Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.833.071
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Bellatrix kaže...

Brand New homevideo on bug.hr
It's all you need to see.
LMAO Smijeh
hehe

EDIT: anshika aj reci joj da me doda. Jel ona gay ili.. ? heheCool
 a bipsićka izgleda
javi se na pp da ti dam ime&prezime
U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Escudo kaže...
anshika05 kaže...
a sad kak me dečko spuco mogla bi se preobratit jbte,samo sam se razočarala u muški rod
 nesto mi poznata stvar...
 šta i tebe dečko ostavio? hehehe

hahaha
kak si bezobrazan xD
U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

U jbt uzarilo mi se uho od mobitela.Cool

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

U jbt uzarilo mi se uho od mobitela.Cool

znam kak ti je...zato sam si ja kupila slušalice...jedino kaj me ljudi čudno gledaju jer misle da pričam sama sa sobom xD
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

daj ekipa pogledajte

...

bez basova, instrumenata i ostalih efekata...samo vokal...

predobro :D

16 godina
neaktivan

i jos nesto predobro

Battlefield 2 Master Sergeant
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Poslusajte Gregorian i njihovu izvedbu

.Fantasticno!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

Jel treba netko u skolu sutra? tj danas xD

17 godina
Za nespavalice

Escudo na ovoj fotki se vidi sa 50 metara da cura ima silikone a to ne volim pa pisem veliki minus toj fotki kaj ces prirodno je prirodno!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Jel treba netko u skolu sutra? tj danas xD

da,ja sam ujutro
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Escudo na ovoj fotki se vidi sa 50 metara da cura ima silikone a to ne volim pa pisem veliki minus toj fotki kaj ces prirodno je prirodno!!!Cool

Ko bira -  masturbiraSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
rambox kaže...

Ko bira -  masturbiraSmijeh
 hahaha dobro receno!
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

ako ih mozes dotaknuti prave su, ne aluciniras
17 godina
Za nespavalice

Ovo je muzika.....živjeli....danas najlijepša stvar koju sam čuo!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
16 godina
Za nespavalice

Ima li koga?

Boba ang mga tao, kami magdala ng cloaks, dumating tagapagkodigo
17 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Al je ziri ostao sokiran.Zena ima prekrasan glas.
17 godina
Za nespavalice

Prestražno....ja sam se sav naježio dok sam slušao.....ma ustvari svaki puta a danas sam poslušao barem 10tak se ježim.....svaka čast, predivan glas i pjevanje!!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
17 godina
Za nespavalice

Ne mogu si pomoc one silikonske dude me bodu u oci i tu nema pomoci ko se ne slaze s menom moze me slobodno tuzit!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Prestražno....ja sam se sav naježio dok sam slušao.....ma ustvari svaki puta a danas sam poslušao barem 10tak se ježim.....svaka čast, predivan glas i pjevanje!!

teško će nadmašiti

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Wiz3m4n kaže...

Al je ziri ostao sokiran.Zena ima prekrasan glas.
 Ja isto - samo sam gledao kako je to neki pacijent, kada je zapjevala vilica do podaIznenađen
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
seneka kaže...
 teško će nadmašiti

Koliko ima skrivenih talenata a po tv-u se prostituiraju Simonica i slicni (Nives Farenhajt).
17 godina
F1-IVO kaže...
seneka kaže...
 teško će nadmašiti

Koliko ima skrivenih talenata a po tv-u se prostituiraju Simonica i slicni (Nives Farenhajt).
 Nek ih gleda ko hoće...ja te naše kretene negledam ni da mi glavu režu....onaj Ante priglupa seljačina i drolja Simona....ma fuj!!
Ajde uvjek me moji Bjelovarčani izvuku....Marija znam odmalena i išao je u razred generacija ispod mene....on je ljudina!!

ufff da se izvinem seljacima...uvjek treba razlikovat seljake od seljačina....odo spat sutra se radi.....laka Vam noć gospodo i mlade dame Osmijeh
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 1:29 (Wiz3m4n).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Idem ja polako, ljudi laku noć!

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja dosta pratim te x factor,american idol,britains got talent i jedan mali mi je tak super

bit će gadno između njega i susan boyle

17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Laku noc.
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Laku noć.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A bome i meni je vrijeme.Tablete odavno pocele djelovat.Laku noc svima i ugodni snovi.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

A bome i meni je vrijeme.Tablete odavno pocele djelovat.Laku noc svima i ugodni snovi.

I tebi laku noć.
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

ja dosta pratim te x factor,american idol,britains got talent i jedan mali mi je tak super

imaju sreće što nema paula potsa..neusporedivo
17 godina
neaktivan
seneka kaže...
anshika05 kaže...

imaju sreće što nema paula potsa..neusporedivo
 ne volim taj njegov način pjevanja...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice