što ste utihnuli?
edit:
zasto se samo meni tako smanji??
što ste utihnuli?
što ste utihnuli?
daj svi stavite ženskice na avatar a ja ću nekog dobrog frajera
evo pa birajte.
siguran sam da ce vam bar jedna biti bar malo lijepa..
Bok svima kaj se dela vidim da su svi poceli stavljat cure na svoje avatare udarilo vas proljece jel, anshika05 ova plavokosa cura na fotki ti je frendica jel pozovi ju da se pridruzi tu k nama na forum da nam bude toplije!!!
Meni nitko ne reče ništa na ono moje pitanje?
Bok svima kaj se dela vidim da su svi poceli stavljat cure na svoje avatare udarilo vas proljece jel, anshika05 ova plavokosa cura na fotki ti je frendica jel pozovi ju da se pridruzi tu k nama na forum da nam bude toplije!!!
ajme,ženska mi se nabacuje na fejsu xD
ljudi ja odoh u krevet. moram malo odmorit. sutra pišem informatiku kao izborni na probnoj državnoj maturi.
aku to
ljudi ja odoh u krevet. moram malo odmorit. sutra pišem informatiku kao izborni na probnoj državnoj maturi.
aku to
aku to
aku to
I tebi juruk laku noc samo makni tu curu sa avatara jer mi nije dobro izgleda da moram potrazit pomoc!!!
@paolo
ahaam,ti ćeš tražit gej piplove?
@coder_
kaj da snimim...kak ju odjebavam,a ona čezne zamnom xD
a da vam pravo kažem ženska je zgodna...valjda su je isto muški sje*ali pa je našla utjehu u ženama
I tebi juruk laku noc samo makni tu curu sa avatara jer mi nije dobro izgleda da moram potrazit pomoc!!!