Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.836.371
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
pc ovisnik kaže...

pozdrav svima!

evo kad smo već kod lektira ja upravo pišem Danteov PakaoMršti se... lektira je katastrofa....budite sretni da ne morate to obrađivat

pozz....i tebi!!!
16 godina
vistma kaže...

Ja uz lektiru iz hrvatskog imam i lektiru iz engleskog PlačPlač

Heh, to sam i ja imao. Što čitaš?

P.S. Radim dupli post, jer mi FF ne dopušta da izađem iz quote prostora koji sam C/P u svoj post Mršti se
Moj tip žene? Plug'n'play
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

ko si ti i kako se usuđuješ ukrast BORG-u avatar?

zenska iz te reklame je ironijom slucaja stvarno postala ikona za propale sastanke..
Battlefield 2 Master Sergeant
16 godina
ivan_1995 kaže...
DaffyDuck kaže...
 čekaj...buraz mi je '95. godište. On je nedavno za lektiru imao "Legija stranaca" od Gorana Tribusona. Ako ti to nije zanimljivo, igraj igrice po cijeli dan i puši travu. Nema ti spasa.
 ....nikad nisam cuo za tu lektiru...mi imamo nastavnicu koja je........stara....
 žao mi je. znam kakve se idiotarije daju za lektiru. iskreno, ni ja je nikad nisam čitao, ali sam redovito visio u knjižnici. gutao sam sve ostale romane.
17 godina
Bukva kaže...
pc ovisnik kaže...

pozdrav svima!

evo kad smo već kod lektira ja upravo pišem Danteov PakaoMršti se... lektira je katastrofa....budite sretni da ne morate to obrađivat

Šta fali Božanstvenoj komediji? Jedno od najboljih djela koje sam čitao u životu.
 istina... među onim glupim lektirama našla se jedna dobra i ti kazes katastrofa...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
pc ovisnik kaže...

pozdrav svima!

Šta fali Božanstvenoj komediji? Jedno od najboljih djela koje sam čitao u životu.
Također! uz Boccaccijev Dekameron dvi najbolje lektire koje sam pročitao u drugom razredu
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
16 godina
neaktivan

zato ja lijepo u zivotu nisam napisao lektiru..

zato ja lijepo u zivotu nisam otvorio knjigu i ucio..

sve sam znao slusajuci na nastavi i prolazio sa 3-4

Battlefield 2 Master Sergeant
16 godina

Kasnije, u 4. razredu, još imate Zločin i kazna i od Poa predobrog Crnog mačka koje nešto vrijede.

Ostale lektiru su srednja žalost...

Moj tip žene? Plug'n'play
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ljudi ja idem spavat ...zapravo bum mozda dosao jos malo na mobu ...ali tam mi radi samo brzi odg!!!!

17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
vistma kaže...

Ja uz lektiru iz hrvatskog imam i lektiru iz engleskog PlačPlač

Heh, to sam i ja imao. Što čitaš?

P.S. Radim dupli post, jer mi FF ne dopušta da izađem iz quote prostora koji sam C/P u svoj post Mršti se
 Baš nam je profa danas dala "The picture of Dorian Gray"
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Migracija migracija... umalo sad nisam tamo  u birtiju slučajno lupio poruku.. kad sjetih se pravila prošlo 22..

hehehe

Bellatrix evo jedan
da ti se malo odužim nemoj shvacat nista ozbiljno i nece nista iskocit nebrini necu pasti na tvoj nivoBelji se(šala)

p.s. taj video sam ja napravio pa slobodno pljujte po njemu

i Bellatrix pliz klikni nece nis iskocit i nemojte mu rec sta ce bit i ostalo da ne pokvari raspoloženje(sve je to šala i nista se nemisli ozbiljno)
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Ko bi reko čuda da se dese,Da je Halid sletio sa ceste..
16 godina

@pc ovisnik

eto to je najveći problem. Takve knjigu vam daju u 1. il 2. srednje, a neki ju ne skuže ni sa 30 godina.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 22:40 (DaffyDuck).
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

ti si već drugi koji se buni danas...al dobro evo tebi za volju promijenit ću avatar... pitaš ko sam?...klikni na pseudonim pa čitajBelji se
Intel Celeron 2.40 Ghz, 768 mb DDR,Evga GeForce FX 5200 128MB,40gb HDD
17 godina
Bukva kaže...

Kasnije, u 4. razredu, još imate Zločin i kazna i od Poa predobrog Crnog mačka koje nešto vrijede.

Ostale lektiru su srednja žalost...

ja sam Crnog mačka imao za lektiru pred mjesec dana... stvarno dobra stvar zadnje što sam čitao bio je Evgenije onjegin
17 godina
pc ovisnik kaže...
leo_819 kaže...

ti si već drugi koji se buni danas...al dobro evo tebi za volju promijenit ću avatar... pitaš ko sam?...klikni na pseudonim pa čitajBelji se
 namjerno sam to napisao da vidim kako ces reagiratiBelji se
ali dovoljno dugo si tu da vidiš da netko ima taj avatar.. netrebas ga mjenjati on je promjenio svoj
17 godina
neaktivan
vistma kaže...
Bukva kaže...
pc ovisnik kaže...

pozdrav svima!

Također! uz Boccaccijev Dekameron dvi najbolje lektire koje sam pročitao u drugom razredu
 Nisam imao dantea za lektiru, ali bi se složio da je Decameron odličan. Još bi dodao da su Camus-ov Stranac i Orwel-ova Životinjska farma isto odlične.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Zasto nemamo BUG za lektiru??? :D

Svaki mjesec novi nastavak

A skola nek pokrije troskove

Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Hmmm... ja surfajući netom nastojim ukloniti svaku sumnju kod kupovine novog mobitela. Odabranik je LG Cookie. Doduše u Vip ponudi (što nije bilo planirano, tim više jer je ovo neki model KP502 za koji su skrivene sve informacije i nema usporednih testova) ali ipak nadam se da ću dobro proći. I slušanje soundtracka iz GTA Vice City - trenutno svira stvar "Sunglasses At Night" - razbijačina!

16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Bellatrix kaže...

Migracija migracija... umalo sad nisam tamo  u birtiju slučajno lupio poruku.. kad sjetih se pravila prošlo 22..

hehehe

Bellatrix evo jedan
da ti se malo odužim nemoj shvacat nista ozbiljno i nece nista iskocit nebrini necu pasti na tvoj nivoBelji se(šala)

i Bellatrix pliz klikni nece nis iskocit i nemojte mu rec sta ce bit i ostalo da ne pokvari raspoloženje(sve je to šala i nista se nemisli ozbiljno)
 hahahhahhaha.. lud si..Smijeh
Što ti je to sad palo na pamet! heheheh..
znao sam da je nešto slično onome... hehehe
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Jebasu123 kaže...
Bellatrix kaže...

hehehe

Bellatrix evo jedan

hahahhahhaha.. lud si..Smijeh
Što ti je to sad palo na pamet! heheheh..
znao sam da je nešto slično onome... hehehe
 fala fala samo sam se htio malo nasalit sad svi drugi otvarajte link kolko ocete:D
nadam se da nemas nis protiv.....
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Ko bi reko čuda da se dese,Da je Halid sletio sa ceste..
16 godina
neaktivan
 Baš nam je profa danas dala "The picture of Dorian Gray"
 čitao sam...predobra knjiga nema štaSmijeh...samo je glupo kaj lik na kraju ubije samog sebe
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
pc ovisnik kaže...
leo_819 kaže...

namjerno sam to napisao da vidim kako ces reagiratiBelji se
ali dovoljno dugo si tu da vidiš da netko ima taj avatar.. netrebas ga mjenjati on je promjenio svoj
 ipak ću sad ostat pri Freddy-ju...ipak je on kralj svih ubojica iz horror filmovaCool
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Bellatrix kaže...
Jebasu123 kaže...
Bellatrix kaže...
 fala fala samo sam se htio malo nasalit sad svi drugi otvarajte link kolko ocete:D
 Ma vidit ćemo koliko će biti gledanja. Ako bude velika gledanost onda ću te tužit za prozivanje preko javnog servisa youtube..
hehehehehehhehe.. šala Smijeh
ali.. hmm
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Jebasu123 kaže...
Bellatrix kaže...
Jebasu123 kaže...
Bellatrix kaže...
 Ma vidit ćemo koliko će biti gledanja. Ako bude velika gledanost onda ću te tužit za prozivanje preko javnog servisa youtube..
hehehehehehhehe.. šala Smijeh
ali.. hmm
 eeeee!!! šala ako oces maknit cu s youtubea?? ali onda drugi nece vidit pa ce biti zalosnoPlačBelji se
16 godina
protjeran
Za nespavalice

evo mene iz birca!!!

16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Bellatrix kaže...
 eeeee!!! šala ako oces maknit cu s youtubea?? ali onda drugi nece vidit pa ce biti zalosnoPlačBelji se
 A šta neće vidit pa će biti žalosno.. heeeBelji se
Ma makni ono... Smijeh
16 godina
neaktivan
BuG.GeR!i kaže...

evo mene iz birca!!!

Imaš li ulaznicu? Nemaš? Ajd izlazi odavde!
hahahSmijeh šala...
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Jebasu123 kaže...
Bellatrix kaže...
 A šta neće vidit pa će biti žalosno.. heeeBelji se
Ma makni ono... Smijeh
 da maknem??ili se ti to samnom smajlikuješ??Belji se
16 godina
Za nespavalice

Kako ste brzi

Boba ang mga tao, kami magdala ng cloaks, dumating tagapagkodigo
17 godina
Ivan M. kaže...

Kako ste brzi

pokušavam odgonetnut tvoj potpis ali mi ne ide Izlanuo se...moze hint?Belji se
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice