U jbt uzarilo mi se uho od mobitela.
U jbt uzarilo mi se uho od mobitela.
Jel treba netko u skolu sutra? tj danas xD
Escudo na ovoj fotki se vidi sa 50 metara da cura ima silikone a to ne volim pa pisem veliki minus toj fotki kaj ces prirodno je prirodno!!!
Jel treba netko u skolu sutra? tj danas xD
Escudo na ovoj fotki se vidi sa 50 metara da cura ima silikone a to ne volim pa pisem veliki minus toj fotki kaj ces prirodno je prirodno!!!
Ima li koga?
Prestražno....ja sam se sav naježio dok sam slušao.....ma ustvari svaki puta a danas sam poslušao barem 10tak se ježim.....svaka čast, predivan glas i pjevanje!!
Ne mogu si pomoc one silikonske dude me bodu u oci i tu nema pomoci ko se ne slaze s menom moze me slobodno tuzit!!!
Idem ja polako, ljudi laku noć!
A bome i meni je vrijeme.Tablete odavno pocele djelovat.Laku noc svima i ugodni snovi.
A bome i meni je vrijeme.Tablete odavno pocele djelovat.Laku noc svima i ugodni snovi.