorno je ova tema napravljena za ljude koji vise na forumu u 1,2,3 ujutro haha ;))
dobro večer ekipa
A ta ekipa nastupa.. SAD!
Sretan novi dan.
A ta ekipa nastupa.. SAD!
Sretan novi dan.
još je rano. trenutno barim curice po fejsu, vidimo se za uru, dvi xD
najjače su mi ove "nespavalice" koje dođu u 22.05, naspamaju pet stranica i u 23.00 kažu da idu spavati hahaa
dobro večer ekipa
Nema više takvih :p
novi hit? Hahahha
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y-jQ_WbTDck
Šta je najgore vjerojatno da, sad znamo šta će kreštat po Hemigwayu idućih misec, dva.
Šta je najgore vjerojatno da, sad znamo šta će kreštat po Hemigwayu idućih misec, dva.
Koliko godina imaš kad izlaziš u hemingwaya :O
i onda me sigurno znaš. ja dole fotografiram često ;))
Ne izlazin, tu i tamo oden kad bude nešto zanimljivije ( after moje škole, još par škola iz kojih su mi prijatelji ili nešto ) ili nebude ničega drugdi po Splitu. Ako je jednom u misec i po, dva, puno je. :)
E da, godinu i 23 dana mlađi od tebe.
A je stvarno, u tin godinama i nemaš di izlazit :p
Ali hemingvej volim samo zbog Anite i Martine.. inače ne bi ni iša doli radit ;))
hahahah
Ma ima boljih mista u Splitu dosta, priko lita je lako, svugdi je nešto. Priko zime si dosta ograničen, al' opet bi radije u Imperiuma otiša, Vannile ili negdi nego u Hema ( nhf :D ).
Ma ima boljih mista u Splitu dosta, priko lita je lako, svugdi je nešto. Priko zime si dosta ograničen, al' opet bi radije u Imperiuma otiša, Vannile ili negdi nego u Hema ( nhf :D ).
šta je nhf? :o
Imperium je imao vrhunske pevaljke petkom, al jedini zez je šta je upad skup. (ja ne plačam upad :p)
Al i zadnje vrime ima dosta toga po gradu.. primjerice, u zadnjih misec dana su u Splitu bili Opća opasnost, Neno Belan, Jole, Rozga. Ima tu svašta za svakoga ;)
No Hard Feelings :D
Da, sad su bile one brucošijade pa se imalo di, sad će opet suša.
No Hard Feelings :D
Da, sad su bile one brucošijade pa se imalo di, sad će opet suša.
sutra magazin :))))))
a meni noga u gipsu :((((