- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
loše mu slike
loše mu slike
Nije čuo za Gimp ili njegovu alternativu Photoshop.
ke????
Večer i u ovoj temi :)
Evo, vratio se iz Osijeka, bio na tekmi Hrvatska : Slovačka (kvalifikacije za EP u Danskoj 2014.)
Za sve koji ne znaju, dobili smo 25:21 (13:8)
Evo, vratio se iz Osijeka, bio na tekmi Hrvatska : Slovačka (kvalifikacije za EP u Danskoj 2014.)
A jesi li možda dobio novi iPhone 5 koji je bio nagrada na toj tekmi (sponzored by T-Mobile)?
Ne znam gdje pitati, pa 'ajd da probamo ovdje.
Ovako (prijatelj treba pomoć):
"znaci, dobio sam od kolege maxell stick od 2gb i sad, problem je u tome sto on ima neki softwer koji mu sluzi kao zastita, a da bi uopce mogo pristupiti memoriji tj da bi ista pohranio moras neku sifur ukucat koju je on normalno izgubio, e sad ja sam na sve mile nacine pokusavao formatirat, maknut soft, trazio po netu, vrpao, a nisam se pomako sa nule, sto ce reci nikako da probijem/izbirsem tu hebenu zastitu, pa me sad zanima ima li nacina, i da li je uopce moguce taj qrac maknut! pa me zanima dal' ima kakva pametna glava na forumu kojem koja ce mi dat rjesenje! btw taj zastitni softwer se zove lockv233 pokusavo sam nac neka rejesenja na webu u vezi istog ali bezuspjesno"
A jesi li možda dobio novi iPhone 5 koji je bio nagrada na toj tekmi (sponzored by T-Mobile)?
Naravno mario.
Napravio sam i novi Drop Test Video iPhone 5
Ovako (prijatelj treba pomoć):
"znaci, dobio sam od kolege maxell stick od 2gb i sad, problem je u tome sto on ima neki softwer koji mu sluzi kao zastita, a da bi uopce mogo pristupiti memoriji tj da bi ista pohranio moras neku sifur ukucat koju je on normalno izgubio, e sad ja sam na sve mile nacine pokusavao formatirat, maknut soft, trazio po netu, vrpao, a nisam se pomako sa nule, sto ce reci nikako da probijem/izbirsem tu hebenu zastitu, pa me sad zanima ima li nacina, i da li je uopce moguce taj qrac maknut! pa me zanima dal' ima kakva pametna glava na forumu kojem koja ce mi dat rjesenje! btw taj zastitni softwer se zove lockv233 pokusavo sam nac neka rejesenja na webu u vezi istog ali bezuspjesno"
Jeli probao možda korištenjem Linuxa (Gparted).
Naravno mario.
Napravio sam i novi Drop Test Video iPhone 5
Dobrodošao u klub. Sad kad te Ezio, Bistri i Volvox napadnu, nema ti pomoći:
novi Puppy ima sve što ti treba :D
Zašto ovo zvuči pomalo perverzno, pitam se sad?
Zašto ovo zvuči pomalo perverzno, pitam se sad?
Zato što je to XXX napisao, ne?
Sudy_freak,provjeri PP,možda pomogne,mada,prvi put čujem za takvo što,da se formatiranjem ništa ne napravi,nije mi jasno....
Bok svim nehrkalicama, kakav ti je to uhati štozdenfer na avataru daj to malo dovedi u red fučkaj ga.
deadmau5 ;)
btw- evo pređoh 16k postova pa vam zelim lijepe snove
deadmau5 ;)
btw- evo pređoh 16k postova pa vam zelim lijepe snove
Sreca pa su pametni.
Laku noc
Laku noc
Vec?!, noc je tek pocela :P
OPEN!
Dobra večer!
P.S.
I'm back.
I'm back.
Welcome...
Dobra večer svima.
gud ivning evribodi hahahaah
Dobra večer svima...
Izgleda da se stvari sređuju i dovode u red.
A ti angelek kao ne znaš što je to aha pa bar imaš više staža od mene.
Stari ja to govorim iz vlastitog iskustva.
ma jel tu ima netko jesto protiv zena? da cujem

ma jel tu ima netko jesto protiv zena? da cujem
Ništa efikasno, vi ste neuništive i vladate svijetom.
Zamrli ste.