Evo i ja se javljam
!
pozdrav nespavalicama!!!
Evo i ja se javljam
!
pozdrav nespavalicama!!!
Evo i ja se javljam
!
pozdrav nespavalicama!!!

Ovdje mi pokazuje da su registracije na yuwabits.net otvorene li se ne mogu registrirati.
Zba li tko od ekipe zašto??
ima tko iskustva sa cod 2 crack?
Ovdje mi pokazuje da su registracije na yuwabits.net otvorene li se ne mogu registrirati.
Zba li tko od ekipe zašto??

Je on je svirao i ja uživam i prepustim se dobroj muzici i onda izleti ovaj kreten. Sada pretražujem dvd-e - idem naći DVD koncert od queena na wembley-u iz 86 i poslušati pravu stvar.
Evo jos jedne odlicne stare stvari iz 1986 godine istina bog cudno su obuceni takva su bila vremena ali kog to briga uopce bitna je mjuza!!!
Je on je svirao i ja uživam i prepustim se dobroj muzici i onda izleti ovaj kreten. Sada pretražujem dvd-e - idem naći DVD koncert od queena na wembley-u iz 86 i poslušati pravu stvar.

i 12.500 postova, ajd da i ja jednom uhvatim nesto
Ode ja spat laku noc svima!
Ode ja spat laku noc svima!