Još 1h i napokon kvalifikacije za F1...
Čekam i nikak da dočekam.
Uglavnom bavim se masovnom deinstalacijom igara u nedostatku prostora
Još 1h i napokon kvalifikacije za F1...
Čekam i nikak da dočekam.
Uglavnom bavim se masovnom deinstalacijom igara u nedostatku prostora
veče ljudi ;)
veče ljudi ;)
meni je pisalo 20:00 ;)
možda je na njegovom kompu onda bilo 22.00, no koga briga za 1 minutu sigurno neće dobiti kineza
ne prenose juve i inter! DAMMIT!
Ahh,vecer ljudi,sta se stvara?Ide ko van...ili vec otisao
Dobra večer ljudi.
Evo i mene malo da se javim.
Red je! hehe
Što ima kod vas?
možda je na njegovom kompu onda bilo 22.00, no koga briga za 1 minutu sigurno neće dobiti kineza
ne prenose juve i inter! DAMMIT!
A đe je nestao naxeem.Već nekoliko dana nije napisal poruku,baš namjerno,zanima me koji je sljedeći level,on je napisal poruka 3999.
A đe je nestao naxeem.Već nekoliko dana nije napisal poruku,baš namjerno,zanima me koji je sljedeći level,on je napisal poruka 3999.
poz ljuidi
i vecer svima inace
lol ja sam mu prije 3 dana poslao pm da dodje u nespavalice, da napise taj post. zadnji put je dosao prije 2 sata na forum
vecer ljudi, kako ide?
jel zna netko kako da napravim da mi google pretrazuje samo odredenu stranicu?
u google:
imestranice trazeni pojam
lol
ahoj
ahoj
jel zna netko kako da napravim da mi google pretrazuje samo odredenu stranicu?
poz
poz
i jos jedno noob pitanje (i zadnje) torrent mi skida na 3-4kb/sec a ima sedera ko u prici..
dok isti torrent na laptopu se skida 1mb/sec..
koristim bit torrent
ša ima ljudi!! Bem ti pikulicu...već noć pala..

Pozz svima